- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.635
- 548
- 40
Siz gülistana baktırmıştınız değil mi o fal çıkmadı mı?Ben iyi biri tanimiorum cidden. Israrla eylül ya da ekimin sonuna kadar bir olay diolar çıkarsa evet bildiler dicem ama pek mantıklı değil dedikleri. Bekliorum ekimin sonunu
Baktırdım asıl beklediğim şey duruo. Fakat tüm falcilar gulistan dan farklı konusuo. Sadece cafe34 nur gulistan tutku bunlar aynı konuştu. Diğerleri kuba cafe esra neslihan hande baba vanga emre kuba cafe eda niko ve daha adını sayamayacagim bir on kişi daha var ki farkli konuştu. Ekimin sonuna kadar zaman var. Gorucez. Ekimin sonunda çıkmazsa buraya yazicam zaten.Siz gülistana baktırmıştınız değil mi o fal çıkmadı mı?
Merhaba herkese. Etiler'de Mirage Cafe diye bir yerde fal bakan Serap Hanım varmış. Daha önce baktıran, yorum yapabilecek olan var mı acaba ?
Fırlatıyorum hemenAllah rizasi icin biri su Ramek in numarasini ustume firlatsin...
Bi de su Antalya Gunes miymis onu da virin litfen
Baska iyi dediginiz varsa o da olur tabi ne veriyim ablama derseniz egerkimler suan hit falcilar
Birimiz bi tas atiyoz valla digerlerimiz pesinden bi heycanla sonra bikac ay geciyo vadeler patlayinca halimiz super husran ya
Fırlatıyorum hemen
Ahahahahah fark ettim, falcı bulunca deliriyoruzAy taze falci nosu gorunce kendimi alintiladim heycandanshdhskdbdhbshs
bana cikmadi haziran dedi vadesi cokta doldu berbatbeyaz melek'teki yiğite giden var mı? ben seneleeeer evvel gitmiş pek beğenmemiştim. ama burda aratınca baya beğenenler ve çıkanlar olmuş.
deneyeniniz var mı ?
geçen ordan geçerken uğradım gülten vardı bi tek, ona baktırdım. o arada bi kadın yiğiti çok övdü. hatta gülten e baktırdıktan sonra ben yiğit i de beklicem dedi.. oralarda işlerim vardı, halledip dönerken baktım kadın cidden yiğit e baktırıyodu :)bana cikmadi haziran dedi vadesi cokta doldu berbat
Ben de bir şeyleri bildiğini düşünüyorum ama bi sıkıntı var kesinlikle.Elifsucan a attim 2. Kez bence o kiz biliyor arkadaslar gayet olumlu olumsuz anlatmis .Gelecegi beklicem ilk faliyla benzer taraflari vardi bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?