Güzel olur teşekkür ederim :)numarasını vereyim sor istersen
ama öncesinde kağıtları epey bi senin elinde bekletiyo falan enerji geçsin die
o nedenle emin değilim
yine de dediğim gibi istersen no vereyim sor
500 tl ye detaylı bakio ve zaman konusuna çok takilmiorum. 300 tl ye sadece 30 dakika bakio. Süre bitince bitti dioTam bilmiyorum , baktıran biri yanıtlarsa kesin bilgi olur
Uçuk bir para... gelecekle ilgili söylediklerinin tamamı çıksa zmaana takılmam da500 tl ye detaylı bakio ve zaman konusuna çok takilmiorum. 300 tl ye sadece 30 dakika bakio. Süre bitince bitti dio
Arkadaslar bana dediği birsey var o çıkarsa yazicam. O zaman biraz daha emin oluruz.gercekten şu gülistan dert oldu icime.kizlar litfen cikarsa ya da cikmazsa bilgi verin.hayir kesin cikiyorsa kiyariz baktiirirz ama cikmiyorsa 500 tl cok uçuk gercekten
Nerede acaba bu kişihiç bilmiyorum
ben hep olduğu yere gittim
gülistan yüzyüze bakıyor mu ?500 tl ye detaylı bakio ve zaman konusuna çok takilmiorum. 300 tl ye sadece 30 dakika bakio. Süre bitince bitti dio
BakioG
gülistan yüzyüze bakıyor mu ?
zaten ben de baktirdim didem hanima ve patladi.ayrica didem hanim ne hikmetse biliyor bu arkadasin nick name ini.o da garip.neyse kimseyi suclamiyorum,vicdan meselesi.ama garip.Didem yine hortladı yani. Eski üye olabilirsiniz ama tüm mesajlarınıza baktım, hiçbir şekilde güven vermiyorsunuz. Didem bile olabilirsiniz, o değilseniz bile bir bağınız olduğunu düşünüyorum.
Didem yine hortladı yani. Eski üye olabilirsiniz ama tüm mesajlarınıza baktım, hiçbir şekilde güven vermiyorsunuz. Didem bile olabilirsiniz, o değilseniz bile bir bağınız olduğunu düşünüyorum.
Git tavsiye ederim muhteşemdir hiç Cansu sentinus diye arama yaptın mıataköyde sentinus cafe de yıllar evvel bir cansu varmış. ben hiç gitmedim, geçen gün bir arkadaşım anlattı. 3-4 sene önce gitmiş, sadece yüzüne bakarak anlatıyormuş. ve her dediğini yaşamış hatta şu an oturduğu evi bile o zaman tarif etmiş.
açıkçası bana korkutucu geldi. sizlerden giden oldu mu hiç ?
ben sabah trans zeynep e baktirdim telden uc cocugu var siz baktirdiniz mi?cikmayan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?