İstanbul'da Fal - Falcılar

fincan şenay anı biliyor genelde ama gelecek foss,verdıgı ufak detaylar ckablıyor yola gıdıceksın egıtım var gbı ama durumu ıyı analız etmıstı bana bı daha baktırırmıyım sanmam,bu arada bakırköy dejavu ya Ares dıye bırı gelmıs ozellıkle getırmısler Kıbrıstan duyan bilen var mı? dha once baktıran

Bana özelden atarmısın tlf numarasını çok eskiden gitmiştim. Birde orda Şakir hoca vardı öldü yuvamızı kurtarmıştı

Ben mayıs ayında baktırmıştım anla ilgili bildiği şeyler olmuştu ancak çok iddialı bir şekilde gelecekle ilgili bir şey söyledi. 3 saat ya da 3 gün ama kesinlikle daha fazla değil dedi. Ve tabi ki dediği olmadı

Merhaba hanımlar gulsene baktrdim iyi güzeldi anlık söyledikleri fazla tutmadı ama geçmişle ilgili bildiği oldu gelecekte söylediği şeylerin çıkması biraz zor geldi ama bakıcaz artık genelleme acısından normal iyi kotu demiyorum dedikleri olursa onu da paylaşırım

çok sık tarot baktırmak sizce de enerjiyi karıştırıyor mu ? ben 2 haftadır neredeyse her gün 2şer 3er baktırıyorum. kartlar bir iyi bir kötü geliyor.

Ramek in telefonunu yazar mısın?

Yine bahsedilip sonra ortadan kaybolan veya cevap vermeyen bir üye....ulaşamayacağımız biri neden bu kadar şiddetle önerilir onu anlamadım

bi de rameke baktiranlar yorum yapabilir mi?ben kendi yorumumu yapayim.gecmis an guzeldi.ama gelecekte olacak dedigi şey cok kücük ihtimal

Ben de merakla bekliyorum rameke baktıranlar yorum yapsınlar diye, bana gelecek için söyledikleri de imkansıza yakın galiba falcılar duymayı istediğimiz şeyleri bize söylüyor kötü bir şey duymayı çok istedim ama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…