- 13 Mart 2019
- 761
- 715
- 103
Elmira bana gecmiste cok iyi tutturuyordu fakat son iliskimde ‘adamla evleneceksin, adam donecek, adam sana asik’ diye diye bekletti. Adam dolandirici cikti arti baska sevgilisi varmisKızlar hem elmiraya hem de ramek’e baktırdım. Birisi olumlu birisi olumsuz konuştu. Ne hissedeceğimi şaşırdımaranızda baktıran yorum yapabilecekler vardır mutlaka. Nedir yorumlarınız?
ben de umay ı çok meşhur diye duymuştum. çokta sıkıntım vardı o dönem gittim sentinusa. ama resmen böyle oldu. sevenleri de var, inanmıyolar ama gerçek bu.Yok artık yuuuuh ya çok salakça bi yer çok salakça bi iş hani fala karşı değilim ama gerçekten komşu teyzeyi faladdini arattıran bi yer kim nasıl ünlendirmiş burayı o kadar alakasızlarki
Bende de ramek ve elmira taban tabana zıtt!!! Durum vahim ahahahHahaha haydaabende aynı konuştular neyse ki ama Gülistan biraz daha detaylıydı anda ve geçmişte. Artık iyi kötü birinin dediği çıksın lütfen ya Gülistan olumsuz mu konuştu sana?
Ben baktırdım anı güzel yorumladı, gelecekle ilgili olumsuz konuştu. Ama ahuya da baktırdım orda. Ahuda Fisunun söylediklerinin tam tersini söyledibikaç hafta önce beyaz melekte fisun diye birine baktırmıştım
henüz dedikleri çıkmadı ama anda tutarlıydı
ona baktıran var mı
Bende orada hem ahuya hem de fisuna baktırdım. Çok farklı şeyler söylediler, bakalım kimin dediği olacak diye bekliyorumbeyaz melek ahu ile ilgili minik bir güncelleme: verdiği harflerle ilgili biriyle bahsettiği gibi bir muhabbet oldu. hatta o an aklımdan geçen isim için o kişi değil demişti. aynı harfte hiç aklıma gelmeyen bir isim çıktı. asıl büyük 2 mevzum için beklemedeyim. vadelere takılmıyorum ama ben pek. olay öyle ilerleyecek mi bekliyorum merakla.
bana herkes ama herkes aynı şeyi söylüyoBende orada hem ahuya hem de fisuna baktırdım. Çok farklı şeyler söylediler, bakalım kimin dediği olacak diye bekliyorumahunun verdiği vadeye daha 4-5 ay var zaten
senin için hangisine ısındıBen baktırdım anı güzel yorumladı, gelecekle ilgili olumsuz konuştu. Ama ahuya da baktırdım orda. Ahuda Fisunun söylediklerinin tam tersini söyledi
Yani kim baktırdıysa ahu ve fisunun düşünceleri ters mi düşmüş? O dediğini anlayamadım canımbana herkes ama herkes aynı şeyi söylüyo
detay vermediğimde aynı şeyi anlatıyo, her detayı verdiğimde
en dandik kafe falcısı da komşu teyzede
Açıkçası keşke ahunun dedikleri olsa dedim ama mantık olarak fisunun dedikleri doğru geldi. Çünkü ahunun dediği her ne kadar istesemde imkansız gibi bir şey benim için. Ahu vade verdiği için mecbur bekleyip göreceğimsenin için hangisine ısındı
yani sence hangisiyle frekansın tuttu
Yok bana ahu fisun ahmet mehmet x y z kşm ne ese hep aynıYani kim baktırdıysa ahu ve fisunun düşünceleri ters mi düşmüş? O dediğini anlayamadım canım
Bu konuda bir ben sıkıntı yaşıyorum sanırımYok bana ahu fisun ahmet mehmet x y z kşm ne ese hep aynı
Olumsuz konuşan kimdi? sanki olumsuzlar daha çıkıyor gibi..inşallah olmazBu konuda bir ben sıkıntı yaşıyorum sanırımfisunla ahu ters düştü. Ramekle elmira ters düştü. Artık bilemedim, bu fal işini sonunda bırakacağım
Safiye nerede ve ne kadara bakıyor bilgi verebilir misiniz?Bugün arkadaşımla safiyeye gittik ona bi saat sonra kii kadın bir saat bir gün bir haftda olabilir ama ben bi saat gibi görüyorum dedi ona dediği oldu bana da ince bi detay verdi bakalm nolcak brn bundan sonra safiye den başka bi falcıya gitmicem çünkü tek oturaklı falları çıkan bana ve çevreme o oldu
cünkü olumsuz zaten genelde bizim durumlarimiz.olumlu diyip umut veriyorlar işte biz de gidip gelip olumlulari duyup kendimizi iyi hissediyoruz,olay bu.Olumsuz konuşan kimdi? sanki olumsuzlar daha çıkıyor gibi..inşallah olmaz
Fisun ve ramek olumsuz konuştu. Ahu ve elmira olumlu konuştu. Baktırdıkça kafam karışmaya başladı. Ve dediğiniz gibi de genelde olumsuzlar çıkıyor maalesefOlumsuz konuşan kimdi? sanki olumsuzlar daha çıkıyor gibi..inşallah olmaz
yoo benim de genelde öyle oluyorBu konuda bir ben sıkıntı yaşıyorum sanırımfisunla ahu ters düştü. Ramekle elmira ters düştü. Artık bilemedim, bu fal işini sonunda bırakacağım
fisun pembeci mi diye düşünmüştüm ben de.Fisun ve ramek olumsuz konuştu. Ahu ve elmira olumlu konuştu. Baktırdıkça kafam karışmaya başladı. Ve dediğiniz gibi de genelde olumsuzlar çıkıyor maalesef
Elmira ve rameke de çok büyük umutlarla baktırdım açıkçası, ikisi içinde iyi dendi. Ki gerçektende öyleler bence ama ters düştükleri için kafam karıştı çok
Ben de ramek için öyle düşünmüştümfisun pembeci mi diye düşünmüştüm ben de.
değilmiş.
ramek pembeciBen de ramek için öyle düşünmüştüm
ramek e baktırmadım hiç. daha önce yüzyüze gelmediğim birine telefondan baktırmak zaten beni geriyo.Ben de ramek için öyle düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?