Bende dün aradım açmadımMerhaba ben de güneş hanımı çok merak ediyorum dün aradım açmadı ve dönmedi sanırım bi hafta sonra mı ne dönüyomuş:) Baktıran var mı yazabilir mi acaba?
Hiçbir zaman umut kırmak gibi bir amacım olamaz. Bana gelecekle ilgili kötü şeyler söylemedi ki. İşte yükselme ve aracı yoluyla evlilik dedi. Bunlar kötü şeyler değil ama benim hayatım için cidden imkansız şeyler. İşim kariyer yapmaya dayalı bir iş değil...bahsettiği biçimde evlilik tanışma olmaz bende. Anda iyiydi ama bunları söyleyince anın bir önemi kalmadı benim için. Umarım anlatabiliyorumdur ve sizlere çıkar falı.Aslında onu senin için söylemedim, bunu özelden de konuşabiliriz. :) Ramek’e baktırdıktan sonra numarasını isteyen çok kişi oldu, verdim ben de. Ama isteyen herkese içinize siniyorsa baktırın dedim. Çünkü fiyat olarak da çok yüksek, en ucuz falı bile bence yüksek, ama dediğim gibi herkes hür iradesiyle baktırıyor burada ve her şeyi göze alarak baktırıyoruz aslında. Tabii ki beğenmemiş olabilirsin, bir falcıyı savunmak en nefret ettiğim şey zaten :)
Ama şöyle rahatsız olduğum bir şey oldu, evet beğenmemişsin ama beğenen insanların umudunu kırar gibi bir yorum gibi geldi bana. Yoksa ortada tartışılacak bir şey yok bence. :)
Her fal iki erkek arasında kalacaksın seçim senin tercihim olacak. Biz birini zor bulurken bi de ikinci çıkacak yakışıklı genç ve zengin bi de seçim bana kalacak bana da uzun zamandır falcilar soluo bunu eylül ekim son diolar guya o zamana kadar kesin olacakmis temmuz demişlerdi temmuz geldi geçti yok ole birsey kimseyle tanımadın bile. Ekimin 31 i ne hele bir bekle diolar. Çıkarsa sok olurum ama asla sanmiorum. 31 ekim de yazarim cadilar bayramı...Ben ona Ocakta baktırmıştım, iki erkek arasında kalacaksın demişti bana. Birini seçip evlenecektim, 2020 başında o adamla yurtdışına yerleşecek ve ikiz çocuklara hamile kalacaktım. Önümüzdeki 4-5 ay içinde bir mucize silsilesi gerçekleşirse onu bilemem. Ya fallar cidden yalan, en doğrusu kendi iç sesimizi dinlemekle yetinmek ama niye başaramıyoruz onu ben de bilmiyorum.
İyidir esra abla ben tavsiye ederim kötü diyemem asla orada eda abla da var o da iyidir. Ama arkadasim esraya begenmemistiPazar günü küba cafe esraya gitmek istiyorum sizce gidiyim mi baktıran varmı
Ben siteye üye olmadan takip ediyordum burayı sonra bir kaç telefon numarasına ulaşabilmek için üye oldum. Ardından ilk rameke baktırdım zaten çok merak ediyordum bana da alakasız konuşmadı ama bana göre de gelecek için çok pembe bir tabloydu. Beğenmemiş olabilirsiniz, verdiğiniz paraya da zamana da üzülmüş olabilirsiniz ama hemen yeni üyeler reklam yapıyor insanlar reklam yapıyor diye yaftada bulunmak çok hoş bir şey değil bana göre. Buraya bir şey yazarken kırk kere düşünüyorum ki reklam derler mi diye. Kaç kişi özelden mesaj attı bana ramekle ilgili platforma soramıyorum reklam diyecekler diye. Eski üye olunca reklam olmuyor mu yani eski üyelerden de bir sürü baktıran yorum yapan var. Ben sadece bu noktaya takılıyorum.Yazdığın çoğu şeye katılsamda olumsuzdan besleniyor sözün beni üzdü purring. Diyorsun ya baktırmadan önce reklam sanmıştım yani önyargım vardı. Benim baktırdıktan sonra yargım oluştu, en başta asla olumsuz düşünmüyordum hakkında. Beğenilerimizi nedenleriyle yazabiliyorsak beğenmediklerimizi de burada yazmak zorundayız bu kötülemek değildir. Sana reklamcı demedim ama bazı yeni üyelerle ilgili şüphelerim oluştu bunu da site yönetimine yazdım zaten. Şahsi fikrim olumsuz ramekle ilgili tekrar yazıyorum şahsi fikrim. İsteyen istediğini düşünüp yazabilir. Zaman gösterecek onun iyi bir falcı olup olmadığını.
Ben konuyu kapatmaya çalıştıkça kaşıyıp duruyorsunuz cidden anlam veremiyorum. Tüm yeni üyeler reklam yapıyor diye yazmadım, tekrar okuyun mesajlarımı. Bazı yeni üyeler için şüphem var ve bunu site yönetimine bildirdim yazdım. Genelleme yapmadım asla. Bakın sizin alıntıladığınız mesajımda da "bazı" yazıyor. Ben beğenmedim baktıranlar reklamcı dersem kendimi de itham etmiş olurum farkında mısınız? Cidden sıkıldım bu ramek mevzusundan, bilerek yazdıklarım çarpıtılıp savunmaya geçiliyor. Hepinize iyi fallar diliyorum arkadaşlar.Ben siteye üye olmadan takip ediyordum burayı sonra bir kaç telefon numarasına ulaşabilmek için üye oldum. Ardından ilk rameke baktırdım zaten çok merak ediyordum bana da alakasız konuşmadı ama bana göre de gelecek için çok pembe bir tabloydu. Beğenmemiş olabilirsiniz, verdiğiniz paraya da zamana da üzülmüş olabilirsiniz ama hemen yeni üyeler reklam yapıyor insanlar reklam yapıyor diye yaftada bulunmak çok hoş bir şey değil bana göre. Buraya bir şey yazarken kırk kere düşünüyorum ki reklam derler mi diye. Kaç kişi özelden mesaj attı bana ramekle ilgili platforma soramıyorum reklam diyecekler diye. Eski üye olunca reklam olmuyor mu yani eski üyelerden de bir sürü baktıran yorum yapan var. Ben sadece bu noktaya takılıyorum.
Tabiki beğenmediğinizi yazmak en doğal hakkınız ama ben beğenmedim baktıranlar reklamcı demek ne kadar doğru?
Bekleyelim bakalım nasıl birisi olduğunu, söylediklerinin çıkıp çıkmadığını zaman gösterecek.
ya caddebostan sırdaş cafede aslı diye bir kız başlamış gözlüklü tatlı dilli ve güzel analiz ediyor o olabilir mi acaba?Yıllaaar önce Kadıköy tarafında Aslı diye bir falcı vardı. Makara cafe miydi neydi ismi, onun şu an nerede olduğunu bilen var mı?
O değildir büyük ihtimalleya caddebostan sırdaş cafede aslı diye bir kız başlamış gözlüklü tatlı dilli ve güzel analiz ediyor o olabilir mi acaba?
Hanımefendi gerilecek bir konu yok siz bir şeyler yazmışsınız ben de gayet net fikrimi yazmak istedim bu kadar size de iyi fallar :)Ben konuyu kapatmaya çalıştıkça kaşıyıp duruyorsunuz cidden anlam veremiyorum. Tüm yeni üyeler reklam yapıyor diye yazmadım, tekrar okuyun mesajlarımı. Bazı yeni üyeler için şüphem var ve bunu site yönetimine bildirdim yazdım. Genelleme yapmadım asla. Bakın sizin alıntıladığınız mesajımda da "bazı" yazıyor. Ben beğenmedim baktıranlar reklamcı dersem kendimi de itham etmiş olurum farkında mısınız? Cidden sıkıldım bu ramek mevzusundan, bilerek yazdıklarım çarpıtılıp savunmaya geçiliyor. Hepinize iyi fallar diliyorum arkadaşlar.
70 tlymis aradık arkadasımla cafeyi bakalımİyidir esra abla ben tavsiye ederim kötü diyemem asla orada eda abla da var o da iyidir. Ama arkadasim esraya begenmemisti
ya caddebostan sırdaş cafede aslı diye bir kız başlamış gözlüklü tatlı dilli ve güzel analiz ediyor o olabilir mi acaba?
Ramek e baktırıp da vadesi geçen oldu mu?
Siz baktırdınız mı ve memnun kaldınız mı acaba?arkadaslar elmiraya baktiran var mi baska varsa özelden yazabilirmi ?
var bende bir asli adanali miO değildir büyük ihtimalle
Benim dediğim Aslı biraz daha böyle orta yaşa yakın gibiydi, gözlük kullanmıyordu bir de.
Nereli olduğunu bilmiyorum ama bi 7 sene önce falan Kadıköy’de makara cafe diye bir yerde bakıyordu. Sonra cafe kapanınca noldu bilmiyorum.var bende bir asli adanali mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?