İstanbul'da Fal - Falcılar

çok iyi tanıdığı için bence :) yada bişey söyler olmazsa kızısın sonuçta üzmek istemiyodur :)

o zaman madem öyle fincan fotolarını annene gönderelim
Şimdi beraber değiliz yanına gittiğimde gönderirseniz bakar kırmaz ama öyle buradaki bahsettiğimiz falcılar gibi karakter analizi yapamıyor öyle dönecek dönmeyecek falan sadece en etkilendiğim falı bir arkadaşım biriyle tanışmıştı bu ocakta kız da şubatta bize gelmişti otururken öylesine kapattı annem de baktı biriyle tanışmışsın ama bu çocuk olmaz uzak dur geçmişte üzdüğü birileri var demişti gerçekten eski sevgilisi intihar etmiş çocuğun sonradan kendisi söylemiş şok olmuştum bana da böyle baksaa ne var yaaa param cebimde kalır hem de istediğim zaman baktırırımm

:) zaten hep diyorum o saçma cafe falcılarına gitmektense komşu teyzeye gitmek lazım
o kadar temiz kalpliler ki bence malum oluyor

Olabilir ya belki de malum oluyor keşke benim için de malum olsa hahaha bana tek dediği sıkıntıyı atıyosun kızımmm ama atamıyorum 8 aydır
ayh bi gün kahve içince foto atıcam :) çok merak ettim.

anne olunca öyle oluyo ya, iş yerinde bi arkadaşımın annesi de bize sırayla bakar 5 işi, onun fincanını alınca ay sana sonra bakayım ama hissettim feraha çıkıcan der

Hahaahha ay demekki hepsi aynı bir de şey repliği var para geliyor kızım ferahlıyorsun hadi inşallaahh ama gelen giden yok da insan o an bir seviniyor Atarsanız bakar da aman öyle büyük beklentiniz olmasın mahcup olmayım sonra öyle bakıyor işte laf olsun muhabbet olsun diye ama arkadaşlarım çıktı diye haber verince haberim oluyoe benim de

Olabilir ya belki de malum oluyor keşke benim için de malum olsa hahaha bana tek dediği sıkıntıyı atıyosun kızımmm ama atamıyorum 8 aydır
Benim sıkıntım 1,5 yıllık oldu hala nur topu gibi maşallah Atamadık gitti yine de umudumuzu kaybetmeyelim

Kızlar merhaba Ramek ve Küba kafe Esra hakkında yorum alabilir miyim? kadara bakıyorlar? Falları çıkıyor mu?
Küba esra 70 tl’ye bakıyor daha dün gittim. Ramek’e de 2-3 gün önce falan baktırdım. Onda su falı 150 kahve 100’dü galiba. İkisine de yeni baktırdığım için şu bu çıktı diyemiyorum. Ama anla ilgili en iyiler ramek ve elmira bence. Ama bende ikisi birbiriyle ters düştü o da ayrı bir durum. Elmira olumlu ramek ise çok olumsuz konuştu ve vadeler var onları beklemem gerekiyor doğru yorum yapabilmek için. Bu arada küba esra da elmira ile aynı şeyi söyledi onu da belirteyim. Bende açıkçası önceden küba esraya baktıranlar varsa yorum yapabilirlerse çok sevinirim bana çok pambe tablo çizdi gibi geldi çünkü

Ben de her ikisine de baktırdım yazmıştım daha önce. Evet Ramek anda iyiydi gerçekten. Bana vade olarak dediği tarih tutmadı ama maalesef. Esra Hanıma da tam bir hafta önce baktırdım. Baktırırken baktırmak istediğin başka bi isim var mı ve burcu ne demişti. Mesela bana da bu yanlış geliyor nedense :) Ama kendisi de anda iyiydi. Hatta şöyle bir şey oldu ev ile alakalı bi haber alacaksın dedi tam 1 gün sonra haber geldi. Sizde iletişimden önce karşılaşmalar görüyorum dedi 1 haftada 2 sefer karşılaştık. Ağustos ayını verdi iletişim için çıkarsa veya çıkmazsa onu da yazarım.

Size cevap yazdın ama daha yeni kullanmaya başladığım için sizi alıntılayamadım sanırım, direk yorum olmuş :)

Kızlar merhaba Ramek ve Küba kafe Esra hakkında yorum alabilir miyim? kadara bakıyorlar? Falları çıkıyor mu?

Ramek'e baktırdım ben anda fena değildi, bir iki bildiği şey oldu ama çoğunlukla gelecek üzerine konuştuk vadesini bekliyorum

Küba Kafe'yi geçmiş mesajlarıdan aratıp okudum çoğunlukla anda çok iyi olduğu yazılmış ama gelecek için bir iki kişi memnun kalmış sanırım. o an bilinçaltını iyi okuyanlardan biri olabilir mevcudu iyi anlatıyor olabilir ama ilerisi için çok başarılı değil sanırım ya da baktırıp çıkan birileri varsa onlar yorum yaparsa daha doğpru bir fikrimiz olur

bana söylediği şeyin tam tersi oldu...üzgünüm yani :)) olumlu konuştu ama olumsuz oldu hemde çok kısa bir süre sonra

Size cevap yazdın ama daha yeni kullanmaya başladığım için sizi alıntılayamadım sanırım, direk yorum olmuş :)
Olsun hiç problem değil, çok teşekkür ederim yaptığınız yorumlar için. Bende bana verdiği vadeyi bekliyorum ve çok net ve kendine güvenli konuştu. Bir yandan keşke olsa diyorum diğer yandan boşa umut bağlama diyorum..evet sizde demekki dediği en azından 2 önemli şey çıkmış sanırım, diğer beklediğinizde olursa yazarsanız süper olur

Aşağıda yorum yaptım bende yazdığınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…