İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben yüzde yüz çıkacağına inanmıyorum ama bazılarının hisleri çok kuvvetli belli hisseder diye ona baktırmayı çok istedim ama çıkmazsa da o kadar paraya acırım

arkadaslar bende burç cafe kadiköyde gamze diye birine baktırdım. Daha zaman var dedikleri çıkıyormu çok sıra vardı

Slm kızlar ben yazmıştım bıraktım fal işlerini ama çıkan fal haberini vermek istedim arkadaşımın olabilmesi zor gibi gelen bişey yine net tarihiyle bilmiş oldu didem. Satın almak istedikleri evi tarif edip evin verandasına kadar söylemiş.. çıkan tarihler olursa yazıyorum. Fal enerji işi diye düşünüyorum bu kadının iletişim sorunu olmasa çok iyi falcı. Bu arada yeni duyumuma göre ayrılık yasanlar da sadece kişinin nerde olduğunu kiminle olduğunu hayatımda biri varmı gibi o an ki anlık durumları soyleyen bir seans eklemiş haberiniz olsun :)

Didem yine hortladı yani. Eski üye olabilirsiniz ama tüm mesajlarınıza baktım, hiçbir şekilde güven vermiyorsunuz. Didem bile olabilirsiniz, o değilseniz bile bir bağınız olduğunu düşünüyorum.

Didem yine hortladı yani. Eski üye olabilirsiniz ama tüm mesajlarınıza baktım, hiçbir şekilde güven vermiyorsunuz. Didem bile olabilirsiniz, o değilseniz bile bir bağınız olduğunu düşünüyorum.
zaten ben de baktirdim didem hanima ve patladi.ayrica didem hanim ne hikmetse biliyor bu arkadasin nick name ini.o da garip.neyse kimseyi suclamiyorum,vicdan meselesi.ama garip.

ataköyde sentinus cafe de yıllar evvel bir cansu varmış. ben hiç gitmedim, geçen gün bir arkadaşım anlattı. 3-4 sene önce gitmiş, sadece yüzüne bakarak anlatıyormuş. ve her dediğini yaşamış hatta şu an oturduğu evi bile o zaman tarif etmiş.

açıkçası bana korkutucu geldi. sizlerden giden oldu mu hiç ?

Tatlım benim bütün mesajları okuduysan eğer yıllar öncesinde burda grup grup toplanıp didem hanıma gittiğimizi diğer üyelerle bulustugumuzuda okumuş olman gerekiyor ilk yıllar telefonda bakmaz evinde bakardı burdan eski üyelerle tanışıp gittiğimiz zamanlar var onları da okusaydın keşke. Ben bir didem bir yiğit hayranıydım kadının falları çıkıyor. Mesela ben herzaman şunu söylerim iş için baktigi çıkmaz çünkü yanılıyor ve kendiside bunu söylüyor bir çok söylediği çıkmadı ama ilişkimle alakalı herşeyi tek tek söyledi. Arkadaşıma ve burdaki 5 yıl öncesi üye msjlarina bakarsanız eğer nasıl iyi bir falcı olduğunu anlarsın. Kadının tek sorunu iletişim oyuzden burda çok tartışma oldu. Neyse burda aynı şeyler çok konuşuldu ama reklam ihtiyacı olan biri zaten değil ben sadece çıkan fal haberini yazmak istedim. Zan altinda birakmadan once Ufak bir araştırma yapsan o kadının hicbir sekilde buraya ihtiyaci olmadigini anlayacaksınız aslında. Herkese mutlu haberlerin geleceği birgün olsun. Iyi günler

Git tavsiye ederim muhteşemdir hiç Cansu sentinus diye arama yaptın mı

ben sabah trans zeynep e baktirdim telden uc cocugu var siz baktirdiniz mi?cikmayan var mi?

Sen trans diyince transeksüel sandım. Bana söyledikleri henüz olmadı. Ama ilignç bir detay biledi hayatımla alakalı araba rengi! Pat diye söyledi. Ama gelecek çıkar mı bilmem.

Tanıdığım iki farklı psişik insan ve onların söyledikleri ile bu Zeynep ile gülistanın söyledikleri farklı. Zeynep ve Gülistan bazı konularda benzer şeyler söylediler ama bu iki farklı insan tam aksini söyledi ve onlar falcılık yapmayan , başa işleri olan insanlar. Bakıp göreceğiz bakalım hangi senaryo çıkmaya daha yakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…