Bende aynı sizin gibiyim gülistan ramek ikisine de baktrdim ama dediginiz gibi ikiside farklı konuştu bazı konuları aynı yorumladılar ama tabi gülistanmi ramek mi fiyat olarak ramek tabi iki falında sonucunu beklemedeyim :)Hahaha haydaabende aynı konuştular neyse ki ama Gülistan biraz daha detaylıydı anda ve geçmişte. Artık iyi kötü birinin dediği çıksın lütfen ya Gülistan olumsuz mu konuştu sana?
ne kadar zamani kaldi?an ve gecmiste ayni mi konustular?Bende aynı sizin gibiyim gülistan ramek ikisine de baktrdim ama dediginiz gibi ikiside farklı konuştu bazı konuları aynı yorumladılar ama tabi gülistanmi ramek mi fiyat olarak ramek tabi iki falında sonucunu beklemedeyim :)
ben orda ayten e baktırdım. anı ve hatta kişinin fiziksel özelliklerini, yürüyüş şeklini bile bildi. ama gelecek çıkar mı bilmiyorum. bana vade vermedi. sadece sonuç söyledi.mandal kafe adaya da baktirmistim...gülistan ve güneşin soylediklerinin tam aksini soyledi.pembe tablocu bence.bilgisi olan var mi?
Bende sıze cıkan fal haberlerı vereyım kızlar belkı umıt olur
Kuban Cafe Esra (Hatta oyle bır detay bıldıkı, bır anahtar alıcaksın, anahtar almadım ama anahtar kolye geldı el yapımı)
Sutlu Kahve Neslıhan
Besıktas Safıye
Cafe 34 Nur
Zeynep ıcınse karsı tarafın agzından yaptıgı tum konusmalar yanı aktardıgı dusunceler % 100 dogru cıktı. Pazar gunu uzun uzun konustuk ve kendısıde tekrarladı soyledı...
Tutku bu sefer fna patladı, ama verdıgı harfler farklıydı belkıde farklı bır ınsan hakkında konustu
Symbol Nıhal de patlayanlar arasında, dedıklerının tam tersı oldu
Yalnız hepsıde gecmıs konusunda ve anlık duygu dusuncelerde dogruyu soylemıs.
Is konsuunda halen daha beklemedeyım, hepsıde aynıs eyı soyluyor ama safıye nın verdıgı vade coktan gectı. Esra, Neslıhan ve Nur eylul ayı dıyolar. Ben zamanlara pek takılmam ınsallah zaman gecsede gerceklesır.
Hersey gonlunuzce olsun dılıyorum
Benı bılenler bılır belkı, gılgamız destanı gıbı bır nısanlılık hkayem vardı... Iyıkı bıtmıs ve ıyıkı bırdaha donmemıs dıyorum. Sızede tavsıyem donmedıgındede bır hayır vardır
Evet anı ikiside iyi yorumladı ikisinde bildiği şeyler oldu ikisi de uzun vadeli süre verdi birinin 2 ay kaldı diğerinin 3 ayne kadar zamani kaldi?an ve gecmiste ayni mi konustular?
Merhaba bu arkadas nasil ulasabilirim?benim tanıdığım falcı bir arkadaşım var ismi bilal gözleri hiç görmüyor hisleri ile bakıyor bana baktığında annende şeker kolestrol tansiyon var dedi ben inanmadım 6 ay sonra bu hastalıkların hepsi çıktı falları çıkıyor üstelik mesleği sendikacı değil fal üçretide 40 tl üstelik falı 40 dakka civarı sürüyor çok falcıya gittim en iyisi bu
Ben baktırdım tabiki berbat ötesi yani bana dediği hiç birşey çıkmadığı gibi tam tersi çıktı :/Kızlar Neslihan nasıl yok mu baktiran yorum yapabilir misiniz
Ama herşeyi bildi bendeBen baktırdım tabiki berbat ötesi yani bana dediği hiç birşey çıkmadığı gibi tam tersi çıktı :/
senin telefonunu umay nasil karistirabiliyor ki?bu arada ben o cafe de umay diye birine gitmiştim, o da çok övülmüştü. bana pat pat isimler söylemişti. hatta direkt şu kim diyodu müdürüm diyodum çaaak bi tane diyip bişiler sölüyodu, bu kim çok yakın kız arkadaşım gene çak bi tane ve bi sürü şey.. baya bildi demiştim. çıkınca telefon etmek için bi açtım, belli ki karıştırmış. şurdan anladım, birini yanlışlıkla arayıp hemen kapamış :) ben aramadığımı biliyorum. isimleri yoklamış belli ki.
araştırdım, aynı yorumu cansu için de yapan olmuş :)
fotoğraf göster dedi. ben açtım aslında kendim tutuyodum bakmasın diye, hızla aldı elimden. el çabukluğu işte. zaten kafan başka yere odaklı oluyo baktırırken :)senin telefonunu umay nasil karistirabiliyor ki?
E tamam tüm falcılar herşeyi biliyo bilinçaltını okuyo ama dediği hiçbirşey çıkmaz onu söyleyim anda evet fena değil ama çıkmıyorAma herşeyi bildi bende
şimdi anladim...fotoğraf göster dedi. ben açtım aslında kendim tutuyodum bakmasın diye, hızla aldı elimden. el çabukluğu işte. zaten kafan başka yere odaklı oluyo baktırırken :)
neslıhana ben bır kere gıtmıstım bana soyledıgı hıc bırsey olmadı sadece bır ayrıntı cok degısıktı bu adam senın ıkı sokak ılersınde mı oturuyor dedı aa evet dedım etkılendıgım tek cumlesı buydu.Evet anı ikiside iyi yorumladı ikisinde bildiği şeyler oldu ikisi de uzun vadeli süre verdi birinin 2 ay kaldı diğerinin 3 ay
ben yaklasık 3 sene oncesını soyluyorum suan kı durumunu bılmıyorum. anı bılıyor gıbı ama gelecek ıle soyledıklerı bana cıkmadı.Kızlar sütlü kahve Neslihan ile ilgili yorum alabilir miyim baktiran varsa. Baktirdim hayatımdaki herşeyi bildi. Bı de gelecek dönemle ilgili iyi bakiyo dediğim falcilar ile aynı şeyi söyledi. Sizden de yorum alabilir miyim Neslihan nasil
hİÇTAVSİYE ETMEM,İŞLEME YÖNLENDİRİYORKızlar Neslihan nasıl yok mu baktiran yorum yapabilir misiniz
Ben baktırmıştım anda gayet iyi.söylediği şeylerden biri için 3 vakitte olacak demişti 3 ayda oldu gerçekten. Diğer vadeye daha var.Kızlar Neslihan nasıl yok mu baktiran yorum yapabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?