İstanbul'da Fal - Falcılar

İşte bu kötü haber, bende o yüzden acaba bana da mı pembe tablo çizdi modundayım
bilemiyorumki..sadece kendi üzerimden yola çıkabilirim ben...mutlaka arayacak..o sordugun şey olmayacak gibi şeyler söyledi...ama aramadı ve sordugum şeyde oldu :)))

Banada olumsuz konuştu anda ve geçmiş te iyidi çoğu şeyi bildi gelecek için olumlu söylediği birşey var onu bekliyorum olumlu olumsuz ne olursa zamanı gelince paylasacam

cok tesekkur ederim. su an cafedeyim, bakalım esra bana neler soyleyecek.

Merhaba Ramek’i aradım bugün ben çok beğendim ya söyledikleri çıkıyo mu? Çok net şeyler söyledi nokta atışı yaptı resmen bende.
çok övmek de istemiyorum ama çok iyi kişilik analizi yapıyor. bana söylediği 2 şey çıktı. ailem ve sorduüum kişi hakkında da çok kritik iki bilgiyi söylemişti. ramek in enerjisi de iyi.

Merhaba herkese. Etiler'de Mirage Cafe diye bir yerde fal bakan Serap Hanım varmış. Daha önce baktıran, yorum yapabilecek olan var mı acaba ?

Merhaba herkese. Etiler'de Mirage Cafe diye bir yerde fal bakan Serap Hanım varmış. Daha önce baktıran, yorum yapabilecek olan var mı acaba ?

Selamlar,

Ben kendisine 2 kere baktırmıştım geçen sene. Geçen sene 100 TL idi ücreti şimdi ne kadardır bilmiyorum ama aşırı kısa bakıyor yani 5dk bile sürmüyor olabilir Etrafında şu bu burçtan kim var diye 3-5 burç sayıyor:) Tutturabildiğinden başlıyor. İlk gidişimde eski erkek arkadaşımla ilgili bir iki çok önemli detayı bilmişti, sana döner 8 ay içinde evlenirsiniz demişti. Geçmişi bildiği için inanasım geldi:) Bir sonraki gidişimde ise tamamen zıttını söyledi, bununla asla olmaz gibi. ama ilk gelişimde tersini söylemiştiniz demiştim, yani gelir o sana kesin ama olmaz dedi bu sefer. Bir daha da gitmedim. Ben memnun kalmadım işin özü

Aranızda güneş hanıma ulaşıp baktırabilen var mı varsa yorumlar msınız rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…