- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.635
- 548
- 40
gitmek istiyorum ama bi yandan da korkuyorum açıkçasıGit tavsiye ederim muhteşemdir hiç Cansu sentinus diye arama yaptın mı
bu arada ben o cafe de umay diye birine gitmiştim, o da çok övülmüştü. bana pat pat isimler söylemişti. hatta direkt şu kim diyodu müdürüm diyodum çaaak bi tane diyip bişiler sölüyodu, bu kim çok yakın kız arkadaşım gene çak bi tane ve bi sürü şey.. baya bildi demiştim. çıkınca telefon etmek için bi açtım, belli ki karıştırmış. şurdan anladım, birini yanlışlıkla arayıp hemen kapamış :) ben aramadığımı biliyorum. isimleri yoklamış belli ki.Git tavsiye ederim muhteşemdir hiç Cansu sentinus diye arama yaptın mı
Bende bu iki kişiye baktırdım. Gülistan ve zeynep. İkisinin dediği şeyler aynı fakat henüz çıkmadı. Umidim tükenmeye başladı. Gulistan işi bilmisti. Fakat diğer konularda ikisi aynı şeyi dedi çıkarsa yazarim. 6 ay daha beklicem.Sen trans diyince transeksüel sandım. Bana söyledikleri henüz olmadı. Ama ilignç bir detay biledi hayatımla alakalı araba rengi! Pat diye söyledi. Ama gelecek çıkar mı bilmem.
Tanıdığım iki farklı psişik insan ve onların söyledikleri ile bu Zeynep ile gülistanın söyledikleri farklı. Zeynep ve Gülistan bazı konularda benzer şeyler söylediler ama bu iki farklı insan tam aksini söyledi ve onlar falcılık yapmayan , başa işleri olan insanlar. Bakıp göreceğiz bakalım hangi senaryo çıkmaya daha yakın.
Peki ya o tanidigin diger psisik insanlar bize bakarmi ?:)))Zira bu sayfayi talan ettik ama yinede budur muhtesem diyebilecegimiz yuzyuze bakan biri yok.Hos bu ara falci arayisinda degilim denk gelirse ama cok iyi diyecegimiz kim varki?Sen trans diyince transeksüel sandım. Bana söyledikleri henüz olmadı. Ama ilignç bir detay biledi hayatımla alakalı araba rengi! Pat diye söyledi. Ama gelecek çıkar mı bilmem.
Tanıdığım iki farklı psişik insan ve onların söyledikleri ile bu Zeynep ile gülistanın söyledikleri farklı. Zeynep ve Gülistan bazı konularda benzer şeyler söylediler ama bu iki farklı insan tam aksini söyledi ve onlar falcılık yapmayan , başa işleri olan insanlar. Bakıp göreceğiz bakalım hangi senaryo çıkmaya daha yakın.
Peki ya o tanidigin diger psisik insanlar bize bakarmi ?:)))Zira bu sayfayi talan ettik ama yinede budur muhtesem diyebilecegimiz yuzyuze bakan biri yok.Hos bu ara falci arayisinda degilim denk gelirse ama cok iyi diyecegimiz kim varki?
rica ediyorum baktiran yorum yapsin...kizlar falci karanfil fincan cafe baktiran var mi?
ben baktırdım ancak henüz bişi çıkmadırica ediyorum baktiran yorum yapsin...
yani gülistani tavsiye eder misinKızlar gülistanın kuzenim için dediği falı cıktı bosandı.. Bnmkinin zamanının dolmasına 2 gün var inş bnmkide rötar olsada cıkar.. bu arada zeynep agır patladı iş için bişey sormustum yüklü para gelio o dedi bugün acıklandı gelmedi zeynep beser sasar bi tutuo 3 tutmuo hala baktırıomuyum alıskanlık hastalık evet baktırıorum..
sagol kuzum inşallah cikmaz benimki deben baktırdım ancak henüz bişi çıkmadı
anda bazı şeyleri tutturmak için uğraştı ama olmadı gibi
çok güvenememiştim
ama baktırıp bazı şeyler oldu diyen biri olmuştu geçmiş sayfalarda
benimki umarım çıkarsagol kuzum inşallah cikmaz benimki de
aminnnbenimki umarım çıkar
demek olumsuz yorum da yapıyo
o zaman çok sallamasyon biri olmayabilir, pembecilerden değil demek
o zaman seninki çıkmasın benimki çıksın
amin :)
hangi zeynep bu trans zeynep mi?Kızlar gülistanın kuzenim için dediği falı cıktı bosandı.. Bnmkinin zamanının dolmasına 2 gün var inş bnmkide rötar olsada cıkar.. bu arada zeynep agır patladı iş için bişey sormustum yüklü para gelio o dedi bugün acıklandı gelmedi zeynep beser sasar bi tutuo 3 tutmuo hala baktırıomuyum alıskanlık hastalık evet baktırıorum..
ben o kadar sık baktırdım ki bu arave evet popomda don yok ama gülistana baktirmaya karar verdim kizlar.parayi yolladim yarina randevum var hayirli olsun.yarin yazacagim yorumumu.
ben de valla günde uc kezben o kadar sık baktırdım ki bu ara
ters tepecek diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?