Sanırım öyleydi bi arkadaşımla gitmiştim benincirlideki ayşe osmaniye de fildamı taraflarında olabilir mi ? evinde bakan biri sanırım ?
Ne kadara ve ne bakıyor? Yani kahve mi tarot mu yoksa yeni moda şu mürekkep vs ıncık cıncıkları mı?Telefonda bakıyor
hiç görmediğim birine telefondan baktırmak benim içime sinemedi bi türlü. şu an tel.den baktırdığım tek kişi var o da laf cafe'den ayrılan canan. başka bir şehre gittiği için. ancak istanbuldayken çok kez baktırdığımdan güvensizlik duymuyorum. gerçi sık baktırmadığımdan beni her seferinde net hatırlamıyor :) ama tutarsız sözleri olmadı hiç.Kızlar Rameke 2 arkadaş fal baktırdık bilgilendirme yapmak istedim. 1. Kadın sallayıp geçen biri değil bazı konularda neredeyse cümlesi cümlesine aramızdaki bir diyalogtan söz etti şok içerisinde birbirimize bakıştık. Fakat bu etkilenmenin yanı sıra da amaaaaan ne alaka dediğimiz noktalar da oldu. Arkadaşın falı açıkcası bana göre daha zayıf kaldı çünkü bizce imkansız olan bir şeyin olacağından söz etti. O yüzden o ben kadar tatmin olamadı. Bendeyse gayet tutarlı ve olabilitesi olan şeyler söyledi. Örneğin şu an görüştüğüm kişiyle çok uzun yıllar önce görüştüğümüzü, araya kopukluk girdiğini, şu an olanların ihtimallerini vs söyledi ama mesela bana kardeşlerin de sen de ..... dedi oysa ki ben tek çocuğum:/
kararı sizlere bıraktım.
Baktırıp olumlu/olumsuz şu an düşüncesi olan varsa lütfen bir cevap verin.
Onunda çeşitli falları var ben su baktırdım 100 liraydı...Ne kadara ve ne bakıyor? Yani kahve mi tarot mu yoksa yeni moda şu mürekkep vs ıncık cıncıkları mı?
Çok teşekkürler ben şimdi izmirdeyim yüzyüze baktırmak istiyorum buradaykensemi cezayiri ile ilgili artik yorum yapabilirim.kendisi dolandiricidir.itibar etmeyin.isteyen herkese ses kayitlarini ve konusmalarimizi da gosterebilirim.kendisi 1 senedir bana iade edecegi parayi odemiyor.savciliga basvuracagim asla gitmeyin
güzeldi ama ayni gülistanin soylediklerini bana soyleyen falci oldu zaten.abartildigi kadar degil.
Benide şok etmişti baktığı falda hata buraya yazmıştım bazı arkadaşlar yanlış anlamıştı yaptığım yorum için bendede çok başarılıydı bende çok beğendim çoğu şeyi bilerek beni de şaşırtmıştı tabi bilmediği şeylerde olmuştu ama genel anlamda çoğu falcidan daha iyidi bana göreKızlar Rameke 2 arkadaş fal baktırdık bilgilendirme yapmak istedim. 1. Kadın sallayıp geçen biri değil bazı konularda neredeyse cümlesi cümlesine aramızdaki bir diyalogtan söz etti şok içerisinde birbirimize bakıştık. Fakat bu etkilenmenin yanı sıra da amaaaaan ne alaka dediğimiz noktalar da oldu. Arkadaşın falı açıkcası bana göre daha zayıf kaldı çünkü bizce imkansız olan bir şeyin olacağından söz etti. O yüzden o ben kadar tatmin olamadı. Bendeyse gayet tutarlı ve olabilitesi olan şeyler söyledi. Örneğin şu an görüştüğüm kişiyle çok uzun yıllar önce görüştüğümüzü, araya kopukluk girdiğini, şu an olanların ihtimallerini vs söyledi ama mesela bana kardeşlerin de sen de ..... dedi oysa ki ben tek çocuğum:/
kararı sizlere bıraktım.
Ben de çok beğendim, anlık durumda çok iyiydi bana da aramızda geçen diyologtan birşeyler söyledi çok şaşırdım ama sanki gelecek için söyledikleri çok pembe tablo gibi geliyor şu an pek umudum da yok zaten... bana da sadece şey olmuştu iş değişikliği görünüyor dedi ben bir şey demeyince çalışıyor musun dedi hayır deyince iş olabilir demişti... bakalımm eğer çıkarsa gelecek mutlaka yazarımKızlar Rameke 2 arkadaş fal baktırdık bilgilendirme yapmak istedim. 1. Kadın sallayıp geçen biri değil bazı konularda neredeyse cümlesi cümlesine aramızdaki bir diyalogtan söz etti şok içerisinde birbirimize bakıştık. Fakat bu etkilenmenin yanı sıra da amaaaaan ne alaka dediğimiz noktalar da oldu. Arkadaşın falı açıkcası bana göre daha zayıf kaldı çünkü bizce imkansız olan bir şeyin olacağından söz etti. O yüzden o ben kadar tatmin olamadı. Bendeyse gayet tutarlı ve olabilitesi olan şeyler söyledi. Örneğin şu an görüştüğüm kişiyle çok uzun yıllar önce görüştüğümüzü, araya kopukluk girdiğini, şu an olanların ihtimallerini vs söyledi ama mesela bana kardeşlerin de sen de ..... dedi oysa ki ben tek çocuğum:/
kararı sizlere bıraktım.
Bugun gitmek istedim ama yıllık izne cıkmış 1 ay yokmuş. Füsun hanıma baktıran var mı beyaz melek denbeyaz melek ahu ile ilgili minik bir güncelleme: verdiği harflerle ilgili biriyle bahsettiği gibi bir muhabbet oldu. hatta o an aklımdan geçen isim için o kişi değil demişti. aynı harfte hiç aklıma gelmeyen bir isim çıktı. asıl büyük 2 mevzum için beklemedeyim. vadelere takılmıyorum ama ben pek. olay öyle ilerleyecek mi bekliyorum merakla.
Ben baktırdım fisuna, fena değildi. Çok ezbere konuşmamıştı ama net hatırlamıyorum dediklerini şu an baya oldu..Bugun gitmek istedim ama yıllık izne cıkmış 1 ay yokmuş. Füsun hanıma baktıran var mı beyaz melek den
Ahu daha mı iyi geldiBen baktırdım fisuna, fena değildi. Çok ezbere konuşmamıştı ama net hatırlamıyorum dediklerini şu an baya oldu..
ahunun dediklerinden minik bişiler oldu, asıl konu olmasa daAhu daha mı iyi geldi
Evet yıgıt ve fisun ordaahunun dediklerinden minik bişiler oldu, asıl konu olmasa da
fisun da mantıklı konuşmuştu.
ama ikisinde de asıl sorumun sonucu henüz olmadığından bi yorum yapamam
fisun orda mıymış ?
yiğiti beğenmedim hiçEvet yıgıt ve fisun orda
Seneler once baktırdım begenmedımyiğiti beğenmedim hiç
2 kere baktırdım daha o anda fostu dedikleri
sen baktırdın mı yiğite hiç
bende ramek'e baktırmıştım. anı ve karakter analizini çok iyi yaptı. şu an dediği bir şeyde verdiği vaadede oldu. çok şaşırdım aklımda bile yoktu. ben rameki dinlerken not almıstım baktırmak isteyenler ses kaydı yamalarını öneririm.Benide şok etmişti baktığı falda hata buraya yazmıştım bazı arkadaşlar yanlış anlamıştı yaptığım yorum için bendede çok başarılıydı bende çok beğendim çoğu şeyi bilerek beni de şaşırtmıştı tabi bilmediği şeylerde olmuştu ama genel anlamda çoğu falcidan daha iyidi bana göre
Ramek iyidir hep sölerim ama tabiki her dediği dogru diye bir seyde diyemem. Ama ben yıllardır baktırırm ve burda ilk bahsedende bendim sanırım yanlıs hatrlamıyorsam ve yok canım o öle olmaz dediğim bir çok seyde oldu benide çok sasırttı gercekten. İnsallah sizlerede olumlu olarak sölediği seyler çıkar kuzlarKızlar Rameke 2 arkadaş fal baktırdık bilgilendirme yapmak istedim. 1. Kadın sallayıp geçen biri değil bazı konularda neredeyse cümlesi cümlesine aramızdaki bir diyalogtan söz etti şok içerisinde birbirimize bakıştık. Fakat bu etkilenmenin yanı sıra da amaaaaan ne alaka dediğimiz noktalar da oldu. Arkadaşın falı açıkcası bana göre daha zayıf kaldı çünkü bizce imkansız olan bir şeyin olacağından söz etti. O yüzden o ben kadar tatmin olamadı. Bendeyse gayet tutarlı ve olabilitesi olan şeyler söyledi. Örneğin şu an görüştüğüm kişiyle çok uzun yıllar önce görüştüğümüzü, araya kopukluk girdiğini, şu an olanların ihtimallerini vs söyledi ama mesela bana kardeşlerin de sen de ..... dedi oysa ki ben tek çocuğum:/
kararı sizlere bıraktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?