İstanbul'da Fal - Falcılar

bir de yasemin beycan var, hiç ona baktıran yada görüşen oldu mu
sadece fal değil, dualar falan da veriyor
onunla ilgili kafam karışık

bakırköydeki yasemin hanım vardı eskiden o kişi mi acaba ismini cok duydum baktırmdım ama? cafeerde olsa duyardık

yok cafelerde değil, ben ararken internette totem cafede diye çıkmıştı. sonra telefonunu buldum ulaştım, bakırköyde meşhur bi çay bahçesi var ya carousel'in arkasındaki oraya çağırmıştı. o zaman sorduğum soru için çok kötü ve olumsuz yorum yaptı. ağlamıştım. sonra ama ben inanıyorum siz çok temiz kalplisiniz düzelicek demişti..
sonra dualar vermişti.
1-2 kez okudum da.
artık dualarla mı yoksa başka bişiden mi bilmiyorum, düzelmişti durum.

ne kadar bakıyordu bayag geçti mi üzerinden baktırdığınızın astrojurnal
1.5 sene oldu nerdeyse, sanırım o zaman 100 yada 150 tl gibi bi rakam vermiştim.
ama modu şöyle, sıkıntını anlatıyorsun; kendini akışa bırak falan diyor sürekli
telefonu kalmış, bu ara sıkıntılarımdan dolayı aklıma gelince bir yazayım dedim
yazışırken işte annemin yaklaşık 1 sene önce vefat ettiğinden de bahsettim konu gereği
neyse, o zaman size bakarken görmüştüm vefatı ama söyleyememiştim dedi
korksam mı ne hissetsem bilemedim

ya evet o vefat mevzularında hepsinin yüzü değşiiyor cidden
anında gördüm ama söylemedim modu,bi de biyoenerji çalışalım modunda hep
ben korkuyorum enerji işlerinden

Asiye bir arada sentünus
Asiye bir ara sentinus Ataköy deydi eski Symbol Beşiktaş falcısı

Anda çok başarılı demişsiniz peki karşı kişinin düşünceleri ve yaşamı konusunda nasıl böyle bir durum söz konusu oldu mu?
Evet o konuda da birebir bildi. Kimsenin hakkını yiyemem hatta ben yok ole birsey gulistan hanim dedim. O da var dedi. Sonra en yakın arkadaşından öğrendim ki birebir ole bir olay varmış.

Madam Denis kahve tarot 70 TL demişler. Sadece tarot olunca fiyat değişiyor mu, bilen var mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…