İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar hem elmiraya hem de ramek’e baktırdım. Birisi olumlu birisi olumsuz konuştu. Ne hissedeceğimi şaşırdım aranızda baktıran yorum yapabilecekler vardır mutlaka. Nedir yorumlarınız?
Elmira bana gecmiste cok iyi tutturuyordu fakat son iliskimde ‘adamla evleneceksin, adam donecek, adam sana asik’ diye diye bekletti. Adam dolandirici cikti arti baska sevgilisi varmis

Yok artık yuuuuh ya çok salakça bi yer çok salakça bi iş hani fala karşı değilim ama gerçekten komşu teyzeyi faladdini arattıran bi yer kim nasıl ünlendirmiş burayı o kadar alakasızlarki
ben de umay ı çok meşhur diye duymuştum. çokta sıkıntım vardı o dönem gittim sentinusa. ama resmen böyle oldu. sevenleri de var, inanmıyolar ama gerçek bu.
cansu içinde çok sevdiğim bir arkadaşım yeeminler etti valla her dediği oldu diye. belki de ona o fal için çıkmıştır ama ben inanamıyorum nedense.

Bende orada hem ahuya hem de fisuna baktırdım. Çok farklı şeyler söylediler, bakalım kimin dediği olacak diye bekliyorum ahunun verdiği vadeye daha 4-5 ay var zaten

Bende orada hem ahuya hem de fisuna baktırdım. Çok farklı şeyler söylediler, bakalım kimin dediği olacak diye bekliyorum ahunun verdiği vadeye daha 4-5 ay var zaten
bana herkes ama herkes aynı şeyi söylüyo
detay vermediğimde aynı şeyi anlatıyo, her detayı verdiğimde
en dandik kafe falcısı da komşu teyzede

senin için hangisine ısındı
yani sence hangisiyle frekansın tuttu
Açıkçası keşke ahunun dedikleri olsa dedim ama mantık olarak fisunun dedikleri doğru geldi. Çünkü ahunun dediği her ne kadar istesemde imkansız gibi bir şey benim için. Ahu vade verdiği için mecbur bekleyip göreceğim siz ne düşündünüz?

Safiye nerede ve ne kadara bakıyor bilgi verebilir misiniz?

Olumsuz konuşan kimdi? sanki olumsuzlar daha çıkıyor gibi..inşallah olmaz
Fisun ve ramek olumsuz konuştu. Ahu ve elmira olumlu konuştu. Baktırdıkça kafam karışmaya başladı. Ve dediğiniz gibi de genelde olumsuzlar çıkıyor maalesef
Elmira ve rameke de çok büyük umutlarla baktırdım açıkçası, ikisi içinde iyi dendi. Ki gerçektende öyleler bence ama ters düştükleri için kafam karıştı çok

fisun pembeci mi diye düşünmüştüm ben de.
değilmiş.

Ben de ramek için öyle düşünmüştüm
ramek e baktırmadım hiç. daha önce yüzyüze gelmediğim birine telefondan baktırmak zaten beni geriyo.
önceden tanıdığım bir tek kişiye tel de baktırıyorum.
fisun tam komşu teyze gibi
hani annene çaya kahveye gelir, o arada sana fal bakar gibi
tarotunu çok sevmedim ama bence kahvede iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…