Önemli değil nereden bileceksin de can sıkıcı bir durum tabiKötü bi şeyse üzüldüm tabi ki kusura bakma ben çıkmasına coştum biraz
Evet bende gitmiştim ona hiçbirşeyi bilememiştiBugün damlalar tugbaya gittim bu kdr bişey bilmeyip nostradamus havasında boş havası olan saygısız bi kız görmedim asla bidaha cafeye fal baktırmaya gitmem boşa para..
Ramek güzel bakıyormuFırlatıyorum hemen
Bende numarasını alabilir miyim ve telefondamı bakıyor cafedenmiMerhaba numarasını rica edebilir miyim
Gülistan nerde bakıyor nasıl ulasabilirimAz evvel bnm bi arkadasıma cıkmış gülistanın falı ama ben hala beklioruminş zamanı sassada benimkide olur
Ramek in numarasını alabilirmiyimAşağıda yorum yaptım bende yazdığınıza
?Ben bakıyorum
Yalnız 10 dak bayağı kısaymış...hızlı konuşuyorsa sorun değil de , fiyatlar bildiğim kadarı ile 100'ün üstündeBende dün akşam ramek e bakım yaptırdım. Yaklaşık 10 dk baktı. Bazı nokta atışları oldu geçmiş ile alakalı. Şarşırmadı beni desem yalan söylemiş olurum. Baya şaşırdım söylediklerinde ama imkansız ve artık umudum kalmayan ex imle ilgili bana 3 hafta -3 aya kadar seni arayacak ama sonunuz yok dedi. Bana pembeci gelmedi aksine pat diye bazı durumları söyledi. Çok detay vermiyor tarot dedi su detay verir dedi. İş ile alakalı bir kaç kişi sordum tutku ve zeynep in aksine bişe söyledi.
Açıkçası ben memnun kaldım.
Ben baktırdığımda bana ısrarla o öyle değil falan dedi bir konu hakkında ama karşı taraf öyle demiyor dediğimde ben anda pek yanılmam o durum öyle değil dedi. Burada pembeci değil falan denildi bildiğini ummak istiyorum :)Ramek 'e baktirdim baya bir bildi kizlar baktirabilirsiniz :).Anlik durumu sizce biliyormu düsünceleriniz neler ?
peki hangi fal türünü önerirsiniz ,özellikle karşı tarafın düşünceleri içinRamek 'e baktirdim baya bir bildi kizlar baktirabilirsiniz :).Anlik durumu sizce biliyormu düsünceleriniz neler ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?