İstanbul'da Fal - Falcılar

twitter da asteria diye birini buldum. daha önce baktıran oldu mu ? anı güzel anlattı, soruma yorumları mantıklıydı. deneyen ve çıkan olduysa yazabilir mi ?

semi cezayiri ile ilgili artik yorum yapabilirim.kendisi dolandiricidir.itibar etmeyin.isteyen herkese ses kayitlarini ve konusmalarimizi da gosterebilirim.kendisi 1 senedir bana iade edecegi parayi odemiyor.savciliga basvuracagim asla gitmeyin
Merhaba gülistanı nasıl buldunuz ?
güzeldi ama ayni gülistanin soylediklerini bana soyleyen falci oldu zaten.abartildigi kadar degil.

Kusura bakmayın, biz şimdi hangi söylediğinize itibar edeceğiz? Daha geçenlerde yanlış anlaşılma olduğunu, kendisiyle bir probleminiz olmadığını söylediniz.

Evet kızlar uzun ve yorucu bir maceranın sonunda sizinle patlayan fal haberlerimi paylaşabilirim
Esas konuyla ilgili sürekli olacak dönecek dedikleri insanla bir daha dönüşü olmayacak şekilde bitti...başkasıyla evlendi...öyle bit bitiş...Şimdi bana umut tacirliği yapanları sıralayayım...
Laf cafe çiğdem,Andaç ve kuzey hepsi gelecek arayacak bu evlilik olmayacak dedi...
Asmin cafe Can ve Koray yine aynı şekilde
Küba cafe esra bu kızla nikahı yok seni arıcak aksi olursa ben burdayım dedi
Safiyede aynı iddialı cümleleri kurdu buralardayım gel beni bul evlenirse Yok hayatım bu kartların hiçbiri evlilik kartı değil
Nişantaşı symbol mirza ve Fulya aynı gelecek bişey olacak bu olay bozulacak...
Melekler ahmet oda gelecek dedi...
Göker benim favorimdir oda ağır patladı
Gelelim bu durumla ilgili doğru tespit yapanlara

Kadıköy sevgi cafe sevgi hanım olmaz bu iş boşuna bekleme hayatına bak bu adam sana sahip çıkamaz korkak ailesinin isteklerine boyun eğmiş dedi aynen öyle oldu
İncirlide ayşe diye bi kadına gittik bi arkadaşım götürmüştü beni oda olumsuz konuştu bu adam senin kaderinde Yok ne yapsan boş dedi tabi o dönem sinirlendim kadına numarası bile Yok bende :)
Birde şu Ankara’daki sevda hanım oda bütün detayları bildi..ailesi birisiyle evlendirmek istiyo aşık değil ama Uğraşıyorlar bu adamı senin kaderinde göremedim dedi genel olarak nokta atışları çok fazlaydı ben çok beğendim sevda hanımı...
Birde telefonda azeri bir kadına baktırmıştım oda olumsuz konuştu bu durumla ilgili
Valla canlarım aklıma gelenler bunlar eksiği vardır illaki sonuç olarak demek istediğim şu ki...eğlence olsun diye baktırmak durumuna okeyim ama burda övülen yada bize olumlu konuşan falcının alayı tırt..sadece umut tacirliği yapıp bu ay önümüzdeki ay diye bizi oyalıyorlar..benim bildiğim ve tecrübe ettiğim bişey varsa oda gerçeği insanın kalbi çok iyi hissediyor aslında..ben olmayacağını dönmeyeceğini biliyor hissediyordum..işte yinede bir ümit insan güzel şeyler duyunca inanmak istiyor..ama sonuç hep içinizden geçen oluyor...demem o ki kalbinizin sesi size rehberlik etsin..falada çok itibar etmeyin...eğlence aktivitesi olarak görülebilir...he ben şu yukarda bana bu ay önümüzdeki ay diyen hiçbir falcıya tabiki gitmicem bu saatten sonra..sadece burdaki arkadaşlar fikir sahibi olsun diye bilgi vermek istedim..allah hepimizin gönlüne göre versin umarım...

Diğerlerini bilmem ( yani Andaç, Çiğdem, Kuzey zaten benim gözümde çok iyi değillerdi) ama cuba Esra ve Safiyenin bu kadar yanılmaları beni çok şaşırttı, onlar bir nebze iyillerdi diye düşünüyordum, ama ciddi yanılmışlar...

Evet canım ciddi yanıldılar...heleki safiye kesinlikle öyle bi şey Yok bu iş bozulur ben burdayım gel beni bul dedi bide

Tekirdağlı bi Zeynep vardı sürekli kafam üzerinde deyip duran telefonu varmıdır kimsede acaba teşekkürler

incirlideki ayşe osmaniye de fildamı taraflarında olabilir mi ? evinde bakan biri sanırım ?

andaç ben de çok enteresan bi şekilde kimseyle paylaşmadığım işimle ilgili birşeyi bildi. ama olmuş birşey değilde, zihnimin çok gerisinde, çoook ileride yaparım dediğim birşeyi. ama bana verdiği tarihlerin hepsi uzun süreli. seneye gibi.

Bana kim baksa ekimin sonun kadar aklımda olmayan bir şeyin olacağını diolar fakat aklımda ole birsey yok. Eğer ki olursa kimlerin dediklerini isimleriyle yazarim. Ekimin sonuna kadar bekliycem. Eğer çıkarsa sok olurum yok çıkmazsa zaten alıştık artık çıkmaması pek te üzülmem.

Bende bu zehrayi duyarım ama teli fln bilmiorum telefonda bakio mu
Bakıyor evet...ama soran herkese dedim...hakkında çok olumsuz yorumda var...ben buna rağmen denemek istedim..beğendim..forumda araştırırsınız bi isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…