Yok yok genç bir kız değildi. :) 35-40 arası falandı o zamanlarAsli istanbul cafede sanirim kadikoydeki genc bir kiz
hadi ya soyledikleri tutmadi yani?Benim geçti maalesef
hadi ya soyledikleri tutmadi yani?
Ne kadar geçti peki?? Bana da gulistan is konusunu herşeyle bildi Hande de ole bildi fakat ikisi de tarihı bir ay önceye verdiler. Belki sonuç ole olur ama zaman değişebilir.Ben daha önce de aslında baktırdığım falcılar hakkında bir iki bir şey yazmıştım. Ramek Hanım falda iyiydi ve tutarlıydı ama benim için zaten sadece 1 konu vardı önemli olan o da karşı taraf ile iletişim olup olmayacağı. 1,5-2 hafta süre verdi ama süre geçti bende maalesef.
Size özel mesaj atılmıyor.Bana acil ramekin numarasını verebilir misiniz
Burdan atamaz mısınız lütfenSize özel mesaj atılmıyor.
Siz özel mesaj atın cevap olarak belki yazilabilirBurdan atamaz mısınız lütfen
Burada numara paylaşmak yasak, cevap yazdım şimdi :)Burdan atamaz mısınız lütfen
Ne kadar geçti peki?? Bana da gulistan is konusunu herşeyle bildi Hande de ole bildi fakat ikisi de tarihı bir ay önceye verdiler. Belki sonuç ole olur ama zaman değişebilir.
Bende çok enteresan şeyler bilmişti Aslı. Hatta ‘ne alaka yaa’ dediğim çoğu şeyin sonradan onun dediği gibi olduğunu öğrenmiştim. :)Aslıya yıllar önce baktırdım telefonu var bende anı cok ii bilir.. isteyen msj atsın yollıyım kadıköydeydi bu arada gelecek cıktı mı cıkmadımı hatırlamıorum ama müptelası olmadıgıma göre cıkmamıs:)
Kadıköyde iyi falcı bulsam öpüp başıma koyacağım :) hepsi Bakırköyde toplanmış sanki.aklımı çeliyorsunuz.. ben avrupa yakası taksisiyim, kadıköylere düşmiyim yaa
Kadıköyde iyi falcı bulsam öpüp başıma koyacağım :) hepsi Bakırköyde toplanmış sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?