bilemiyorumki..sadece kendi üzerimden yola çıkabilirim ben...mutlaka arayacak..o sordugun şey olmayacak gibi şeyler söyledi...ama aramadı ve sordugum şeyde oldu :)))İşte bu kötü haber, bende o yüzden acaba bana da mı pembe tablo çizdi modundayım
cok tesekkur ederim. su an cafedeyim, bakalım esra bana neler soyleyecek.Küba esra 70 tl’ye bakıyor daha dün gittim. Ramek’e de 2-3 gün önce falan baktırdım. Onda su falı 150 kahve 100’dü galiba. İkisine de yeni baktırdığım için şu bu çıktı diyemiyorum. Ama anla ilgili en iyiler ramek ve elmira bence. Ama bende ikisi birbiriyle ters düştü o da ayrı bir durum. Elmira olumlu ramek ise çok olumsuz konuştu ve vadeler var onları beklemem gerekiyor doğru yorum yapabilmek için. Bu arada küba esra da elmira ile aynı şeyi söyledi onu da belirteyim. Bende açıkçası önceden küba esraya baktıranlar varsa yorum yapabilirlerse çok sevinirim bana çok pambe tablo çizdi gibi geldi çünkü
baktirdin mi canimcok tesekkur ederim. su an cafedeyim, bakalım esra bana neler soyleyecek.
inşallah bana cikarMerhaba Ramek’i aradım bugün ben çok beğendim ya söyledikleri çıkıyo mu? Çok net şeyler söyledi nokta atışı yaptı resmen bende.
Valla söyledikleri çıkıyo mu bilmiyoruz biz de bekliyoruz umarım olumlu söyledikleri çıkarMerhaba Ramek’i aradım bugün ben çok beğendim ya söyledikleri çıkıyo mu? Çok net şeyler söyledi nokta atışı yaptı resmen bende.
ne kadar kaldi vadesi?Valla söyledikleri çıkıyo mu bilmiyoruz biz de bekliyoruz umarım olumlu söyledikleri çıkar
Baktıralı 20 gün falan oluyor yaklaşık 2 buçuk ay vadesi var ilk olay için sonraki için baya uzun vade vermiştine kadar kaldi vadesi?
çok övmek de istemiyorum ama çok iyi kişilik analizi yapıyor. bana söylediği 2 şey çıktı. ailem ve sorduüum kişi hakkında da çok kritik iki bilgiyi söylemişti. ramek in enerjisi de iyi.Merhaba Ramek’i aradım bugün ben çok beğendim ya söyledikleri çıkıyo mu? Çok net şeyler söyledi nokta atışı yaptı resmen bende.
Merhaba numarayı rica edebilir miyim lütfenBen si,den ramek hanımın numarasını istemiştim ancak gormediniz sanırım mesajını vermediniz numarayi
Merhaba numarasını rica edebilir miyimçok övmek de istemiyorum ama çok iyi kişilik analizi yapıyor. bana söylediği 2 şey çıktı. ailem ve sorduüum kişi hakkında da çok kritik iki bilgiyi söylemişti. ramek in enerjisi de iyi.
Merhaba herkese. Etiler'de Mirage Cafe diye bir yerde fal bakan Serap Hanım varmış. Daha önce baktıran, yorum yapabilecek olan var mı acaba ?
Bir de numarasnı atar msınzRamek ücret olarak ne kadar alıyor arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?