İstanbul'da Fal - Falcılar

Baktırdınız mı merak ettim :)
eveeet yorum geldi..
bazı nokta atışları var. ama bazıı olmadığını bildiğim şeyler de söylemiş. ben sorumu çok genel sormuştum. ama konumla ilgili bildiği detaylar da var.
sonuç için de çok pespembe değil, yani sürünücen ama olcak gibi bir yorumu var.
bakalım.
vadesi çok kısa yalnız.

Peki benzer şeyler var mıydı?
Bana hep 1-2 aylık süreç diyor. Bazı söyledikleri çok uysa da bazıları alakasız oluyor. Bir de işte şu herkese aynı şeyleri söyleme meselesi yüzünden çok da güvenemiyorum açıkçası.

bazı şeyler evet bence de alakasızdı. ama çok nokta atışlı benden başka kimsenin bilmediği şeyler de söyledi.
bana 1 hafta 10 günlük bi süre dedi.
öyle herkese dediği kafa karıştıran kızlardan yoktu :)

Fırlatıyorum hemen
Allah rızası için banada fırlatırmısınız

Hazir elin degip firlatmisken bana da firlatirmisin :)))?Ramek ciktimi sana bir de ?
Hahahaha tabii ki fırlatırım :))
Baktıralı 1 hafta olmadı daha, verdiği tarihlere de biraz var. Başlarda reklam olabilir diye çok yanaşmamıştım baktırmaya ama işte çaresizlik
Ama iyi bir faldı, memnun kaldım diyebilirim.

Hanımlar merhaba rameke baktırdığım fal hakkında bir gelişme oldu ayrıntıya giremiyorum ama, rameki aradığım da eylülün başında olması kesin gibi görünen bir durum vardı ancak bana 3 aydan önce böyle bir durumun olamayacağını söyledi ve biraz önce öğrendim ki dediği gibi 3 aydan önce olması imkansız haline geldi.

Nazar değmesin Ramek’e ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…