İstanbul'da Fal - Falcılar

İyi günler.sizlere sorum olacak.fal konularını bilmiyorum.duyduğum kadarıyla Eyüp’te Fatma hoca varmış onun iletişim numarasını yada önerebileceğiniz başka birileri var ise acil iletişime geçer misiniz??

Merhaba. Hayır o tarz cümleler değildi. Ramekin ki hafif tahmin edilebilir ama bizim biraz karışık durumumuz o nedenle ayrılık nedenimizi yesilcingenin yazması beni şaşırttı. Bu sebeple uzaklaşmış yine de hislerine yenilip döneceğini tahmin ediyorum dedi :)

Güneş hanım kim? Nerede bakıyor? Ne kadara bakıyor?

Bana olumsuz konuştu bayağı ( size hep olumlu mu konuştu? Dedikleri çıktı mı peki?
Bana kişinin karakter özellikleriyle ilgili olumsuz yönleri söyledi bir de beraber olunca yaşanabilecek olumsuzlukları ama genel durumla ilgili olumlu konuştu ama benim pek umudum yok yani imkansıza yakın bir şey.. dedikleri hakkında henüz bir gelişme yok

ben orda umay a gitmiştim. daha öncede yazdım, bir bahaneyle telefonumu alıp ordaki isimleri saymış. o an anlamamıştım canım sıkkın olduğundan.
ordan çıkınca farkettim "akıllı" yanlışlıkla birini aramış.. öyle anladım.

benim de ayni...gelişme yok umut var ama imkansiza yakin...eger olursa dedigi zaten baskasina asla baktirmam ama cok zor...umut fakirin ekmegi iste:)

Kızlar hem elmiraya hem de ramek’e baktırdım. Birisi olumlu birisi olumsuz konuştu. Ne hissedeceğimi şaşırdım aranızda baktıran yorum yapabilecekler vardır mutlaka. Nedir yorumlarınız?

Size mesaj atıyorum, bakabilir misiniz?

Yok artık yuuuuh ya çok salakça bi yer çok salakça bi iş hani fala karşı değilim ama gerçekten komşu teyzeyi faladdini arattıran bi yer kim nasıl ünlendirmiş burayı o kadar alakasızlarki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…