İstanbul'da Fal - Falcılar

Hiçbir zaman umut kırmak gibi bir amacım olamaz. Bana gelecekle ilgili kötü şeyler söylemedi ki. İşte yükselme ve aracı yoluyla evlilik dedi. Bunlar kötü şeyler değil ama benim hayatım için cidden imkansız şeyler. İşim kariyer yapmaya dayalı bir iş değil...bahsettiği biçimde evlilik tanışma olmaz bende. Anda iyiydi ama bunları söyleyince anın bir önemi kalmadı benim için. Umarım anlatabiliyorumdur ve sizlere çıkar falı.

Her fal iki erkek arasında kalacaksın seçim senin tercihim olacak. Biz birini zor bulurken bi de ikinci çıkacak yakışıklı genç ve zengin bi de seçim bana kalacak bana da uzun zamandır falcilar soluo bunu eylül ekim son diolar guya o zamana kadar kesin olacakmis temmuz demişlerdi temmuz geldi geçti yok ole birsey kimseyle tanımadın bile. Ekimin 31 i ne hele bir bekle diolar. Çıkarsa sok olurum ama asla sanmiorum. 31 ekim de yazarim cadilar bayramı...

Ben siteye üye olmadan takip ediyordum burayı sonra bir kaç telefon numarasına ulaşabilmek için üye oldum. Ardından ilk rameke baktırdım zaten çok merak ediyordum bana da alakasız konuşmadı ama bana göre de gelecek için çok pembe bir tabloydu. Beğenmemiş olabilirsiniz, verdiğiniz paraya da zamana da üzülmüş olabilirsiniz ama hemen yeni üyeler reklam yapıyor insanlar reklam yapıyor diye yaftada bulunmak çok hoş bir şey değil bana göre. Buraya bir şey yazarken kırk kere düşünüyorum ki reklam derler mi diye. Kaç kişi özelden mesaj attı bana ramekle ilgili platforma soramıyorum reklam diyecekler diye. Eski üye olunca reklam olmuyor mu yani eski üyelerden de bir sürü baktıran yorum yapan var. Ben sadece bu noktaya takılıyorum.
Tabiki beğenmediğinizi yazmak en doğal hakkınız ama ben beğenmedim baktıranlar reklamcı demek ne kadar doğru?
Bekleyelim bakalım nasıl birisi olduğunu, söylediklerinin çıkıp çıkmadığını zaman gösterecek.

Ben konuyu kapatmaya çalıştıkça kaşıyıp duruyorsunuz cidden anlam veremiyorum. Tüm yeni üyeler reklam yapıyor diye yazmadım, tekrar okuyun mesajlarımı. Bazı yeni üyeler için şüphem var ve bunu site yönetimine bildirdim yazdım. Genelleme yapmadım asla. Bakın sizin alıntıladığınız mesajımda da "bazı" yazıyor. Ben beğenmedim baktıranlar reklamcı dersem kendimi de itham etmiş olurum farkında mısınız? Cidden sıkıldım bu ramek mevzusundan, bilerek yazdıklarım çarpıtılıp savunmaya geçiliyor. Hepinize iyi fallar diliyorum arkadaşlar.

ya caddebostan sırdaş cafede aslı diye bir kız başlamış gözlüklü tatlı dilli ve güzel analiz ediyor o olabilir mi acaba?
O değildir büyük ihtimalle
Benim dediğim Aslı biraz daha böyle orta yaşa yakın gibiydi, gözlük kullanmıyordu bir de.

Hanımefendi gerilecek bir konu yok siz bir şeyler yazmışsınız ben de gayet net fikrimi yazmak istedim bu kadar size de iyi fallar :)

ya caddebostan sırdaş cafede aslı diye bir kız başlamış gözlüklü tatlı dilli ve güzel analiz ediyor o olabilir mi acaba?

O cafeyi ben de biliyorum ama adı değişti sanırım. Arzu var orada ona baktırmıştım ben de, geçmiş an iyiydi. Aslı diye biri de vardı açık kumral değil mi? Memnun kaldınız mı ondan?Tabi aynı cafeden bahsediyorsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…