İstanbul'da Fal - Falcılar

Git tavsiye ederim muhteşemdir hiç Cansu sentinus diye arama yaptın mı
bu arada ben o cafe de umay diye birine gitmiştim, o da çok övülmüştü. bana pat pat isimler söylemişti. hatta direkt şu kim diyodu müdürüm diyodum çaaak bi tane diyip bişiler sölüyodu, bu kim çok yakın kız arkadaşım gene çak bi tane ve bi sürü şey.. baya bildi demiştim. çıkınca telefon etmek için bi açtım, belli ki karıştırmış. şurdan anladım, birini yanlışlıkla arayıp hemen kapamış :) ben aramadığımı biliyorum. isimleri yoklamış belli ki.
araştırdım, aynı yorumu cansu için de yapan olmuş :)

Bende bu iki kişiye baktırdım. Gülistan ve zeynep. İkisinin dediği şeyler aynı fakat henüz çıkmadı. Umidim tükenmeye başladı. Gulistan işi bilmisti. Fakat diğer konularda ikisi aynı şeyi dedi çıkarsa yazarim. 6 ay daha beklicem.

Peki ya o tanidigin diger psisik insanlar bize bakarmi ?:)))Zira bu sayfayi talan ettik ama yinede budur muhtesem diyebilecegimiz yuzyuze bakan biri yok.Hos bu ara falci arayisinda degilim denk gelirse ama cok iyi diyecegimiz kim varki?

Peki ya o tanidigin diger psisik insanlar bize bakarmi ?:)))Zira bu sayfayi talan ettik ama yinede budur muhtesem diyebilecegimiz yuzyuze bakan biri yok.Hos bu ara falci arayisinda degilim denk gelirse ama cok iyi diyecegimiz kim varki?

Bakmazlar zira işleri o değil ve nereni alıyor. Bana bile bakmıyorlar:))) arada zorlayınca ağızlarından laf alırsan amenna.

Nurhan diye bırını duydum peki öyle birine baktıran var mı acaba.

selamlar herkese :) bugun taksime gidicem kime gitsem acaba :) aslında aklımda ahmet vardı ama aradım izindeymiş :/

Kızlar gülistanın kuzenim için dediği falı cıktı bosandı.. Bnmkinin zamanının dolmasına 2 gün var inş bnmkide rötar olsada cıkar.. bu arada zeynep agır patladı iş için bişey sormustum yüklü para gelio o dedi bugün acıklandı gelmedi zeynep beser sasar bi tutuo 3 tutmuo hala baktırıomuyum alıskanlık hastalık evet baktırıorum..

Bakırköy ümite baktırmayı çok istemiştim ama çok yoğunmuş mesajlara bile zar zor dönüyor , acaba ben de biraz daha bekletip gülistana mı baktırsam...

yani gülistani tavsiye eder misin

hangi zeynep bu trans zeynep mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…