İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar Symbol Nihal Ve Symbol Asiya şu anda nerde çalışıyorlar bilen varsa haber verirseniz sevinirim
Nihal Beşiktaş Symbol cafe’de, ancak yaklaşık 1 ay orada olmayacakmış sanırım. Arayıp bilgi alırsanız daha iyi olur.
Asiya dediğiniz Fulya olabilir mi, emin olamadım :) eğer fulya’yı soruyorsanız o da Nişantaşı şubesinde.

Çok Ramek baktırmak bir türlü içimden gelmio nedense bildik biri baktırırım belki. Emir yi duyarım hep ama baktirmadim. Gülistan için söyleniyor çok kişi de çıkmamış demis ama anda başarılı olduğuna gerçekten eminim. Sanki hangi gelecek çıktı zaten yüzde elli yüzde elli. Arada tutuo atıp tutturuolar

Mehmet vardı bi adam mermaid baktırmıstı kocasinandamı ne onu bulsak keske :/
O çok iyiydi. Cok süperdi. Numarası yok adam telefon bile kullanio. Hep manevi hayat için yasio. Bana her dediği çıktı. Ama tekrar gidemiorum çünkü arkadaş goTurmuş buraya da yorum yapmiyim dedim çünkü sonuç olarak bende bulup gidemiorum. Bulursam herkese derim. Tekrar gitsem yok ama bulamiorum. Gidip yollara baktım bir türlü çıkaramadım. Arkadaş vermio telefonunu adam 6 ayda bir kabul edio dio. Çok sinir bozucu.

herkese merhaba. uzun zamandır dışarıdan takip ediyordum, bugün dayanamadım üye oldum. ben de aynen sizler gibi başım sıkıştıkça fala başvuran kadınlardanım.
ben 2 kişi soracağım, biri ile ilgili geçmiş deneyimimi de paylaşacağım. sakın reklam olarak algılamayın, sadece giden varsa düşüncelerimiz aynı mı merak ettim.

bakırköy laf cafe'de canan vardı, evlendi ve şehir değiştirdi. kahve ve iskambil bakıyordu. 1.5 sene önce gitmeye başlamıştım. o dönem de büyük bir krizim vardı ve umutsuz olmama, asla olmaz dememe rağmen dedikleri çıktı. ona giden başkaları var mı ?

bir de yine bakırköy'de beyaz melek diye bir yer var. ilk kez dün orda ahu diye birine baktırdım. daha önce giden var mı ahu'ya ?

var ahu 'ya baktıran söyledikleri cok aklımda kalmadı ama bana en son baktığında bayağ bir detay bakmıştı güzel şeyler söyledi çıkarsa yazarım

bana hem iyi hem kötü şeyler söyledi. yani sonuç olumlu ancak çok zorlanacağımı anlattı.
beyaz melek tahminimden daha kalabalık çıktı ayrıca, benim pek bildiğim bi yer değildi. aynı masaya farklı insanlar oturmak zorunda kalabiliyo. yanıma oturan kadınla konuştuk, o da ahu'ya gelmiş. 1 yıldır her ay geliyorum, hiç beklemezdim ama dedikleri cidden çıkıyo sadece sabır dedi. reklam olduğuna inanmak istemiyorum ama :)

Tutku ve Gülistan nasıl fal konusunda yazdım ama cevap veren olmamış fal baktırmak istiyorum

Bende baktırdım memnun kaldım ama verdıgı zamana daha var

2012 Kasım’da Symbol Beşiktaş’ta bir bayan bakmıştı falıma. Tarihler hepsi bir bir çıktı tabiki ben bunu 1 sene sonra fark ettim gittiğimde de bulamadım onu. Şimdi Asiya vardı birde Nihal , balık etli orta yaşlarında bir bayandı

Nihal çok uzun zamandır orada diye biliyorum, bir dönem hamilelik nedeniyle ara vermişti. O döneme denk gelmiş olabilir. Dediğiniz tarif Nihal’e de uyuyor ama bilemedim.

Nihal çok uzun zamandır orada diye biliyorum, bir dönem hamilelik nedeniyle ara vermişti. O döneme denk gelmiş olabilir. Dediğiniz tarif Nihal’e de uyuyor ama bilemedim.
Teşekkürler :).. bu arada cafe aynı yerde değildir. Nihal’in telefonu varsa alabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…