İstanbul'da Fal - Falcılar

Yaa cikmamasi kotu olmus gercekten. Ama nasil bu kadar abartiliyoki bu kadin o zaman? Gecen gordum onceden oyuncu olup sonrasinda ingilterede sarkicilik yapmaya baslayan bi kiz fal baktirmisti 2 kere. Biliyoki gitmis kiz diye gecirdim icimden
Anı biliyor, geleceği bilmiyor

Kızlar,

Ben tesadüfen bir sayfa aracılığıyla instagramdan bir sayfa keşfettim. İsmi astroloji_esin Hem kahve, kahve + tarot, katina su falı vs bakıyor. Ama aynı zamanda bir sürü spiritüel danışmanlık veriyor. Normalde böyle şeylere hiç inanmıyorum ama insanların whats apptan yazdığı övgülere falan bakınca çok şaşırdım.
Eminim içimizde duyan, araştıran, belki de fal-tarot vs baktıran vardır. Nasıl sizce? Deneyen arkadaşlar bilgi verebilir mi? Cidden enteresan geldi bana.

şu sprituel danışmanlar ne çok türedi son zamanlarda....instagramdaki bu whats-up övgü meselesi furyası da ayrı bir aldı başını gitti...ordaki övgülerin %99'u fake, inanmadınız herhalde bunlara...ben birinden memnun kalınca onun özel telefonuna övgü mesajı şahsen atmam, yazsam bile en fazla basit bir teşekkür yazarım, bunların doğal olmadığı her halinden belli, bunu buşekilde yapanlar da milleti enayi yerine almasınlar artık ya, baktırasım varsa da bu yapay mesajları görünce vazgeçesim geliyor

bende aynı şeyi düşünüyorum ama inanır mısınız o kadar fazla birbirinden farklı whats app mesajı var ki. dedim yani insan bunca gün bunlarla mı uğraşır? resimler onlar bunlar öyle böyle değil..belki dedim içimizden bilen eden baktıran olmuştur elbet feyz veririz birbirimize

İşte bu nokta çok önemli....gerçekte yeteneyi çok da olmayan biri bence oturup bu şekilde uğraşır, ama yeteneği olan zaten bu dalavera işlerine hiiç girmez, nasılsa buna ihtiyacı olmadan onun iyi olduğunu bilen, bulan birdaha gitmez.....mesajlar şundan dolayı inandırıcı değil, kendinizden düşünün, çok beğenseniz bile kaç kişi bu şekilde mesaj yazar falcısına....anca falcının kendisi yazar

bu sayfayı çok ünlü bir sayfa paylaştı astroloji ile ilgili. Onlar paylaşınca bir garip geldi bana. Hem çok nadir paylaşım yapıyorlar hem de insanlar sonradan çemkirir nasıl cesaret ettiler diye düşündüm. 6. hisleri kuvvetli olan çok fazla insan var buna çok inanıyorum belki de dedim düzgün birisine denk gelir miyiz? ama dediğiniz gibi ona da ümit bağlamayalım galiba...

eminim ki Gülistan fal konusunda ondan iyidir, ama onun bile instagram sayfasında böyle yapay övgü mesajları yok....astroloji ile falın zaten bir alakası yok bence

ben en son naktaya baktırdım ayrıntılı tarot. yüzde 50 bildi diyebilirim. ama tatmin edici değildi. fakat melekler kahvesinde ahmete gittim. anı ve geleceği iyi değerlendirdi. hiç bişey anlatmadan oturdum takır takır söyledi tarihler tutarsa tekrar gidicem. orada hatta biri vardı bu 6. gelişim tarihlerde pek iyi değil ama dediklerinde fazla iyi demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…