İstanbul'da Fal - Falcılar

cünkü olumsuz zaten genelde bizim durumlarimiz.olumlu diyip umut veriyorlar işte biz de gidip gelip olumlulari duyup kendimizi iyi hissediyoruz,olay bu.
Aynen öyle sonrada saçma bir şekilde beklemeye başlıyoruz. Ben 1-2 kişi daha deniyim tüm yorumlarımı yazıp foruma noktayı koymayı planlıyorum çünkü dediğiniz gibi gereksiz umut oluyor aslında

Ben de ramek için öyle düşünmüştüm
Ramek bana o kadar net imkansız dedi ki şok oldum. Yani kesinlikle pembeci olduğunu düşünmüyorum. Tabii ki bende içimden olumsuz olduğunu düşünüyordum ama yüzde 1 bile pozitiflik vermedi. O yüzden sanmıyorum pembe tablo çizsin. Bir kez baktırdım şu zamana kadar ama dediğim gibi olumlu bir vaad vermedi

Aynen katılıyorum ama yine de bende bildiği çok şey oldu. Anı iyi bildi detaylarıyla..o yüzden gelecekte dediği olumsuz şeye de şaşırmadım. Arkadaşıma çat çat olumlu bir sürü şey söyledi mesela ve onlar oldu. Bana demeyince (ki umudumda yok zaten) pembe tablo çizmediğibi düşünüyorum

Bende baktırdım küba esra hanıma, bende merak ediyorum baktıran arkadaşların yorumlarını..size çok mu pembeci konuştu?

Ramek için pembe tablocu demişsiniz de benim esas kalben istediğim ve beklediğim bir konuda çok keskin bir dille asla olmayacak dedi. Olacak olsaydı da olacak ama hayırsız derdim ama olmayacak zaten boşuna bekleyerek üzme kendini dedi kadın...

Bana da aynı şeyi söyledi. Boşa ümit bağlama dedi açık açık. Zaman kaybetme dedi

Bana da aynı şeyi söyledi,
Keskin bir dille olmayacak dedi

Bana da aynı şeyi söyledi,
Keskin bir dille olmayacak dedi
bana da kesin bir dille olumlu birşey söyledi. bir başkası hakkında olumsuz bir durumdan bahsetmişti ve o da çıktı. ama o olumlu dediği şey olursa bana göre mucize olur :)))

sık baktırmak bence cidden enerjiyi bozuyor. farklı yorumlar, karşımızdakinin enerjisi derken aslında yoruluyoruz. bakan kişi de gün içinde 50000 insana bakmış zaten.
Benim son 1-2 kişi aklımda kaldı. Birisi gülistan diğeri de güneş hanım. Sonrasında uzun bir ara vericem, insan gerçekten maddi manevi çöküyor. O ona ne demiş, olumlu mu olumsuz mu olmuş kim en iyi derken iyice yorulduk

aynen tam maddi çöküş
maneviyat apayrı boyut zaten.. anneannem hep falcılar herşeyi bilse zengin olurlardı der. artık maddi durumlarını araştırıcam, iyi olana gidicem

aynen tam maddi çöküş
maneviyat apayrı boyut zaten.. anneannem hep falcılar herşeyi bilse zengin olurlardı der. artık maddi durumlarını araştırıcam, iyi olana gidicem
Asıl beni üzen ne biliyor musunuz? Benim annem az çok fal bakabiliyor ve arkadaşlarıma baktığı falları çıkıyor ama bana baktığı fal için sıkılmış sıkıntıyı atıyosundan ileri gitmiyor çok sinir bozucuuuuu

çok iyi tanıdığı için bence :) yada bişey söyler olmazsa kızısın sonuçta üzmek istemiyodur :)

o zaman madem öyle fincan fotolarını annene gönderelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…