İstanbul'da Fal - Falcılar

Hahaha haydaa bende aynı konuştular neyse ki ama Gülistan biraz daha detaylıydı anda ve geçmişte. Artık iyi kötü birinin dediği çıksın lütfen ya Gülistan olumsuz mu konuştu sana?
Bende aynı sizin gibiyim gülistan ramek ikisine de baktrdim ama dediginiz gibi ikiside farklı konuştu bazı konuları aynı yorumladılar ama tabi gülistanmi ramek mi fiyat olarak ramek tabi iki falında sonucunu beklemedeyim :)

mandal kafe adaya da baktirmistim...gülistan ve güneşin soylediklerinin tam aksini soyledi.pembe tablocu bence.bilgisi olan var mi?
ben orda ayten e baktırdım. anı ve hatta kişinin fiziksel özelliklerini, yürüyüş şeklini bile bildi. ama gelecek çıkar mı bilmiyorum. bana vade vermedi. sadece sonuç söyledi.

sütlü kahve neslihan baya kişi yazmış
sanki beğenmeyen okumadım gibi
bu bakırköydeki kiliselerin arkaasındaki sokakta dimi sütlü kahve

Merhaba bu arkadas nasil ulasabilirim?

Sütlü Kahve Neslihan’ın numarası olan var mı?

senin telefonunu umay nasil karistirabiliyor ki?

kizlar ramekle ilgili yorum yapacak var mi?cikan veya patlayan?gülistan ve güneşle aşiri zit konuştular,kafam allak bullak zeynep zaten birilerine patlamiş daha once.ondan kestim umudu,ayrica gülistanin patladigi kimse var mi?

Evet anı ikiside iyi yorumladı ikisinde bildiği şeyler oldu ikisi de uzun vadeli süre verdi birinin 2 ay kaldı diğerinin 3 ay
neslıhana ben bır kere gıtmıstım bana soyledıgı hıc bırsey olmadı sadece bır ayrıntı cok degısıktı bu adam senın ıkı sokak ılersınde mı oturuyor dedı aa evet dedım etkılendıgım tek cumlesı buydu.

ben yaklasık 3 sene oncesını soyluyorum suan kı durumunu bılmıyorum. anı bılıyor gıbı ama gelecek ıle soyledıklerı bana cıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…