- 13 Şubat 2019
- 1.605
- 1.044
- 133
- 40
Nisan i da yaşamaman garip olmuş 4 ay geçmiş üstünden. İnşallah iyi olanlar cikar3 hafta falan oluyor süre geçeli. Ya benim tek bir konum vardı onun üstünden konuştuk başka da bir konu hakkında ben pek soru soramadığım için belki de yorum yapmadı. Nisan ayı için bir şey dedi ekstra olarak sadece onu da daha yaşamadığımdan bir şey diyemiyorum. Umarım dediği çıkar zaman sarkması çok mühim değil aslında.
BAKİRKOYDE de yok ki. Olsa ben bilirdimKadıköyde iyi falcı bulsam öpüp başıma koyacağım :) hepsi Bakırköyde toplanmış sanki.
Bu aslı anda mi çok iyi. Zaten anda iyi olsa yeter gelecek komple yalan. Bana bir kişi bile geleceği bilemedi. Dedigim gibi ekimin sonunu bekle . Diye istarla soluolar. Cikmayacagini düşünüyorum. Zaten paylaşıcam çıkmazsa da çıksa da burda topuBende çok enteresan şeyler bilmişti Aslı. Hatta ‘ne alaka yaa’ dediğim çoğu şeyin sonradan onun dediği gibi olduğunu öğrenmiştim. :)
Aslı’ya 7 sene önce baktırmıştım :) ama evet, o dönem anda çok iyiydi.Bu aslı anda mi çok iyi. Zaten anda iyi olsa yeter gelecek komple yalan. Bana bir kişi bile geleceği bilemedi. Dedigim gibi ekimin sonunu bekle . Diye istarla soluolar. Cikmayacagini düşünüyorum. Zaten paylaşıcam çıkmazsa da çıksa da burda topu
Topu iki ay kaldi. Bekleyip
Gorucem ama asla ve asla ihtimal veriorum. Ama dedigim gibi ekim son güne kadar bekliycem varsa birsey yazicam buraya olumlu olumsuz bilenleri bilmeyenleri isimleriyle yazicam. Kesin olur diyenleri de yazicam bak bende burdayım sende burdasin çıkmazsa gel diyenlere de gidicem tekrar büyük bir zevkle cikMadi arkadaşım senin falın dicem o kadar iddialı konuşma bir daha ki sefere dicem
Nisan i da yaşamaman garip olmuş 4 ay geçmiş üstünden. İnşallah iyi olanlar cikar
Tamam o zaman baya geniş zaman vermiş olur inşallah. Artık yorulduk hepimiz. İnşallah çıkar da hepimiz rahatlarim suradaYok hayır gelecek Nisan için dedi yanlış anlattım sanırım :) onun vadesi gelmediği için yorum yapamıyorum demek istemiştim. Bu temmuzda baktırdım ben zaten.
Zaten onlara sinir oluorum. Gel ben buradayım yok çıkmazsa ben bu işi birakicam. Guya dedikleri cikacakmis ve ben eylül ekim gibi kesin oraya gidip ona soracakmisim. Yukarda bir arkadaşın dediği gibi ihtimal olarak benden uzak şeyler. Benim şu an ne tatil planım var işten ev evden is. Ç tesi pazar bile laptop elinde çalışan biri cooook zengin cooook yakışıklı cooook aşık birini nasıl bulacak cok merak ediorum. Bu arada çalışirken de evden cikmiorum. Yok yani orada burada da calismiorum. Herhalde adam kapıya gelecek o da olsa olsa kargo olur sucu olur o çooooook zengin kişi olmaz çok komik şu falcilar yaa. Ekim sonunu büyük bir hevesile bekliorum sadece gidip yüzlerine söylemek için gerçi yine onlar birsey olur yok çıktı da sen yüz vermedin fln bile diyebilirlerAslı’ya 7 sene önce baktırmıştım :) ama evet, o dönem anda çok iyiydi.
Bende zaten nedense tüm falcılar anda ve geçmişte iyi oluyor ama gelecek yalan.
İddialı konuşan falcılara ayrı sinir oluyorum aslında. Gelmezse gel yüzüme tükür diyenler falan.
İnşallah olumlu şeyler çıkar da böyle şeyler yazmak zorunda kalmazsınız.
İzmirkahvetarot sayfasında kime baktırdınız ve ücretleri nasıl? :)Günaydın,
Ayda maksimum 2 kez baktırıyorum artık. Geçen hafta instagramdan bir hesaba baktırdım, birine daha baktırıp Ağustos ayı kullanımını kapatacağım
Aklımdaki isimler buradan okuyup sonrasında iletişim bilgilerini aldığım bazı kişiler, baktıran varsa yorum alabilirsem çok sevinirim.
Ankara’lı telden bakan Zehra , baktıran var mı? Eski yorumları okudum kafam çok karıştı
Bakırköy Ümit
Bir de yine instagramda izmirkahvetarot sayfası. Bu sayfadaki ekipten birilerine baktıran oldu mu?
Günaydın,
Ayda maksimum 2 kez baktırıyorum artık. Geçen hafta instagramdan bir hesaba baktırdım, birine daha baktırıp Ağustos ayı kullanımını kapatacağım
Aklımdaki isimler buradan okuyup sonrasında iletişim bilgilerini aldığım bazı kişiler, baktıran varsa yorum alabilirsem çok sevinirim.
Ankara’lı telden bakan Zehra , baktıran var mı? Eski yorumları okudum kafam çok karıştı
Bakırköy Ümit
Bir de yine instagramda izmirkahvetarot sayfası. Bu sayfadaki ekipten birilerine baktıran oldu mu?
Bu ümit nerde bakıyor canım? Yani bakırköyde nerede nasıl ulaşabiliriz?bakırköy ümit'i benden duydun büyük ihtimal
benim kendi adıma başarılı. beni ona yıllaaaar önce götüren arkadaşımda hala gider vs. hatta o arkadaşıma senin vaden çok uzun diyip uzuun aralıklarla bakıyor, kabul etmiyo yani ayda 1 gitmesini.
ama daha öncede demiştim, sonuçta bu fal. kimse kimseye kefil olamaz.
burda daha önce ümitle ilgili yazılan bişey vardı: biri gitmiş, onu benim hocamdır diyerek gülcan diye bi kadına götürmüş ve o gülcan efsaneymiş. o ümit bu ümit işte.. belki eski yazılardan bulursun diye eklemek istedim.
hepimizin dileklerinin olması için dua ediyorum :)
kendi telefonundan randevu veriyor. cafe falcısı değil. sahilde bir cafede tek o bakıyor. bayramın son günü kuzenim aramış, tatildeyim demiş. dönmüş müdür bilemem.Bu ümit nerde bakıyor canım? Yani bakırköyde nerede nasıl ulaşabiliriz?
Selam purringcimİzmirkahvetarot sayfasında kime baktırdınız ve ücretleri nasıl? :)
Evet canım senden duymuştum, o yüzden güvenilir adaylardan benim içinbakırköy ümit'i benden duydun büyük ihtimal
benim kendi adıma başarılı. beni ona yıllaaaar önce götüren arkadaşımda hala gider vs. hatta o arkadaşıma senin vaden çok uzun diyip uzuun aralıklarla bakıyor, kabul etmiyo yani ayda 1 gitmesini.
ama daha öncede demiştim, sonuçta bu fal. kimse kimseye kefil olamaz.
burda daha önce ümitle ilgili yazılan bişey vardı: biri gitmiş, onu benim hocamdır diyerek gülcan diye bi kadına götürmüş ve o gülcan efsaneymiş. o ümit bu ümit işte.. belki eski yazılardan bulursun diye eklemek istedim.
hepimizin dileklerinin olması için dua ediyorum :)
Ayy tövbe est neremle okuduysam mesajınıSelam purringcim
Bu yazdıklarımın hiçbirine baktırmadım birini seçip ağustosu kapamayı düşünüyorum da baktıran var mı diye ben de merak ettim
İzmirtarot sayfasını da yine burada online fal sayfalarında görmüştüm sonra baktım hesaba. Sürekli kendime o görsellere kanma kendileri de yazıyor olabilirler diyorum ama bir yandan da iyi bir ekip gibi geliyor bilemedim. Baktırırsam Anıl’ı deneyeceğim sanırım ben öncü kuvvet olarak giderim, benim yorumumdan sonra deneyin paranız gitmesin
Evet canım senden duymuştum, o yüzden güvenilir adaylardan benim için
Gerçekten hiç fal baktırmayan ben 1,5 yıldır baktırır hale geldim. Fala ihtiyaç duymadığım günlerimi çok özlüyorumBeni bu noktaya getiren insana tam ah edeceğim dur boşver ah etme eden bulur diyorum falan filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?