İstanbul'da Fal - Falcılar

Rameği gözünüzde çok büyütmeyin arkadaşlar. Enerji meselesi lafına da hiç itibar etmem. İyi falcı herkese bakabilir. Sağlam reklamı dönüyormuş burada baktırınca anladım.
Pardon? Ne reklAmı ya sAna söylediği şey olmadı beğenmedin diye reklamcı mı olduk

Ya
Pardon? Ne reklAmı ya sAna söylediği şey olmadı beğenmedin diye reklamcı mı olduk
Yani her felcinin herkese enerjisi tutmuyor olabilir sonuçta bir sürü falcıya gitim ve burda gitmiş baktirmis insan var zaten adı üstünde fal bunlar gökten inmedi hisleriyle baktığı bazı kart yada başka şeylerle yorumluyorlar bizde tatmin oluyoruz yada olmuyoruz

Asıl size pardon hanım efendi? Ben sizin mesajınızdan alıntı mı yaptım? Niye durduk yere üzerinize alındınız? Söylediği biçimde evlilik ve işte yükselme imkansız dedim. Benim hayatımı benden daha mı iyi bileceksiniz? Siz beğenmiş olabilirsiniz ben beğenmedim ve reklamının yapıldığını düşünüyorum. Size iyi geceler iyi fallar.

Ben sizin hayatınızla ilgili bi yorum yapmadım hatta dedim ki bu enerji meselesi olabilir size bilememiş olabilir siz bunun üstüne enerji lafına da hiç inanmam burda çok reklamı dönmüş dediniz doğal olarak üstüme alındım haliyle ayrıca bir sürü eski üye de memnun olduğunu yazdı bilmiyorum okuyo musunuz e onlar memnun ben de çok memnun kaldım siz kalmamışsınız demek ki enerjiniz uymamış işte babane ramekten zaten çoğu gelecekle ilgili söylenen şey tutmuyo

şimdi ramek’e ben de baktırdım, hatta başlarda reklam olabileceğini düşündüm o yüzden yanaşmadım. Baktırdıktan sonra fikrim değişti, çünkü bana imkansız ya da mantıksız hiçbir şey söylemedi. Burada bahsedilen şeyleri de söylemedi bana.

Kimse falcıları genel olarak gözünde büyütmesin, onlar da insan, üstün varlıklar değil ve evet enerji meselesi kesinlikle doğru.
Beğenmeyince neden hemen kötüleniyor, reklam olarak algılanıyor ben de bunu anlamıyorum.
Benim yapacağım meslekle ilgili aşırı saçmalayan bi falcının yıllardır sadece ona baktıran müşterileri vardı.
Gerçekten olumsuzdan besleniyoruz, ben bunu anladım.

yaa ben de mesela burda bir iki beğenilmeyen isimden çok çıkmış falım vardır.
misal laf cafe canan. o dönem erkek arkadaşımla ayrıydı, bi ev değişimi var ama sen de göreceksin o evi demişti. ve daha 2 gün olmuştu ayrılalı, öyle bir niyeti yoktu biliyodum.
15 gün sonra konum atıp tuttuğu yeni eve çağırmıştı.
şimdi burda canan kötülenince, ben de buna inanamıyorum misal.
gerçekten enerji olayına inanıyorum.
misal gene laf'taki andaç. iş mevzularında sadece ona danışan bir sürü insan tanıyorum. ve harbi çıkıyor diyip her ay düzenli gidiyolar.

ramek için yorum yapmak isterim. spesifik bir nokta atışı alamadım. tarot baktırdım..100 lira. durugörü ile baktığını söyledi. ki öyle de olması lazım. sadece sesimden fal bakamaz biri. bu zamana baktırdığım yorumculara göre taban tabana zıt söyledi. kişi bazlı sordum. ama o gelecek dönemde aslan burcu biri ile tanışacağımı söyledi. tarot kartında muhtemelen 'güç' kartını seçti.o aslanı temsil eden bir kart. ben ona yordum. 3 hafta içinde sorduğum kişi için adım atacak dedi. adım gelirse yazarım. ama bence beklemeye alın rameği..

tarotu yıllarca baktırmalarımdan biliyorum az buçuk. güç kartı sadece burç anlamına gelmiyor ki. orada aslanı ehlileştiren bir kadın var, başka biri bunu o kişiyi aklınızı kullanarak ehlileştirmeniz gerektiği gibi de yorumlayabilirdi.
çoğu falcı sadece burçlar üzerinden yürüyor

Yazdığın çoğu şeye katılsamda olumsuzdan besleniyor sözün beni üzdü purring. Diyorsun ya baktırmadan önce reklam sanmıştım yani önyargım vardı. Benim baktırdıktan sonra yargım oluştu, en başta asla olumsuz düşünmüyordum hakkında. Beğenilerimizi nedenleriyle yazabiliyorsak beğenmediklerimizi de burada yazmak zorundayız bu kötülemek değildir. Sana reklamcı demedim ama bazı yeni üyelerle ilgili şüphelerim oluştu bunu da site yönetimine yazdım zaten. Şahsi fikrim olumsuz ramekle ilgili tekrar yazıyorum şahsi fikrim. İsteyen istediğini düşünüp yazabilir. Zaman gösterecek onun iyi bir falcı olup olmadığını.

Ramek e bende baktırmıştım. İş ile alakalı sorumu ben sormadan iş değiştirme var dedi. Evet işimden memnun değilim ama yükselme gibi bir durumdan da bahsetmedi. Hatta bir sınava gireceğim dedim. Sonucunu sordum. Bana söylediği şey bu sınavı ikinciden kazanacaksın kazansan da 2 seneyi bulur bu dediğin durum dedi neden bilmiyorum ama 2 sene sonra dedi. Bu bende nokta atışı oldu açıkçası çünkü mali müşavirlik sınavları en az 2 sene staj görmek gerekiyor.

Asıl kişi ile görüşmüyoruz. 10 gündür. Bana bunu söylemedi mesela orda da ben takıldım şimdi bak . görüşeceksiniz barışacaksınız filan demedi annesine çok düşkün bu baya zorlıycak bu konuda dedi.
Ex için de seni arıycak 3 hafta -3 ay içinde dedi. Bence mümkün değil böyle bişe. Unuttugum durumu aklıma tekrar soktum acaba arıycakmı ? Dur stallk yapayım falan diye kendi kendime karpuz kabugu soktum aklıma

3 HAFTA-3 AY BANADA DEDİ. AMA 3 HAFTA OLUR. ARASADA KONUŞSANIZDA BUNUNLA OLMAYACAKSIN. YENİ BİRİ BLA BLA BLA....

Aslında onu senin için söylemedim, bunu özelden de konuşabiliriz. :) Ramek’e baktırdıktan sonra numarasını isteyen çok kişi oldu, verdim ben de. Ama isteyen herkese içinize siniyorsa baktırın dedim. Çünkü fiyat olarak da çok yüksek, en ucuz falı bile bence yüksek, ama dediğim gibi herkes hür iradesiyle baktırıyor burada ve her şeyi göze alarak baktırıyoruz aslında. Tabii ki beğenmemiş olabilirsin, bir falcıyı savunmak en nefret ettiğim şey zaten :)
Ama şöyle rahatsız olduğum bir şey oldu, evet beğenmemişsin ama beğenen insanların umudunu kırar gibi bir yorum gibi geldi bana. Yoksa ortada tartışılacak bir şey yok bence. :)

Merhaba ben de güneş hanımı çok merak ediyorum dün aradım açmadı ve dönmedi sanırım bi hafta sonra mı ne dönüyomuş:) Baktıran var mı yazabilir mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…