İstanbul'da Fal - Falcılar

İstanbula geldiğini nasıl kaçırabildim ya sen baktırdın mı memnun kaldın mı?

güneş ablayi bana arkadasim yonlendirmisti.telefondan bakiyor.uzun ve ayrintili öneriyorum cafe falcilarindan cok daha iyi.bana soyledikleri cikti diyebilirim bir iki şey daha var ama onlara 2 sene filan zaman var eger zaten onlar da cikarsa bas kahin ilan edicem.

Ucret ne kadar

Peki bize de bakarmı bu güneş abla numarayı alalım:))

mandal kafe adaya da baktirmistim...gülistan ve güneşin soylediklerinin tam aksini soyledi.pembe tablocu bence.bilgisi olan var mi?

Gülistanla Ramek’i karşılaştırınca nasıldı peki, gelecek öngörüleri farklı mı?

Bende sıze cıkan fal haberlerı vereyım kızlar belkı umıt olur
Kuban Cafe Esra (Hatta oyle bır detay bıldıkı, bır anahtar alıcaksın, anahtar almadım ama anahtar kolye geldı el yapımı)
Sutlu Kahve Neslıhan
Besıktas Safıye
Cafe 34 Nur
Zeynep ıcınse karsı tarafın agzından yaptıgı tum konusmalar yanı aktardıgı dusunceler % 100 dogru cıktı. Pazar gunu uzun uzun konustuk ve kendısıde tekrarladı soyledı...
Tutku bu sefer fna patladı, ama verdıgı harfler farklıydı belkıde farklı bır ınsan hakkında konustu
Symbol Nıhal de patlayanlar arasında, dedıklerının tam tersı oldu

Yalnız hepsıde gecmıs konusunda ve anlık duygu dusuncelerde dogruyu soylemıs.
Is konsuunda halen daha beklemedeyım, hepsıde aynıs eyı soyluyor ama safıye nın verdıgı vade coktan gectı. Esra, Neslıhan ve Nur eylul ayı dıyolar. Ben zamanlara pek takılmam ınsallah zaman gecsede gerceklesır.
Hersey gonlunuzce olsun dılıyorum

Benı bılenler bılır belkı, gılgamız destanı gıbı bır nısanlılık hkayem vardı... Iyıkı bıtmıs ve ıyıkı bırdaha donmemıs dıyorum. Sızede tavsıyem donmedıgındede bır hayır vardır

Güneş ablanın telefonunu alabilir miyim ben de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…