Ölmüş dediler onun için... bugün ben de eski sayfalardan ona denk geldim defalci elanitin nosu var mi
fincanda çok iyi birine denk gelmedim zatenFincan senay çok kotu
Bana özelden atarmısın tlf numarasını çok eskiden gitmiştim. Birde orda Şakir hoca vardı öldü yuvamızı kurtarmıştıarkadaşlar, feriköydeki Adem hocayı kesınlıkle öneriyorum. İçinden çıkılmaz bir problemimiz vardı sağolsun vesilesiyle çözüldü. Üstelik parayı dert etmıyor asla. Ne verırsen ver. Hatta çoğu zaman almıyor bile
Ben mayıs ayında baktırmıştım anla ilgili bildiği şeyler olmuştu ancak çok iddialı bir şekilde gelecekle ilgili bir şey söyledi. 3 saat ya da 3 gün ama kesinlikle daha fazla değil dedi. Ve tabi ki dediği olmadıfincan şenay anı biliyor genelde ama gelecek foss,verdıgı ufak detaylar ckablıyor yola gıdıceksın egıtım var gbı ama durumu ıyı analız etmıstı bana bı daha baktırırmıyım sanmam,bu arada bakırköy dejavu ya Ares dıye bırı gelmıs ozellıkle getırmısler Kıbrıstan duyan bilen var mı? dha once baktıran
aa ben de merak ettimBana özelden atarmısın tlf numarasını çok eskiden gitmiştim. Birde orda Şakir hoca vardı öldü yuvamızı kurtarmıştı
bana da tutarlı geldiBu arada Ahu’ya baktırdım. Verdiği isimler kişiler cok tutarlıydı. Cok beğendim tavsiye ederim.
Ramek in telefonunu yazar mısın?Selamlar,
Güncelleme yapayım:)
Baba Vanga Emre maalesef çıkmadı, 6. aya dikkat demişti konu ile ilgili, hiçbir şey olmadı:)
Cumhur’a da baktırmıştım ben o da çok iddialı konuşmuştu ama vadesini tam hatırlamıyorum, 6 ya da 9 demişti artık kim ne vade verdi karışıyor:) Ama olan birşey yok
Ramek’i ben arayanlardanım, verdiği vade henüz dolmadı , güncellerim
Cafe falcılarına çok güvenemiyorum artık, günde onlarca kişiye arka arkaya bakıyorlar, fabrikasyon fal gibi. Belli başlı herkese uyabilecek cümleleri söylüyorlar senin yönlendirmeni de alıp hikayeyi kuruyorlar sanki ya da ben bulamadım
Selam, bana da ramek in telefonunu yazar mısın?Cnm ben yazdım aslında sana dün sen tekrar bir özel mesajlarını kontrol et istersen. Gerci bende çok iyi kullanamadım siteyi o yüzden gönderememişte olabilirim sen bir bak yoksa tekrar yollayayım
Canım Ahu hangi cafede?arkadasma cikmamis
Canım özelden numarayı bana verebilir misin?arkadaşlar, feriköydeki Adem hocayı kesınlıkle öneriyorum. İçinden çıkılmaz bir problemimiz vardı sağolsun vesilesiyle çözüldü. Üstelik parayı dert etmıyor asla. Ne verırsen ver. Hatta çoğu zaman almıyor bile
Canım özelden numarayı bana verebilir misin?
Yine bahsedilip sonra ortadan kaybolan veya cevap vermeyen bir üye....ulaşamayacağımız biri neden bu kadar şiddetle önerilir onu anlamadımarkadaşlar, feriköydeki Adem hocayı kesınlıkle öneriyorum. İçinden çıkılmaz bir problemimiz vardı sağolsun vesilesiyle çözüldü. Üstelik parayı dert etmıyor asla. Ne verırsen ver. Hatta çoğu zaman almıyor bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?