- 31 Ağustos 2015
- 403
- 274
- 103
- 35
İstanbula geldiğini nasıl kaçırabildim yakizlar anlrali zehra ile ilgili bilgisi olan var mi burda bir arkadas hep ciktigini soyledi yarin istanbula geliyormus arkadaslarin varsa gelebilir gruplara bakicam dedi.kadinlar kulubune bilgi olarak yazarim dedim mesela aman yazma benim saglam musterilerim bana yetiyor defi.boyle soylemesi guven verdi acikcasi baktiran ve memnun kalan ya da kalmayan var mi?
Ucret ne kadargüneş ablayi bana arkadasim yonlendirmisti.telefondan bakiyor.uzun ve ayrintili öneriyorum cafe falcilarindan cok daha iyi.bana soyledikleri cikti diyebilirim bir iki şey daha var ama onlara 2 sene filan zaman var eger zaten onlar da cikarsa bas kahin ilan edicem.
Peki bize de bakarmı bu güneş abla numarayı alalım:))güneş ablayi bana arkadasim yonlendirmisti.telefondan bakiyor.uzun ve ayrintili öneriyorum cafe falcilarindan cok daha iyi.bana soyledikleri cikti diyebilirim bir iki şey daha var ama onlara 2 sene filan zaman var eger zaten onlar da cikarsa bas kahin ilan edicem.
100Ucret ne kadar
tabii ki soylerimPeki bize de bakarmı bu güneş abla numarayı alalım:))
ben gitmedim.birileri cikmadigini soyledi o yuzden baska falcilar denedim.İstanbula geldiğini nasıl kaçırabildim yasen baktırdın mı memnun kaldın mı?
Bana da atar mısın numarasınıtabii ki soylerim
ada biraz pembecidir , evet..ama anı biliyormandal kafe adaya da baktirmistim...gülistan ve güneşin soylediklerinin tam aksini soyledi.pembe tablocu bence.bilgisi olan var mi?
Kızlar gülistan gayet falında başarili.Ancak bana gülüstanın söylediklerinin hepsini birebir söyleyen zaten oldu ekstrem bir şey duymadım.güneş ablanin baktigi falin aynisi.zeyneple de benzet şeyler soyledi.Söyledikleri arasında tutarsiz hiçbir şey yoktu.ancak dedim gibi zaten güneş abla ayni şeyleri soyledi.yani bi kere olsun tam olsun derseniz baktirin.ama cok extrem cok psişik degil.
Bu Ankara’lı Zehra hanımı ben de aramayı düşünüyordum aslında , çıkmadığını söyleyen çok kişi mi var acaba, tam olarak ne yorum yaptılar?ben gitmedim.birileri cikmadigini soyledi o yuzden baska falcilar denedim.
Cnm iletişim numarasını verirmisin?mandal kafe adaya da baktirmistim...gülistan ve güneşin soylediklerinin tam aksini soyledi.pembe tablocu bence.bilgisi olan var mi?
Güneş ablanın telefonunu alabilir miyim ben de?güneş ablayi bana arkadasim yonlendirmisti.telefondan bakiyor.uzun ve ayrintili öneriyorum cafe falcilarindan cok daha iyi.bana soyledikleri cikti diyebilirim bir iki şey daha var ama onlara 2 sene filan zaman var eger zaten onlar da cikarsa bas kahin ilan edicem.
aşkim ramekle gülistan taban tabana ZIT!!!!cildiricam!Gülistanla Ramek’i karşılaştırınca nasıldı peki, gelecek öngörüleri farklı mı?
aşkim ramekle gülistan taban tabana ZIT!!!!cildiricam!
evet gülistan olumsuzdu canim...Hahaha haydaabende aynı konuştular neyse ki ama Gülistan biraz daha detaylıydı anda ve geçmişte. Artık iyi kötü birinin dediği çıksın lütfen ya Gülistan olumsuz mu konuştu sana?
Hayatım güneşin numarasını vericek misin bidaha sormayalım.. yok vermiceksen zorlamıyımevet gülistan olumsuzdu canim...
canim ozelden mesaj atanlarin hepsine verdim zaten ne zorlamasi?burayi tek tek takip edememHayatım güneşin numarasını vericek misin bidaha sormayalım.. yok vermiceksen zorlamıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?