İstanbul'da Fal - Falcılar

60 tl ıstedıler cafe fincan da baktırdım malesf ama cok tatmin olmadım açıkçası ben..günlük fal gbi oldu bıraz değmedi siz kime gıdıyorsunuz fincan da

Suan da ahu diyebilirim.. Fincan Cafe dr var ama orası gereksiz pahalı
ben de fincanda birine baktırdım, adını bilmiyorum
kehanet kartlarım var ama onlar 100 tl ister misin dedi
ben de maaşı yeni almanın heyecanıyla tamam dedim
ama benden bilgi almaya çok çalıştı
hoşuma gitmedi

binnaz da kime baktırmalı peki iyiler kimler online falcıları pek güvenmem bilmem de astrojurnal
ben pelin ve açelya ya orda en çok baktırdım
pelin çok olumsuzdur, kolay kolay iyi bişi demez
ben bu son sürecimde onun olumsuz yaklaşımlarından yoruldum çok
bi de faldan çok psikolojik danışmanlık gibi
konuya özel değil de şöyle biri olmalısın gibi genel

açelya da fena değil

ama her zaman her söyledikleri çıkmıyo tabi ikisinin de

ya bırakın allah aşkına insanları yanlış yönlendirmeyin symbol SERKAN neyine iyi diyorsunuz 3 dakika fal bakıyorsacma sapan karekter analizi gerisi yok zatenkim onu begeniyor hayret ya ona para verene kadar cocuk sevindirin bir sokak hayvanına yemek yedirin.

minimum 55 tl olunca bi fal para için sallıolar
cafe falcılarının da çoğu cidden tırt
ben laf cafede serhat'a baktırdım geçen hafta
bi dişim yok görünen bi yerde, implant olcak, neyse,
baktı baktı kartlara dişlerine dikkat et dedi
aa dedim ne enteresan ben aynada bile farketmemiştim
bilmediğimi söyle
bence bazn cidden böyle terslemek lazım

3 dk fal mı olur Allah aşkına,ona baktırcaksnız hiç baktırmayın ıyıce dalga gecer oldular ınsanlarla 3 dk fal olmaz arkadas
vallahi ya fal baktırdıgımda benim için önemli olan an içinde içinde bulunduğum zamanla ilgili net şeyler söylemeli artı durumla ilgil olabilecek seylerli tahmin edip uyarı yapabilmeli oturupta bana 1 saat bakmasın 25 dakika baksın tutarlı olsun.saçma sapan seylere prim verenlerde kızıyorum

Tutarlı ama hep aynı cümleyi üst üste tekrar edio bölece zaman da soluo. Zaten yarım saat bakio. On beş dakika cok kotuyum çok mutsuzum dedi. Yani ben ole diomusum

arkadaslar semi beyle problemimi çözdüm.kendisiyle ilgili yazdiklarimi geri aliyorum.kendisi dürüsttür yanlis anlaşilma olmuştu aramizda hallettik.

ben de bebekte semiye gitmistim bence bahsettigimiz kisi ayni isim degistirmis.nomads in orda bakiyodu sonra kendi yerni acti konyali dolandirici semi cezayir bu kendisi beni 2500 tl dolandirdi savcilikta olay sakin itibar etmrgb
yorumumu duzeltiyorum kendisiyle problemim yoktur

Kızlar selamlar. Beyaz Melek Ahu için yorum yazmak istedim yaklaşık iki hafta önce baktırmıştım ancak çıkmadan yazmak istemedim. Anda yaptığı yorumlar çok yerindeydi gayet tutarlı. Harf verdi haber alacağım insanlardan. Velev ki dediklerinden biri bi kaç gün öncesinde gerçekleşti. Zaten muazzam bir ay bence temmuz ayı, yüzleşmeler, hesaplaşmalar. Vicdanıyla baş edemeyenlerin u dönüşü yaptığı bir zaman olarak gözlemledim bu ayı. Çevremde de şahit olduğum durum bu. Söylediği diğer şeyler bekleyip göricez.. Sevgiler herkese.

bu ay merkür retrosu da vardı ya, o da etkili oldu bence.
kimisini de tartışmalarla vurdu tabi.
dilerim diğer baktıranlar da söylediklerini yaşar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…