İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba Gülistan a yüzyüze baktırdım çok ayrıntı verdi ama çoğu bildiğim şeylerdi ana konu hakkında olumsuz konuştu zaman zaman ağız değiştirdi fal içinde geçmişle kişilerle ilgili güzel analizleri var ama geleceğe dair netlik hissedemedim hastalıklarla ilgili söylediği şeyler şaşırtıcıydı ama asla wow diyemedim

Bayadır girmiyordum bende falı bırakmıştım simdi tekrar basladım taksimde önerebilcegniz birisi varmı kzılar yada herhangi biyerde

laf cafe da asel diye biri başlamış. ben denedim, başka deneyen yada önceden başka bir yerde baktıran var mı acaba ?

Bende dün akşam ramek e bakım yaptırdım. Yaklaşık 10 dk baktı. Bazı nokta atışları oldu geçmiş ile alakalı. Şarşırmadı beni desem yalan söylemiş olurum. Baya şaşırdım söylediklerinde ama imkansız ve artık umudum kalmayan ex imle ilgili bana 3 hafta -3 aya kadar seni arayacak ama sonunuz yok dedi. Bana pembeci gelmedi aksine pat diye bazı durumları söyledi. Çok detay vermiyor tarot dedi su detay verir dedi. İş ile alakalı bir kaç kişi sordum tutku ve zeynep in aksine bişe söyledi.
Açıkçası ben memnun kaldım.

Birine daha baktırmak istiyorum. Kimi önerirsiniz. Son zamanlarda Güneş gülseren ve esra öne çıkıyor

Esra galiba Telde bakmıyor ama cafe numarasına da ulaşamıyorum. Açmıyorlar.

Önerebilieceğiniz kim var acaba ?

Yalnız 10 dak bayağı kısaymış...hızlı konuşuyorsa sorun değil de , fiyatlar bildiğim kadarı ile 100'ün üstünde

Ramek 'e baktirdim baya bir bildi kizlar baktirabilirsiniz :).Anlik durumu sizce biliyormu düsünceleriniz neler ?
Ben baktırdığımda bana ısrarla o öyle değil falan dedi bir konu hakkında ama karşı taraf öyle demiyor dediğimde ben anda pek yanılmam o durum öyle değil dedi. Burada pembeci değil falan denildi bildiğini ummak istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…