- 22 Nisan 2018
- 514
- 408
- 53
- 31
bi melek sevgi ile ilgili sana yuzde 1000 katiliyorum...hayatimda bu kadar küstah bu kadar negatif bir insan gormedim.gerek yok yani...Aradan uzun zaman geçmesi sebebi ile patlayanları net söylüyorum:Fincan Şenay, Sütlü Kahve Neslihan, Asmin Koray, Beyaz Melek Ahu, Melekler Melda, Gamze ve niceleri :)
Asmin Şenay işi kısmını bildi sadece.
Ben yine de bu yazdığım kişilerin hiç birini kötülemem yalnızca bir kişiyi kötülerim:Bi Melek Sevgi! Ben hayatımda bu kadar negatif, bu kadar küstah bu kadar bilmiş bir kadın görmedim. Kaçtır yazıcam unutuyorum. Müşterisi mi karşısında düşmanı mı belli değil. Paranla rezil olmak sözünün bire bir karşılığıdır kendisi. Faldır, tutar tutmaz bir şey diyemem ama müşterisini çocuk gibi azarlamaya kalkanlara da para kazandırmak istemem.
ahu nun patlamasina şaşirdimAradan uzun zaman geçmesi sebebi ile patlayanları net söylüyorum:Fincan Şenay, Sütlü Kahve Neslihan, Asmin Koray, Beyaz Melek Ahu, Melekler Melda, Gamze ve niceleri :)
Asmin Şenay işi kısmını bildi sadece.
Ben yine de bu yazdığım kişilerin hiç birini kötülemem yalnızca bir kişiyi kötülerim:Bi Melek Sevgi! Ben hayatımda bu kadar negatif, bu kadar küstah bu kadar bilmiş bir kadın görmedim. Kaçtır yazıcam unutuyorum. Müşterisi mi karşısında düşmanı mı belli değil. Paranla rezil olmak sözünün bire bir karşılığıdır kendisi. Faldır, tutar tutmaz bir şey diyemem ama müşterisini çocuk gibi azarlamaya kalkanlara da para kazandırmak istemem.
Ahu'nun söylediği önemsiz bir şey çıktı sadece. O söylediğini ben de tahmin ediyordum. Yalnız gerçekten enerji meselesi. Ben Ahu'yu sevdim. Belki size tamamı çıkar.ahu nun patlamasina şaşirdim
cikti mi füsun?Ben baktırdım fisuna, fena değildi. Çok ezbere konuşmamıştı ama net hatırlamıyorum dediklerini şu an baya oldu..
henüz çıkmadı.cikti mi füsun?
ben orada baktırmaya gittiğimde biri ile karşılaşmıştım. ayda bir mutlaka ahuya gelirim, cidden biliyo demişti. reklam gibi de gelmedi bana açıkçası. bana da küçük 1-2 şeyi çıktı asıl olayda henüz bişi yok.Ahu'nun söylediği önemsiz bir şey çıktı sadece. O söylediğini ben de tahmin ediyordum. Yalnız gerçekten enerji meselesi. Ben Ahu'yu sevdim. Belki size tamamı çıkar.
Hangi zehra bu nerede kaça bakıyorzehra hanim durum ve kisi tespitinde iyiydi.
Geleceğe yönelik nasıldızehra hanim durum ve kisi tespitinde iyiydi.
Selam, biraz daha detaylı yorum paylaşabilir misiniz karar verebilmemiz için?zehra hanim durum ve kisi tespitinde iyiydi.
net bildigi şey olmadi.gülistanin mesela tak diye soyledigi seyler olmustu.Selam, biraz daha detaylı yorum paylaşabilir misiniz karar verebilmemiz için?
Geçmişte ya da anda spesifik olayları bildi mi? Kişilik analizine ben çok önem vermiyorum sonuçta bize fal baktırtan erkek profilleri aşağı yukarı benzer.. Herkese uyabilecek şeyleri söylüyorlar. Ama net bildiği şeyler oldu mu? Ben de kendisini aramayı düşünüyorum ama kararsızım
Sentius Cafe Cansuya bende gittim hatta baya zorlamayla gittim arkadaşlarımın deli gibi merak ettiler bu kadını söylenen şu: 70 liraya bakıyorBen gittim yüzüme bakıyor işte kurumsal yerde çalışacaksın sıktığı ilk yalan çünkü soruyor ne iş yapıyorsun diye sonra aşk mevzu sonra resim gösteriyorsun güya resimden analiz yapıyor sonra tavsiye veriyor isim listesine bakıp benimde ismimi bilmeye çalışmıştı güya ismim isminde e görüyorum sonra l görüyorum i görüyorum ismim Elif benim diyor z görüyorum Elif gibi Ebru gibi mi ? Güya kafasına göre oyun yapıyor hayatımda gördüğüm en boş en saygısız en kaba falcı sonra bana iki kızın olacak dedi ya dedim benim güvendiğim falcı bana tek erkek dedi (genelde söylenen) dedim öfkelendi konuşma esnasında dedim ki Beşiktaş’ta şu kişi dedim bu öfkelenip bana demesin mi annesi bana geliyor Beşiktaş’ta bu kişi gülermişsin ağlarmısın ben zaten lokasyonu vermişim falcının annesi üşenmeden Beşiktaştan Ataköy gelecek pes tam bir rezalet Sentinus Cansu
Aynı şeyleri 2019 yaşadım bir arkadaşımın çok ısrar etmrsiyle gittik fal fiyatı 70 tl yüzğne bakıyor ataköyde bir cafede ne okulumu bildi ne bana anlayılandaki gibi isim bildi ne ailemle ilgili spesifik bişey bildi ya şudur diyecegım 1 tane birşey olmadı fotografa bakıyor bu cocuk içşn fal bakmaya gerek yokki bu günlük takılan tiplerden işte karşıma otursa ben kimseyi sevmiyorum der dedi evli mi bu dedi orda oha dedim hani yaşımız küçük bizim o sakal falan dha büyük duruyor ondan sonra çarkıfelek gibi A var mı kaç tane A var B var mı kaç tane B var böyle saçma sapan ha o zaman oğuzhan hayır değil dedim e sen bana Bir A var dedin benim cinlerim kaçtı şimdi gözümün onunde oguzgan diye 10 senelik evli çocuklu bir adam var tövbe tövbe ya... Kurumsal bir yer gibi görüyorum çok farklı departmanlar var banka gibi böyle banka mı.. HAYIR senin çalıştığın yer cadı kazanı gibi yılan dolu orda sarışın bir kadın var seni çekemiyor yükselmeni hiç istemiyor... Her kurumda sarışın saçlı biri olur sanırım fesatlığı onlara yakıştırıyorlar.. Sen orda bir süre daha devam ama kalıcılığın yok, peki kendi işimimi açıcam uzun yıllar sonra.. Hakim savcı mı olcam.. Onu kazanmak zaten zor (!!!!) hayır (bu arada ben tr 11. Olmuş biriyim) neyse geç kızım dedim babamın işi falan diyorum ama ben de zaten balataşar koptu 70 liram gitti ve 1 lirama acır haldeyim gaza gelmemeliydin diyorum kendime içimden, babanın işini ben senin falında göremem ki dedi.. Sonra tokalaştı ve kalktık....Hahahhah aynı şeyleri bana da yaptı, örneğin ben de Laf cafedeki Çiğdemin anla ilgili söylediklerine çok güvenirim çok enteresan şeyler bilir. O bana şunu şunu dedi vs dediğimde Çiğdem da bana gelir falan demişti. Hatta Cansu’nun falı beni o kadar kötü etkilemişti ki Çiğdeme bir sonraki gidişimde sormuştum bunu. Yalnızca Bir kere yolum düşmüştü Cansunun çalıştığı yere, arkadaşım baktırınca ben de öylesine baktırmıştım dedi. Bir de sözde benle olmaktan köpek gibi pişman olan adamın bir kutlama vesilesiyle beni arayacağını da söyledi. Saçma sapan, moral bozucu, aşırı pahalı ve gereksiz bir faldı. Konuştuğu 10 dknin 7-8 dksında kendi hayatını anlatıyor zaten. Bildiğin haram para yani, başka bir şey değil.
Selam,Arkadaşlar merhaba, ben sitede yeniyim bu da ilk mesajım :) daha önce de bir falcının numarasını alabilmek için üye olmuştum. Ben de Nisan ayından beri çok fazla fal baktırdım kısaca yorum yapmak istiyorum.
Symbol mirza: İlk olarak mirza ile fala başladım :) toplamda 4 sefer gittim anlık durumla alakalı üçünde iyiydi 4.de artık beni tanıdığı için muhabbete döndü iş. Yine ilk üç falında baktırdığım kişi hakkında gerçekten de dediği tarihlerde dönüş yaşadım. Ama bizde iletişim oldu dediği gibi devamı gelmedi. 4.seferde 13 temmuzu vermişti o olmadı. Uzuuunn bi süre gitmem.
Symbol Fulya: 1 sefer baktırdım bomboş bir faldı enerji herhalde :) sen çok güzel bi döneme giriyorsun diyip durdu vaat sıfır.
Sentunus Cansu: konuşmaya bile gerek yok tam anlamıyla rezalet. Bi arkadaşım da telefonu eline verme telefonu karıştırabilir demişti :)
Binnaz Asenat: Bana iyi gibi geldi temmuzun ortasında bi Sefer katina bi sefer iskambil attım. Ağustos-Ekim arası bir vade verdi çıkarsa yazarım.
Nil Güneş: Anlık durumda fena sayılmaz. O da vade olarak Ağustos verdi.
Melisa Donukuk: Bana hisleri var gibi geldi. Temmuz’da baktırmıştım 8li vade verdi hala beklemedeyim.
Ramek: siteye telefon numarasını almak için üye oldum. Kişi analizi iyiydi ancak 2 hafta vade verdi dediği olmadı. Hem olumlu hem olumsuz konuşmuştu. Vadesi geçeli yaklaşık 2 hafta oldu. Üzdü beni bu durum :)
Tellwe yesilcingene: ilk falımı iade etti yılmadım ikinciyi attım :) şartlı baktı kabul ettim. 4vade verdi. Ağustos içinde olması muhtemel en uzak ihtimal 4 ay içinde dedi. Gerçekten çok detaylı faldı. Ve baktırdığım kişinin karakter analizini süper yapmıştı. Bizim uzaklaşma sebebimizi en net şekilde söyleyen kişiydi. Direk olarak bana söylediği cümleyi yazmıştı desem abartmam. Dua ediyorum iletişim tarihi de doğru olsun diye :)
Bu arada tarihi patlasa da Ramek de karşı tarafın bana söylediği bi cümlenin neredeyse aynısını söylemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?