Ama o sadece belli başlı olaylar bizim için hayırlı mı değil mi onun için o rüyalarda olacak olanları göremeyiz kibelki de en güzeli namaz kılıp rüyaya yatmaktır.
töbe haşa tabi de Allah kandırmaz sonuçta..
doğru..Ama o sadece belli başlı olaylar bizim için hayırlı mı değil mi onun için o rüyalarda olacak olanları göremeyiz ki
Ben çok sık baktırmıyorum en son martta baktırmıştım daha bir hafta olmadı işte... ama söylenenler yine farklı değil işte diyorum ya en azından olumsuzu duysam rahatlayacakmışım gibidoğru..
bence ortak hatamız sık fal baktırmak aslında. belki sadece ayda bir yada gerçekten bir gelişme olduğunda baktırmak için sabretsek daha iyi olur. ama tabi insan üzgünken bunu düşünemiyor. sanki ertesi gün bambaşka şeyler duyacakmışız gibi geliyor.
Ben aramıştım, bildiği şeyler oldu ama genelde ileriye yönelik konuştuk, vadesi dolunca oldu olmadı diye yazacağım ama benimki de olması zor bir durum ve 1 yıldır baktırdığm falcıların %90’ının olacak dediği bir durum. Ama her biri ayrı vade vere vere 1 yıl geçti. Ya sık baktırdığım için öteliyorum ya da cidden olacağı yok duymak istediğimi söylüyorlar.arkadaslar ramek ve ahuya yorum lütfennnnn.
ahuya çıktı diyen de var çıkmadı diyen dearkadaslar ramek ve ahuya yorum lütfennnnn.
İşte böyle süre uzadıkça acaba duymak istediklerimizi mi söylüyorlar diye düşünüyorumBen aramıştım, bildiği şeyler oldu ama genelde ileriye yönelik konuştuk, vadesi dolunca oldu olmadı diye yazacağım ama benimki de olması zor bir durum ve 1 yıldır baktırdığm falcıların %90’ının olacak dediği bir durum. Ama her biri ayrı vade vere vere 1 yıl geçti. Ya sık baktırdığım için öteliyorum ya da cidden olacağı yok duymak istediğimi söylüyorlar.
10 gün oldu baktırmıyorum artık iradeli olup ayda 1’e indireceğim en azından ki o bile çok çok fazla
Bu arada siz ne falı baktırmıştınız? Su mürekkep?ahuya çıktı diyen de var çıkmadı diyen de
ben oraya gittiğimde çok küçük bi yer olduğundan aynı masada yabancı biriyle oturmak durumunda kaldım
ahuya mı geldiniz, ben ayda 1 geliyorum, olmaz sandığım şeyler sabırla bekleyince oldu demişti
çok reklammış gibi gelmedi bana
bekliyorum ben de
Pardon yanlış alıntılamışım size soracaktım ne falı baktırdığınızı rameke :)Ben aramıştım, bildiği şeyler oldu ama genelde ileriye yönelik konuştuk, vadesi dolunca oldu olmadı diye yazacağım ama benimki de olması zor bir durum ve 1 yıldır baktırdığm falcıların %90’ının olacak dediği bir durum. Ama her biri ayrı vade vere vere 1 yıl geçti. Ya sık baktırdığım için öteliyorum ya da cidden olacağı yok duymak istediğimi söylüyorlar.
10 gün oldu baktırmıyorum artık iradeli olup ayda 1’e indireceğim en azından ki o bile çok çok fazla
Ben tarot parası üzerinden ödeme yapmıştın, telden konuştuk sonra tarot mu açtı , su mürekkep vs ile destekledi mi o an açıkçası bilmiyorumPardon yanlış alıntılamışım size soracaktım ne falı baktırdığınızı rameke :)
Teşekkür ederim yanıt için :)Ben tarot parası üzerinden ödeme yapmıştın, telden konuştuk sonra tarot mu açtı , su mürekkep vs ile destekledi mi o an açıkçası bilmiyorum
Tarot parası ne kadar?Ben tarot parası üzerinden ödeme yapmıştın, telden konuştuk sonra tarot mu açtı , su mürekkep vs ile destekledi mi o an açıkçası bilmiyorum
iskambil ve kahve baktı bana.Bu arada siz ne falı baktırmıştınız? Su mürekkep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?