- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.635
- 548
- 40
1.5 sene oldu nerdeyse, sanırım o zaman 100 yada 150 tl gibi bi rakam vermiştim.ne kadar bakıyordu bayag geçti mi üzerinden baktırdığınızınastrojurnal
Nihal Beşiktaş Symbol cafe’de, ancak yaklaşık 1 ay orada olmayacakmış sanırım. Arayıp bilgi alırsanız daha iyi olur.
Asiya dediğiniz Fulya olabilir mi, emin olamadım :) eğer fulya’yı soruyorsanız o da Nişantaşı şubesinde.
Asiye bir ara sentinus Ataköy deydi eski Symbol Beşiktaş falcısıNihal Beşiktaş Symbol cafe’de, ancak yaklaşık 1 ay orada olmayacakmış sanırım. Arayıp bilgi alırsanız daha iyi olur.
Asiya dediğiniz Fulya olabilir mi, emin olamadım :) eğer fulya’yı soruyorsanız o da Nişantaşı şubesinde.
Asiyeyi en son sentinus ataköyde gördüm 3 sene önce hala orda mı bilmiyorum Symbol Beşiktaş eski falcısı AsiyeArkadaşlar Symbol Nihal Ve Symbol Asiya şu anda nerde çalışıyorlar bilen varsa haber verirseniz sevinirim
Anda çok başarılı demişsiniz peki karşı kişinin düşünceleri ve yaşamı konusunda nasıl böyle bir durum söz konusu oldu mu?Bana is çıktı. Anda çok basarili
Evet o konuda da birebir bildi. Kimsenin hakkını yiyemem hatta ben yok ole birsey gulistan hanim dedim. O da var dedi. Sonra en yakın arkadaşından öğrendim ki birebir ole bir olay varmış.Anda çok başarılı demişsiniz peki karşı kişinin düşünceleri ve yaşamı konusunda nasıl böyle bir durum söz konusu oldu mu?
arkadasma cikmamisahu nun dedikleri çıkacak mı acaba çok merakla bekliyorum.
hmm 2 sayfa önce biri, dediği birşey çıktı demişarkadasma cikmamis
Savcılıkta ise nasıl düzeltebilirsin, kamu davasına dönecek iş sizi dolandırmamış mı yani. konu aydinlaninca buraya yazacagim kizlar
Fincan senay çok kotumercan sayhan ve fincan şenay ile ilgili bilgisi olanvar mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?