- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.635
- 548
- 40
valla ben 2-3 kez çoook uzun aralıklarla baktırdımlaf cafe kuzeyi arkadasim cok övdü bugun.arkadaslari da duzenli gidiyormus siz ne dusunuyorsunuz?ayrica ramek i ben de bekliyorum ciktigi an yazacagim.
İzmirde bi falcı instagram sayfası da var söylemek reklama giriyor mu bilmiyorum da fiyatı çok uçukbu gülistan kim ? çıkıyo mu ?
aman kalsın o zaman. o kadar uçuk ama çıkıyo mu ki değsin ? yaşayan var mı acaba ?İzmirde bi falcı instagram sayfası da var söylemek reklama giriyor mu bilmiyorum da fiyatı çok uçuk
Ben okudum burada bir kaç kişiye çıkmış ama yüzde yüz çıkar mı bilmiyorum tabi... bi ara ben de baktırmayı çok istedim amaa o kadar parayı verdikten sonra benim geçmişimi geleceğimi sermesi lazımaman kalsın o zaman. o kadar uçuk ama çıkıyo mu ki değsin ? yaşayan var mı acaba ?
ne kadar çok merak ettim.. binnazda 150 çok diyorum ben..Ben okudum burada bir kaç kişiye çıkmış ama yüzde yüz çıkar mı bilmiyorum tabi... bi ara ben de baktırmayı çok istedim amaa o kadar parayı verdikten sonra benim geçmişimi geleceğimi sermesi lazım5 sene fal baktırmam sonrasında
500 lira diye biliyorum uzun seansıne kadar çok merak ettim.. binnazda 150 çok diyorum ben..
Umarım bu fal çıkar o kadar merak ediyorum kiKızlar eğer Ağustos’un ilk haftası denilen bir gelişme olursa size gerçekten çıkan falcıyı söyleyeceğim. Çünkü 100lercesine gittim eğerki o gelişmede olursa başkasına boşuna gitmeyin bir 20gün sonra o kişiyi söyleyeceğim
baktirdim olumsuz konusur moralim bozulur dersen gitmebi de bakırköyde ümit die biri var
öyle cafe falcısı değil
günde maks 10 kişi falan bakıyo
bi ara bahçelievlerdeydi, daha önce incirlide
ona giden oldu mu hiç
1 kere ismini burda görmüştüm sanki
Uzun seansı kaç dakika ? kısa olanı kaç dakika ?500 lira diye biliyorum uzun seansı
ben 1.5 sene önce baktırmıştımbaktirdim olumsuz konusur moralim bozulur dersen gitme
Tam bilmiyorum , baktıran biri yanıtlarsa kesin bilgi olurUzun seansı kaç dakika ? kısa olanı kaç dakika ?
Telefonda bakıo mu pekiben 1.5 sene önce baktırmıştım
dedikleri olmuştu
hatta beni çko iyi yönlendirmişti o durumun düzelmesi için
hiç bilmiyorumTelefonda bakıo mu peki
Benim de moralimi bozsa keşke diye sordum dahiç bilmiyorum
ben hep olduğu yere gittim
:)Benim de moralimi bozsa keşke diye sordum da
Keşke telefondan da bakıyor olsaymış:)
bence olanı olduğu gibi söylüyo
açıkçası ben en çok dobra oluşunu seviyorum
numarasını vereyim sor istersenKeşke telefondan da bakıyor olsaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?