İstanbul'da Fal - Falcılar

belki de en güzeli namaz kılıp rüyaya yatmaktır.
töbe haşa tabi de Allah kandırmaz sonuçta..

Ama o sadece belli başlı olaylar bizim için hayırlı mı değil mi onun için o rüyalarda olacak olanları göremeyiz ki
doğru..
bence ortak hatamız sık fal baktırmak aslında. belki sadece ayda bir yada gerçekten bir gelişme olduğunda baktırmak için sabretsek daha iyi olur. ama tabi insan üzgünken bunu düşünemiyor. sanki ertesi gün bambaşka şeyler duyacakmışız gibi geliyor.

Ben çok sık baktırmıyorum en son martta baktırmıştım daha bir hafta olmadı işte... ama söylenenler yine farklı değil işte diyorum ya en azından olumsuzu duysam rahatlayacakmışım gibi

arkadaslar ramek ve ahuya yorum lütfennnnn.
Ben aramıştım, bildiği şeyler oldu ama genelde ileriye yönelik konuştuk, vadesi dolunca oldu olmadı diye yazacağım ama benimki de olması zor bir durum ve 1 yıldır baktırdığm falcıların %90’ının olacak dediği bir durum. Ama her biri ayrı vade vere vere 1 yıl geçti. Ya sık baktırdığım için öteliyorum ya da cidden olacağı yok duymak istediğimi söylüyorlar.

10 gün oldu baktırmıyorum artık iradeli olup ayda 1’e indireceğim en azından ki o bile çok çok fazla

arkadaslar ramek ve ahuya yorum lütfennnnn.
ahuya çıktı diyen de var çıkmadı diyen de
ben oraya gittiğimde çok küçük bi yer olduğundan aynı masada yabancı biriyle oturmak durumunda kaldım
ahuya mı geldiniz, ben ayda 1 geliyorum, olmaz sandığım şeyler sabırla bekleyince oldu demişti
çok reklammış gibi gelmedi bana
bekliyorum ben de

İşte böyle süre uzadıkça acaba duymak istediklerimizi mi söylüyorlar diye düşünüyorum

Bu arada siz ne falı baktırmıştınız? Su mürekkep?

Pardon yanlış alıntılamışım size soracaktım ne falı baktırdığınızı rameke :)

Benim bir ay gibi zaman oldu rameke baktirali o zamanda söylemiştim çok iyi bakmıştı genel anlamda tatmin etmişti beni anlık yorumları genel olarak iyidi geçmiş te yaptığı yorumlar çoğu olmasa da genel anlamda bildiği şeyler oldu 3 aylık bir süreç verdi banda 2 ay daha var dedikleri olursa tekrardan güncelerm

Ben fal baktırırken o kadar heyecanlanıyorum ki soracağım sorular o an aklıma gelmiyor her şey çok mantıklı geliyor ramek örneğin bakarken karşı tarafın verdiği kararın doğru olduğunu düşündüğünü, kararın arkasında olduğunu söyledi. Bu durum totalde 7 aydır böyle 3 ayda nasıl değişecek hiç aklım almıyor bu fal işlerini nasıl geçecek bunca zaman

Selamlar , 1,5 ay oldu yanlış bilgi vermeyeyim diye geçmiş yazışmama baktım, tarot ve kahve almışım 150 tl

Ama dediğim gibi bakarken destek almış olabilir suya bakar gibi konuşuyordu çünkü

Yani fiyat yüksek istersen birkaç yorum daha gelsin ona göre dene, az para değil çünkü

Kızlar eğer Ağustos’un ilk haftası denilen bir gelişme olursa size gerçekten çıkan falcıyı söyleyeceğim. Çünkü 100lercesine gittim eğerki o gelişmede olursa başkasına boşuna gitmeyin bir 20gün sonra o kişiyi söyleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…