İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar Rameke 2 arkadaş fal baktırdık bilgilendirme yapmak istedim. 1. Kadın sallayıp geçen biri değil bazı konularda neredeyse cümlesi cümlesine aramızdaki bir diyalogtan söz etti şok içerisinde birbirimize bakıştık. Fakat bu etkilenmenin yanı sıra da amaaaaan ne alaka dediğimiz noktalar da oldu. Arkadaşın falı açıkcası bana göre daha zayıf kaldı çünkü bizce imkansız olan bir şeyin olacağından söz etti. O yüzden o ben kadar tatmin olamadı. Bendeyse gayet tutarlı ve olabilitesi olan şeyler söyledi. Örneğin şu an görüştüğüm kişiyle çok uzun yıllar önce görüştüğümüzü, araya kopukluk girdiğini, şu an olanların ihtimallerini vs söyledi ama mesela bana kardeşlerin de sen de ..... dedi oysa ki ben tek çocuğum:/
kararı sizlere bıraktım.
Baktırıp olumlu/olumsuz şu an düşüncesi olan varsa lütfen bir cevap verin.

hiç görmediğim birine telefondan baktırmak benim içime sinemedi bi türlü. şu an tel.den baktırdığım tek kişi var o da laf cafe'den ayrılan canan. başka bir şehre gittiği için. ancak istanbuldayken çok kez baktırdığımdan güvensizlik duymuyorum. gerçi sık baktırmadığımdan beni her seferinde net hatırlamıyor :) ama tutarsız sözleri olmadı hiç.

Çok teşekkürler ben şimdi izmirdeyim yüzyüze baktırmak istiyorum buradayken

beyaz melek ahu ile ilgili minik bir güncelleme: verdiği harflerle ilgili biriyle bahsettiği gibi bir muhabbet oldu. hatta o an aklımdan geçen isim için o kişi değil demişti. aynı harfte hiç aklıma gelmeyen bir isim çıktı. asıl büyük 2 mevzum için beklemedeyim. vadelere takılmıyorum ama ben pek. olay öyle ilerleyecek mi bekliyorum merakla.

Benide şok etmişti baktığı falda hata buraya yazmıştım bazı arkadaşlar yanlış anlamıştı yaptığım yorum için bendede çok başarılıydı bende çok beğendim çoğu şeyi bilerek beni de şaşırtmıştı tabi bilmediği şeylerde olmuştu ama genel anlamda çoğu falcidan daha iyidi bana göre

Ben de çok beğendim, anlık durumda çok iyiydi bana da aramızda geçen diyologtan birşeyler söyledi çok şaşırdım ama sanki gelecek için söyledikleri çok pembe tablo gibi geliyor şu an pek umudum da yok zaten... bana da sadece şey olmuştu iş değişikliği görünüyor dedi ben bir şey demeyince çalışıyor musun dedi hayır deyince iş olabilir demişti... bakalımm eğer çıkarsa gelecek mutlaka yazarım

Bugun gitmek istedim ama yıllık izne cıkmış 1 ay yokmuş. Füsun hanıma baktıran var mı beyaz melek den

Ben Fal işini bırakmak istiyorum artık çünkü işim gücüm rast gitmiyor ama sonkez birini denemek istiyorum bu kişi hakkında yorumları merak ediyorum iyi yada kötülük anlayışı kişiye göre değişiyor o yüzden;

Zehra ile ilgili yorum almak istiyorum; Anda iyimi, gerçekcimi( ne negatif nede pollyannacı), en önemlisi dediklerini yaşayan varmı???

bende ramek'e baktırmıştım. anı ve karakter analizini çok iyi yaptı. şu an dediği bir şeyde verdiği vaadede oldu. çok şaşırdım aklımda bile yoktu. ben rameki dinlerken not almıstım baktırmak isteyenler ses kaydı yamalarını öneririm.

Ramek iyidir hep sölerim ama tabiki her dediği dogru diye bir seyde diyemem. Ama ben yıllardır baktırırm ve burda ilk bahsedende bendim sanırım yanlıs hatrlamıyorsam ve yok canım o öle olmaz dediğim bir çok seyde oldu benide çok sasırttı gercekten. İnsallah sizlerede olumlu olarak sölediği seyler çıkar kuzlar

Aradan uzun zaman geçmesi sebebi ile patlayanları net söylüyorum:Fincan Şenay, Sütlü Kahve Neslihan, Asmin Koray, Beyaz Melek Ahu, Melekler Melda, Gamze ve niceleri :)
Asmin Şenay işi kısmını bildi sadece.
Ben yine de bu yazdığım kişilerin hiç birini kötülemem yalnızca bir kişiyi kötülerim:Bi Melek Sevgi! Ben hayatımda bu kadar negatif, bu kadar küstah bu kadar bilmiş bir kadın görmedim. Kaçtır yazıcam unutuyorum. Müşterisi mi karşısında düşmanı mı belli değil. Paranla rezil olmak sözünün bire bir karşılığıdır kendisi. Faldır, tutar tutmaz bir şey diyemem ama müşterisini çocuk gibi azarlamaya kalkanlara da para kazandırmak istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…