- 6 Ağustos 2019
- 1
- 1
- 1
- 32
Bana olumsuz konuştu bayağıAcaba içinizden rameke baktırıp da olumsuz konuştuğu var mı çok mu pembeciiii düşünüp duruyorum tamam anda baya iyiydi amaa sanki herkese çok olumlu konuşuyor gibime geldi
bana cikar mi bilmiyorum ama cooook zor...Bana olumsuz konuştu bayağı( size hep olumlu mu konuştu? Dedikleri çıktı mı peki?
Selam,
Yeşil çingene ve Ramek’in bildiği cümleler tahmin etmesi zor cümleler miydi yoksa atıp tutturma durumları olabilir mi?
Ne bileyim erkeklerin genelde kurduğu cümleler alttaki gibidir ya
İşimin oturmasını bekliyorum
Ciddi ilişkiye hazır değilim
Seni üzmek istemiyorum
Falan filan
Sorma nedenim ben de ikisine baktırdım eğer tahmin etmesi zor bir cümleyi bildilerse gelecek öngörülerine daha çok inanabilirim
bana cikar mi bilmiyorum ama cooook zor...
Ne kadar süre verdi? Her şeyi her konuda çok mu olumlu söyledi? Bana da olumsuz söyledibana cikar mi bilmiyorum ama cooook zor...o yüzden size yazmak istedim, sanmıyorum yani herkese olumlu konuştuğunu
Güneş hanım kim? Nerede bakıyor? Ne kadara bakıyor?bu arada burdan güneş ablaya bi sürü kişiyi yonlendirdim.baktiran var mi kendisine?cok merak ediyorum.ben gercekten etkilendim cünkü.gülistan ve ikisi şu an en iyileri.ramek anda gecmiste iyiydi.dilerim ramek in dedikleri ciksin.ama ramekle bu bayanlar zit konustu.
fethiyede o telefonla baktiriyorsun 100 tl tarotGüneş hanım kim? Nerede bakıyor? Ne kadara bakıyor?
Bana kişinin karakter özellikleriyle ilgili olumsuz yönleri söyledi bir de beraber olunca yaşanabilecek olumsuzlukları ama genel durumla ilgili olumlu konuştu ama benim pek umudum yok yani imkansıza yakın bir şey.. dedikleri hakkında henüz bir gelişme yokBana olumsuz konuştu bayağı( size hep olumlu mu konuştu? Dedikleri çıktı mı peki?
ben orda umay a gitmiştim. daha öncede yazdım, bir bahaneyle telefonumu alıp ordaki isimleri saymış. o an anlamamıştım canım sıkkın olduğundan.Sentius Cafe Cansuya bende gittim hatta baya zorlamayla gittim arkadaşlarımın deli gibi merak ettiler bu kadını söylenen şu: 70 liraya bakıyor
ne tarot ne kahve oturuyosun yüzüne söylüyor
İsim veriyor hayatındaki geçmişindeki kişilerin isimlerini veriyor gelecekteki kişilerin adını veriyor söylediği kişiyle tanıştım falan (!)
Tarih veriyor ve bunun gibi çoğaltabilirsiniz
Bunların çoğunun abartılı olduğunu biliyordum sadece daha önce 6 senedir fal baktıran biri olarak daha önce hiç SADECE YÜZE bakarak anlatanı görmemiştim açıkçası çok saçma buldum anlatılanın abartılı olduğunu da biliyordum ama denememiş olmak istemedim (bana çıkan bir intermet falcısı var son 3 senedir baktırmak istediğimde ona gidiyorum arada nadir ilginç gelen bu kadını deniyeyim dedim.
SONUÇLAR :
*Benim adım çok az tahmin edilen unisex bir isim olduğundan bilemedi sanırım cinleri söylememiş adımı (¿) ilk vadedilen oturuyosun ismini söylüyor kısmı yalan oldu
*Eski erkek arkadaşına çok değer vermişssin ama 5 sene öncesinde kalmış bu hikaye vs dedi başka bişey demedi buna ne yorum yaparımki spesifik bir bilgi yok yine isim yok o da zor görülen bi isimdi N vr mı E var mı diyor vr diyorum Kaç E var kaç N var A var mı yani bu çarkıfelek tahmini mi adını söyledim ben he zormuş ismi dedi... :)
Sen eşofmanla gitmediğin banka gibi departmanı çok olan bir yerde çalışıyorsun ve öyle hergün hergün devamsızlık yapamazsın 3 kere saçma hasta olsan 4 de ihtar ederler dedi
Buna kadının yüzüne karşı söyledim bunu her iş yeri yapmaz mı diye 100 kişiden 95 i bağlı çalışıyor dolayısıyla zaten kimse eşofmanla günlük kıyafetle gidemez..
Bunu ezberlemiş ama sorun şu ki ben gayet günlük kıyafetle gidiyorum ayakkabı pantalon takıntısı olmayan bi yerde çalışıyorum ve öyle izin durumumuz yok çünkü kurum olmasına rağmen rahatlar bu arada masadaki diğer arkdaşlarıma birebir aynı cümleyi kurmuş bu cümleyi ben gelen çalışma yaşında olan herkese söylediğini düşünüyorum
Benim yaşımı sordu onun bilmesi gerekiyordu bence küçük durduğum için emin olamadı çalışan mıyım öğrenci son sınıf mıyım diye ben böyle düşünüyorum çünkü devamında işle ilgili yorumlar yapmaya başladı
Evin araban yok dedi yani normal bu yaşta ama on yıllar sonra alıyosun dedi ben de o zaman az mı kazanıyorum dedim yoo nerden çıkardın sen onu dedi e on yıla ev alıyosam az alıyorum dedim hayır çok kazanıyosun mesela ben aylık 30bin alıyorum ama evim yok dedi sonra kuaförüyle olan mesajları gösterdi kuaförü gece 3 de gelmiş bilmem ne
Aşka geçtik sen buraya ne iş ne sağlıl ne eğitim ne annenin kanseri ne tus sınavın ne iu ne bu için gelmişsin sen sadece aşk için gelmişsin dedi hayır hakim savcılığı sorucam evimiz lojman süre uzatımını sorcam babam iş arıyor sorcam :)) aşk sonda bile benim için bu arad
Aynı şeyleri 2019 yaşadım bir arkadaşımın çok ısrar etmrsiyle gittik fal fiyatı 70 tl yüzğne bakıyor ataköyde bir cafede ne okulumu bildi ne bana anlayılandaki gibi isim bildi ne ailemle ilgili spesifik bişey bildi ya şudur diyecegım 1 tane birşey olmadı fotografa bakıyor bu cocuk içşn fal bakmaya gerek yokki bu günlük takılan tiplerden işte karşıma otursa ben kimseyi sevmiyorum der dedi evli mi bu dedi orda oha dedim hani yaşımız küçük bizim o sakal falan dha büyük duruyor ondan sonra çarkıfelek gibi A var mı kaç tane A var B var mı kaç tane B var böyle saçma sapan ha o zaman oğuzhan hayır değil dedim e sen bana Bir A var dedin benim cinlerim kaçtı şimdi gözümün onunde oguzgan diye 10 senelik evli çocuklu bir adam var tövbe tövbe ya... Kurumsal bir yer gibi görüyorum çok farklı departmanlar var banka gibi böyle banka mı.. HAYIR senin çalıştığın yer cadı kazanı gibi yılan dolu orda sarışın bir kadın var seni çekemiyor yükselmeni hiç istemiyor... Her kurumda sarışın saçlı biri olur sanırım fesatlığı onlara yakıştırıyorlar.. Sen orda bir süre daha devam ama kalıcılığın yok, peki kendi işimimi açıcam uzun yıllar sonra.. Hakim savcı mı olcam.. Onu kazanmak zaten zor (!!!!) hayır (bu arada ben tr 11. Olmuş biriyim) neyse geç kızım dedim babamın işi falan diyorum ama ben de zaten balataşar koptu 70 liram gitti ve 1 lirama acır haldeyim gaza gelmemeliydin diyorum kendime içimden, babanın işini ben senin falında göremem ki dedi.. Sonra tokalaştı ve kalktık....
Bu Trans ablamızın 6 senedir fal baktıran biri olarak en ufak hissi olacağını düşünmüyorum giden kişiler acemi dirler veya bana bu kadar falcıdan uzak biri onlara düzgün bakmıştır bilemem ama
Reklamının halk arasında yapılma sebebi
-transların hisleri kuvvetli olur
-cinleri varmış
-isim söylüyormuş
-okulumun adını sevgilimin adını bildi
Bunların 1 tNesini dahi yapamadı vadedilenden 0 alınca üzgünüm yani ben gidin diyemem geçmiş dahi bilemedi yani... Düşünün gerisini...
benim de ayni...gelişme yok umut var ama imkansiza yakin...eger olursa dedigi zaten baskasina asla baktirmam ama cok zor...umut fakirin ekmegi iste:)Bana kişinin karakter özellikleriyle ilgili olumsuz yönleri söyledi bir de beraber olunca yaşanabilecek olumsuzlukları ama genel durumla ilgili olumlu konuştu ama benim pek umudum yok yani imkansıza yakın bir şey.. dedikleri hakkında henüz bir gelişme yok
Sana ne kadar vakit verdi :)benim de ayni...gelişme yok umut var ama imkansiza yakin...eger olursa dedigi zaten baskasina asla baktirmam ama cok zor...umut fakirin ekmegi iste:)
Size mesaj atıyorum, bakabilir misiniz?İyi günler.sizlere sorum olacak.fal konularını bilmiyorum.duyduğum kadarıyla Eyüp’te Fatma hoca varmış onun iletişim numarasını yada önerebileceğiniz başka birileri var ise acil iletişime geçer misiniz??
vakit vermedi ben de zorlamadim...Sana ne kadar vakit verdi :)
bana da farkli konustular canim...Kızlar hem elmiraya hem de ramek’e baktırdım. Birisi olumlu birisi olumsuz konuştu. Ne hissedeceğimi şaşırdımaranızda baktıran yorum yapabilecekler vardır mutlaka. Nedir yorumlarınız?
Doğru, bir şeyin zamanı gelir olması gereken zaman gelir , her şey olgunlaşır olurben vakit olayına çok inanamıyorum. bence o işin pr kısmı. olacaksa olur, zamanı allah bilir. önemli olan istenen olması..
Yok artık yuuuuh ya çok salakça bi yer çok salakça bi iş hani fala karşı değilim ama gerçekten komşu teyzeyi faladdini arattıran bi yer kim nasıl ünlendirmiş burayı o kadar alakasızlarkiben orda umay a gitmiştim. daha öncede yazdım, bir bahaneyle telefonumu alıp ordaki isimleri saymış. o an anlamamıştım canım sıkkın olduğundan.
ordan çıkınca farkettim "akıllı" yanlışlıkla birini aramış.. öyle anladım.
Sakın diyimSENTİUS CAFE CANSU arkadaslar bu kisiye giden varmidir sadece yuzune bakiyor ve seni hic konusturmuyor tum isimleri tek tek soyluyor gecmis simdiki zaman mukemmel forumda hic gormedim giden varsa yazabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?