İstanbul'da Fal - Falcılar

asmin Eray a baktımdım dün gayet iyiydi nokta atışları oldu çok detaylı değildi ama söyledikleri doğruydu... Eray a su falı baktıran var mı? belki bir daha ki sefere su falı baktırırım diyorum.

asmin Eray a baktımdım dün gayet iyiydi nokta atışları oldu çok detaylı değildi ama söyledikleri doğruydu... Eray a su falı baktıran var mı? belki bir daha ki sefere su falı baktırırım diyorum.
ben baktırdım...su falı iyi uzun ve dataylı bakıyo...daha önce tarotta baktırmıştım..söyledikleri çıkmıştı...

ne kadara baktırmıştın su falını?
ay cnm geçmiş gün hatırlamıyorum ki...ama şuan 100.dür diye tahmin ediyorum...yinede bi cafeye sor bence...
sana tarih filan verdi mi...birde olumlu olumsuz söylerdi eray..boşa ümit vermezdi yanii...pembe tablo mu çizdi...

ya sordum değişiyor 200 -250 dediler biraz fazla geldi o yüzden emin değilim.. 150 olsa okey diyecektim.. Pembe tablo çizmedi neyse onu söyledi aslında şimdiki durumu özetledi bir gelişme bekliyorum (o da tarih olarak bayramdan sonra dedi) o olduktan sonra gel su falı bakalım dedi..

Popüler sorumu soracağım... eray telefonda bakıyor mu acaba?

Kızlar gülistan gayet falında başarili.Ancak bana gülüstanın söylediklerinin hepsini birebir söyleyen zaten oldu ekstrem bir şey duymadım.güneş ablanin baktigi falin aynisi.zeyneple de benzet şeyler soyledi.Söyledikleri arasında tutarsiz hiçbir şey yoktu.ancak dedim gibi zaten güneş abla ayni şeyleri soyledi.yani bi kere olsun tam olsun derseniz baktirin.ama cok extrem cok psişik degil.

Güneş abla kim

zeynep nerde

Kızlar sütlü kahve Neslihan ile ilgili yorum alabilir miyim baktiran varsa. Baktirdim hayatımdaki herşeyi bildi. Bı de gelecek dönemle ilgili iyi bakiyo dediğim falcilar ile aynı şeyi söyledi. Sizden de yorum alabilir miyim Neslihan nasil

Gitmeyin diyecegim.bir isim melekler kahvesi birgul agzinidan laf aliyor ve bos laf kalabaligi pembelerin pembesi begenmedim .

soran arkadaslar olmus.zeynep trans:zeynep su fali baktirdim,guzeldi.gecmis ve anlikta iyi gelecek beklemede,biraz zor anlaşiliyor soyledikleri ben falin yarisini anlamadim.güneş:bence farkli bir enerjisi var sacma oldugunu düsündüm mesela bazi soylediklerini gormedigim ve haber alamadigim birileriyle ilgili.ama soylediklerini arastirinca soyeldigi seylerin dogru oldugunu anladim ve emin oldum ki gercekten takir takir döküyor.

Bu güneş kim? Telefonda bakıyor mu? Bir de ücreti ne kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…