Bana takintili kiz klise dediklerini demedi konuyla ilgili seyler söyledigi diger guvendigim bir kac kisinin dedikleriyle paralel.Ben de bir şeyleri bildiğini düşünüyorum ama bi sıkıntı var kesinlikle.
Yanlis basliga yazmisim tabi bu arada.Bana takintili kiz klise dediklerini demedi konuyla ilgili seyler söyledigi diger guvendigim bir kac kisinin dedikleriyle paralel.
Elifsucan nerede ?Elifsucan a attim 2. Kez bence o kiz biliyor arkadaslar gayet olumlu olumsuz anlatmis .Gelecegi beklicem ilk faliyla benzer taraflari vardi bakalim.
Yanlis basliga yazmisim online bir sitede bakiyor tellwede bakilan fallar basligindan arastirabilirsiniz.Elifsucan nerede ?
kahvemi içiyorum şimdi ve elifsucan a gönderiyorum artık.Ben de bir şeyleri bildiğini düşünüyorum ama bi sıkıntı var kesinlikle.
Baktırdınız mı merak ettim :)kahvemi içiyorum şimdi ve elifsucan a gönderiyorum artık.
haftalardır göndermemek için zorladım ama artık denicem, sırf meraktan :)
3 saat geçti daha yeni 1. sıradayım :) merakla bekliyorum, geince düşüncemi yazıcam hemen :)Baktırdınız mı merak ettim :)
eveeet yorum geldi..Baktırdınız mı merak ettim :)
Peki benzer şeyler var mıydı?eveeet yorum geldi..
bazı nokta atışları var. ama bazıı olmadığını bildiğim şeyler de söylemiş. ben sorumu çok genel sormuştum. ama konumla ilgili bildiği detaylar da var.
sonuç için de çok pespembe değil, yani sürünücen ama olcak gibi bir yorumu var.
bakalım.
vadesi çok kısa yalnız.
bazı şeyler evet bence de alakasızdı. ama çok nokta atışlı benden başka kimsenin bilmediği şeyler de söyledi.Peki benzer şeyler var mıydı?
Bana hep 1-2 aylık süreç diyor. Bazı söyledikleri çok uysa da bazıları alakasız oluyor. Bir de işte şu herkese aynı şeyleri söyleme meselesi yüzünden çok da güvenemiyorum açıkçası.
Allah rizasi icin biri su Ramek in numarasini ustume firlatsin...
Bi de su Antalya Gunes miymis onu da virin litfen
Baska iyi dediginiz varsa o da olur tabi ne veriyim ablama derseniz egerkimler suan hit falcilar
Birimiz bi tas atiyoz valla digerlerimiz pesinden bi heycanla sonra bikac ay geciyo vadeler patlayinca halimiz super husran ya
Allah rızası için banada fırlatırmısınızFırlatıyorum hemen
Fırlatıyorum şimdiAllah rızası için banada fırlatırmısınız
Hazir elin degip firlatmisken bana da firlatirmisin :)))?Ramek ciktimi sana bir de ?Fırlatıyorum şimdi
Hahahaha tabii ki fırlatırım :))Hazir elin degip firlatmisken bana da firlatirmisin :)))?Ramek ciktimi sana bir de ?
Nazar değmesin Ramek’e yaHanımlar merhaba rameke baktırdığım fal hakkında bir gelişme oldu ayrıntıya giremiyorum ama, rameki aradığım da eylülün başında olması kesin gibi görünen bir durum vardı ancak bana 3 aydan önce böyle bir durumun olamayacağını söyledi ve biraz önce öğrendim ki dediği gibi 3 aydan önce olması imkansız haline geldi.
Moralim aşırı bozuldu ben hiç ihtimal vermiyodum yaNazar değmesin Ramek’e ya
Kötü bi şeyse üzüldüm tabi ki kusura bakma ben çıkmasına coştum birazMoralim aşırı bozuldu ben hiç ihtimal vermiyodum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?