İstanbul'da Fal - Falcılar

hadi ya soyledikleri tutmadi yani?

Ben daha önce de aslında baktırdığım falcılar hakkında bir iki bir şey yazmıştım. Ramek Hanım falda iyiydi ve tutarlıydı ama benim için zaten sadece 1 konu vardı önemli olan o da karşı taraf ile iletişim olup olmayacağı. 1,5-2 hafta süre verdi ama süre geçti bende maalesef.

Ne kadar geçti peki?? Bana da gulistan is konusunu herşeyle bildi Hande de ole bildi fakat ikisi de tarihı bir ay önceye verdiler. Belki sonuç ole olur ama zaman değişebilir.

Ne kadar geçti peki?? Bana da gulistan is konusunu herşeyle bildi Hande de ole bildi fakat ikisi de tarihı bir ay önceye verdiler. Belki sonuç ole olur ama zaman değişebilir.

3 hafta falan oluyor süre geçeli. Ya benim tek bir konum vardı onun üstünden konuştuk başka da bir konu hakkında ben pek soru soramadığım için belki de yorum yapmadı. Nisan ayı için bir şey dedi ekstra olarak sadece onu da daha yaşamadığımdan bir şey diyemiyorum. Umarım dediği çıkar zaman sarkması çok mühim değil aslında.

Bana lütfen telefondan bakan birini önerir misiniz? Çıkan? Tutturan? Kuzey ve Tutkuyu çok duydum. Önerdiğiniz varsa numara atar mısnz lütfen

Aslıya yıllar önce baktırdım telefonu var bende anı cok ii bilir.. isteyen msj atsın yollıyım kadıköydeydi bu arada gelecek cıktı mı cıkmadımı hatırlamıorum ama müptelası olmadıgıma göre cıkmamıs:)

Bende çok enteresan şeyler bilmişti Aslı. Hatta ‘ne alaka yaa’ dediğim çoğu şeyin sonradan onun dediği gibi olduğunu öğrenmiştim. :)

Kadıköyde iyi falcı bulsam öpüp başıma koyacağım :) hepsi Bakırköyde toplanmış sanki.

bakırköyde de kim ?
beyaz melek ahu çok övüldü, vadesi geçti, mevzu olmadı. gerçi ben vadeye takılmam ama..
laf cafe zaten canan gittikten sonra bana bişey ifade etmiyo. andaç'a bir kez baktırdım. hakkını yemiyim, kimseyle paylaşmadığım işle ilgili bir düşüncemi şak diye söyledi. hatta bazı gelişmelerle düşüncem tam onun anlattığı şekilde evrildi.
laf'ta yine serhat iyi diyorlar. bir kez baktırdım, fena değildi ama gelecek ne derece olur bilmiyorum.

kilise'nin arkasındaki cafelerin hiçbirine güvenmem. sokaktan insan çeviren yerler..

Burda çok fazla gelecek çıkmadı yorumu okumama rağmen dayanamadım ve Elmira’ya fal baktırdım. Bence anda ve geçmişte baya iyi hatta bana göre Ramek’ten iyi çünkü Ramek’e isim vermiştim karşı tarafın, Elmira’ya hiçbir şey söylemeden bildi sadece adımı ve anne adımı söyledim baya iyiydi. Gelecek olur mu bilmem, çok fazla çıkmadı yorumu okudum zaten geneli çıkmıyo ben takılmıyorum ona şahsen alıştım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…