İstanbul'da Fal - Falcılar

Nisan i da yaşamaman garip olmuş 4 ay geçmiş üstünden. İnşallah iyi olanlar cikar

Bende çok enteresan şeyler bilmişti Aslı. Hatta ‘ne alaka yaa’ dediğim çoğu şeyin sonradan onun dediği gibi olduğunu öğrenmiştim. :)
Bu aslı anda mi çok iyi. Zaten anda iyi olsa yeter gelecek komple yalan. Bana bir kişi bile geleceği bilemedi. Dedigim gibi ekimin sonunu bekle . Diye istarla soluolar. Cikmayacagini düşünüyorum. Zaten paylaşıcam çıkmazsa da çıksa da burda topu
Topu iki ay kaldi. Bekleyip
Gorucem ama asla ve asla ihtimal veriorum. Ama dedigim gibi ekim son güne kadar bekliycem varsa birsey yazicam buraya olumlu olumsuz bilenleri bilmeyenleri isimleriyle yazicam. Kesin olur diyenleri de yazicam bak bende burdayım sende burdasin çıkmazsa gel diyenlere de gidicem tekrar büyük bir zevkle cikMadi arkadaşım senin falın dicem o kadar iddialı konuşma bir daha ki sefere dicem

Aslı’ya 7 sene önce baktırmıştım :) ama evet, o dönem anda çok iyiydi.
Bende zaten nedense tüm falcılar anda ve geçmişte iyi oluyor ama gelecek yalan.
İddialı konuşan falcılara ayrı sinir oluyorum aslında. Gelmezse gel yüzüme tükür diyenler falan.
İnşallah olumlu şeyler çıkar da böyle şeyler yazmak zorunda kalmazsınız.

Yok hayır gelecek Nisan için dedi yanlış anlattım sanırım :) onun vadesi gelmediği için yorum yapamıyorum demek istemiştim. Bu temmuzda baktırdım ben zaten.
Tamam o zaman baya geniş zaman vermiş olur inşallah. Artık yorulduk hepimiz. İnşallah çıkar da hepimiz rahatlarim surada

Zaten onlara sinir oluorum. Gel ben buradayım yok çıkmazsa ben bu işi birakicam. Guya dedikleri cikacakmis ve ben eylül ekim gibi kesin oraya gidip ona soracakmisim. Yukarda bir arkadaşın dediği gibi ihtimal olarak benden uzak şeyler. Benim şu an ne tatil planım var işten ev evden is. Ç tesi pazar bile laptop elinde çalışan biri cooook zengin cooook yakışıklı cooook aşık birini nasıl bulacak cok merak ediorum. Bu arada çalışirken de evden cikmiorum. Yok yani orada burada da calismiorum. Herhalde adam kapıya gelecek o da olsa olsa kargo olur sucu olur o çooooook zengin kişi olmaz çok komik şu falcilar yaa. Ekim sonunu büyük bir hevesile bekliorum sadece gidip yüzlerine söylemek için gerçi yine onlar birsey olur yok çıktı da sen yüz vermedin fln bile diyebilirler

Günaydın,

Ayda maksimum 2 kez baktırıyorum artık. Geçen hafta instagramdan bir hesaba baktırdım, birine daha baktırıp Ağustos ayı kullanımını kapatacağım

Aklımdaki isimler buradan okuyup sonrasında iletişim bilgilerini aldığım bazı kişiler, baktıran varsa yorum alabilirsem çok sevinirim.

Ankara’lı telden bakan Zehra , baktıran var mı? Eski yorumları okudum kafam çok karıştı

Bakırköy Ümit

Bir de yine instagramda izmirkahvetarot sayfası. Bu sayfadaki ekipten birilerine baktıran oldu mu?

İzmirkahvetarot sayfasında kime baktırdınız ve ücretleri nasıl? :)

bakırköy ümit'i benden duydun büyük ihtimal

benim kendi adıma başarılı. beni ona yıllaaaar önce götüren arkadaşımda hala gider vs. hatta o arkadaşıma senin vaden çok uzun diyip uzuun aralıklarla bakıyor, kabul etmiyo yani ayda 1 gitmesini.

ama daha öncede demiştim, sonuçta bu fal. kimse kimseye kefil olamaz.

burda daha önce ümitle ilgili yazılan bişey vardı: biri gitmiş, onu benim hocamdır diyerek gülcan diye bi kadına götürmüş ve o gülcan efsaneymiş. o ümit bu ümit işte.. belki eski yazılardan bulursun diye eklemek istedim.

hepimizin dileklerinin olması için dua ediyorum :)

Bu ümit nerde bakıyor canım? Yani bakırköyde nerede nasıl ulaşabiliriz?

İzmirkahvetarot sayfasında kime baktırdınız ve ücretleri nasıl? :)
Selam purringcim

Bu yazdıklarımın hiçbirine baktırmadım birini seçip ağustosu kapamayı düşünüyorum da baktıran var mı diye ben de merak ettim

İzmirtarot sayfasını da yine burada online fal sayfalarında görmüştüm sonra baktım hesaba. Sürekli kendime o görsellere kanma kendileri de yazıyor olabilirler diyorum ama bir yandan da iyi bir ekip gibi geliyor bilemedim. Baktırırsam Anıl’ı deneyeceğim sanırım ben öncü kuvvet olarak giderim, benim yorumumdan sonra deneyin paranız gitmesin

Evet canım senden duymuştum, o yüzden güvenilir adaylardan benim için

Gerçekten hiç fal baktırmayan ben 1,5 yıldır baktırır hale geldim. Fala ihtiyaç duymadığım günlerimi çok özlüyorum Beni bu noktaya getiren insana tam ah edeceğim dur boşver ah etme eden bulur diyorum falan filan

Ayy tövbe est neremle okuduysam mesajını
Senin mesajından sonra ben de baktım hesaba, evren ilgimi çekti benim de
Mesaj attım ücretlerini sordum, kesin 100’den aşağı çıkmayacak

Dediğin gibi o yorumları kendi kendilerine de yapıyor olabilirler. Eğer baktırırsan yorumlarını bekliyorum

ben ümit e ilk 4 sene önce falan gittim. o zaman sorduğum kişi için kartlar bile anlamsız geliyor, o kadar karışık ki anlatamıyorum bile, bundan birşey olmaz, aklını karıştırır, senin nasibin başka demişti. ben de bilemiyo da sallıyo demiştim.

gerçekten dünyanın en anlamsız insanı olduğu tez zamanda ortaya çıktı.

1.5 sene önce gittiğimde mesela çok yakın zamanlar vermişti. hatta ben şöyle şöyle yaptım diyince, saçmalama böyle de demişti. baya da güzel yönlendirmişti.

şimdi verdiği süre uzun ama anlattıkları mantıksız değil. beklemedeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…