İstanbul'da Fal - Falcılar

Siz burda ramekin dediği oldu demissiniz şimdide başka söylüyorsunuz anlamadım iyimi kötümü benimde çoğu söylediği şeyleri yaşadım ve beğendim baktığı fali hata iki kere baktrdim ve verdiği sürenin gerçekleşmesine 2 ay dan az zaman kaldı ben size dediği oldu diye kendi verem içinde umutluyum

Yanlış anlaşıldı galiba şunu demeye çalıştım bir şey sormuştum telefonda bakarken, baktırdığım zaman kesin gibi görünen bir durum vardı ve bu durumun olmasını istiyordum tabi ancak olamayacağını söyledi ben de kesin gibi göründüğü için olmaz dediğini önemsemedim çünkü olumsuzu söylediği için ama dediği gibi oldu onu anlatmaya çalıştım sonuç üzdü beni ama söylediği oldu. Bunu anlatmaya çalıştım

Be
Ben yanlış anladım öyleyse sizin adınıza üzüldüm herşey gönlünüzce olur ins

arkadaslar dün elmiraya baktirdim.Buradan bir arkadasin sayesinde cidden memnun kalirsiniz parayi ona buna verileceginize elmiraya verin pisman olmazsiniz

Bugün Rameke baktırdım ama çok etkilendiğimi söyleyemeyeceğim. Online falcılardan çok bir üstün ve farklı tarafı yoktu açıkçası. Su falı baktırdım bu arada. Tekrar baktırmam.

Yıllaaar önce Kadıköy tarafında Aslı diye bir falcı vardı. Makara cafe miydi neydi ismi, onun şu an nerede olduğunu bilen var mı?

ben aksam öznur diye birine baktiri

neyini begendin neyini begenmedin nmesela canim merak ettim
Şöyle söylüyeyim anla ilgili çoğu şeyi bildi ama gelecekte dediklerini yaşamam mümkün değil. İşle ilgili yükseliş demiş ama benim işimde yükselme yok :) 1 sene sonra aracı yoluyla tanışma dedi, görücü aracı işlerine hayatta girmem. Tarzım değil. Beni çok şaşırtan vay be nasıl bildi dediğim birşey olmadı maalesef. Online falcılardan pek bir farkını göremedim açıkçası.

İşle ilgili yükseliş ve gelir artışı vs hikayesini bana da söyledi. Bende de pek mümkün gözükmüyor çünkü devlet memuruyum ve terfi edebilecek bir kademede değilim. Geçen kış aniden parlayan Janset gibi çoğu insana aynı hikayeyi anlatıyor olmasından şüphelendim şu an. Bana da 1 sene içinde evlilik dedi, şu an sevgilim bile yok. Bence de online falcılardan veya kafe falcılarından bir farkı yok. Bu düzeyde bir falı 40-50 lira karşılığında kafede de baktırabilirsiniz, hem aşırı yoğun bir yer değilse falcı daha fazla vakit ayırır size.

Janset bana ikiz çocuk dedi. 5 arkadaşım daha gitti onlara da dedi. Zaten bir tane doğru biri yok. Kimsenin dedigi çıkmadı.

Rameği gözünüzde çok büyütmeyin arkadaşlar. Enerji meselesi lafına da hiç itibar etmem. İyi falcı herkese bakabilir. Sağlam reklamı dönüyormuş burada baktırınca anladım.

Janset bana ikiz çocuk dedi. 5 arkadaşım daha gitti onlara da dedi. Zaten bir tane doğru biri yok. Kimsenin dedigi çıkmadı.
Ben ona Ocakta baktırmıştım, iki erkek arasında kalacaksın demişti bana. Birini seçip evlenecektim, 2020 başında o adamla yurtdışına yerleşecek ve ikiz çocuklara hamile kalacaktım. Önümüzdeki 4-5 ay içinde bir mucize silsilesi gerçekleşirse onu bilemem. Ya fallar cidden yalan, en doğrusu kendi iç sesimizi dinlemekle yetinmek ama niye başaramıyoruz onu ben de bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…