Anlık yorumları analizleri harika arkadas ların dan cok giden oldu. Ama ahu daha derin bakıyorkızlar bakırköyde 3 vakit dideme baktıran oldu mu baktırıp ta çıkan oldu mu peki?
Suan da ahu diyebilirim.. Fincan Cafe dr var ama orası gereksiz pahalı
ben de fincanda birine baktırdım, adını bilmiyorumSuan da ahu diyebilirim.. Fincan Cafe dr var ama orası gereksiz pahalı
evet uzun siyah saçlı, değişik giyimli bi hanımdıkaraanfil hanım olabılır mı yenı gelenlerdenastrojurnal uzun siyah saçlı bır bayan
ben pelin ve açelya ya orda en çok baktırdımbinnaz da kime baktırmalı peki iyiler kimler online falcıları pek güvenmem bilmem deastrojurnal
Senin hayla çıkmadımı gülistan falın bu ay bitti neredeyseAz evvel bnm bi arkadasıma cıkmış gülistanın falı ama ben hala beklioruminş zamanı sassada benimkide olur
vallahi ya fal baktırdıgımda benim için önemli olan an içinde içinde bulunduğum zamanla ilgili net şeyler söylemeli artı durumla ilgil olabilecek seylerli tahmin edip uyarı yapabilmeli oturupta bana 1 saat bakmasın 25 dakika baksın tutarlı olsun.saçma sapan seylere prim verenlerde kızıyorum3 dk fal mı olur Allah aşkına,ona baktırcaksnız hiç baktırmayın ıyıce dalga gecer oldular ınsanlarla 3 dk fal olmaz arkadas
Tutarlı ama hep aynı cümleyi üst üste tekrar edio bölece zaman da soluo. Zaten yarım saat bakio. On beş dakika cok kotuyum çok mutsuzum dedi. Yani ben ole diomusumEvet bir her şey çok güzel olacak daha geldi:)))) ilk defa konuştum ben ama dediklerinden hiç bir şey anlamadım zaten.ağzı içinde geveliyor falan. Ciddi zor anlaşması.sizler bugüne kadar anladıysanız onun ne dddiğini tebrikler cidden.
yorumumu duzeltiyorum kendisiyle problemim yokturben de bebekte semiye gitmistim bence bahsettigimiz kisi ayni isim degistirmis.nomads in orda bakiyodu sonra kendi yerni acti konyali dolandirici semi cezayir bu kendisi beni 2500 tl dolandirdi savcilikta olay sakin itibar etmrgb
yorumumu duzeltiyorum kendisiyle problemim yoktur
bu ay merkür retrosu da vardı ya, o da etkili oldu bence.Kızlar selamlar. Beyaz Melek Ahu için yorum yazmak istedim yaklaşık iki hafta önce baktırmıştım ancak çıkmadan yazmak istemedim. Anda yaptığı yorumlar çok yerindeydi gayet tutarlı. Harf verdi haber alacağım insanlardan. Velev ki dediklerinden biri bi kaç gün öncesinde gerçekleşti. Zaten muazzam bir ay bence temmuz ayı, yüzleşmeler, hesaplaşmalar. Vicdanıyla baş edemeyenlerin u dönüşü yaptığı bir zaman olarak gözlemledim bu ayı. Çevremde de şahit olduğum durum bu. Söylediği diğer şeyler bekleyip göricez.. Sevgiler herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?