İstanbul'da Fal - Falcılar

ben bi kere mesaj atmıştım;

kahve 50, tarot 75, aşk tarotu 100, su falı 150 ve yıldızname 200 yazmışlar.

ben hesaplarında murat övünçle bi videolarını görünce vazgeçtim

ben bi kere mesaj atmıştım;

kahve 50, tarot 75, aşk tarotu 100, su falı 150 ve yıldızname 200 yazmışlar.

ben hesaplarında murat övünçle bi videolarını görünce vazgeçtim
Ben de yazıştım , geçen hafta tarot baktırdığım için tarot istemiyorum kahve istiyorum ama aşk&ilişki isteyince tarota yönlendiriyorlar vazgeçtim. Sık tarot beni ürkütüyor, olacağı varsa da olmuyor gibi hissediyorum ya da birinin dediğinin tam tersini başka biri söylerse değiştirebilirmiş gibi hissediyorum bence delirdim

Ankaralı Zehra’yı arayıp su mu baktırsam ya kimse denemedi ki bu kişiyi?

ben bu aslinin nosunu aldim ama cok saygisiz biri direkt buraya gelmen lazim iyi günler diyip yzuume kapatti ben cafenin ismini soracaktim tekrar aradim yuzume kapatti gitmeye gerek yok
Buraya gel deyip yerini söylememek kusura bakmayın kaba değil aynı zamanda salak bunlar.

ben bu aslinin nosunu aldim ama cok saygisiz biri direkt buraya gelmen lazim iyi günler diyip yzuume kapatti ben cafenin ismini soracaktim tekrar aradim yuzume kapatti gitmeye gerek yok
Aman kalsın o zaman yaa, böylelerinin EGO’larını tatmin etmeye hiç gerek yok.

Adam kalmadi doğru dürüst birileri yüzüne kapat birileri yok bilemezsem gel gör bu işi bırakırım. Ama bak ekimin sonunda gidip diycem hepsine bırakın bu işi guya birakio dünü dicem. Hepsi çok bilmiş. Gerçekten nereden düştük bu çukura çıkılmio da valla biktim. Bi de kimsenin mi dediği çıkmaz bekle babam bekle yok birsey çok yoruldum cidden

elmiraya baktırabilirsiniz bence. gerçi bende ramek ve elmira ters düşmüştü ama elmirada bence an ve geçmişte iyiydi çok, ama gelecek ile ilgili söyledikleriyle ilgili henüz yorum yapamıyorum..

bayramdan diye açmamış olabilirler mi canım? ben ilk aradığımda ulaşmıştım.

sende en son 1 ay gecikmeli de olsa bilen olmuştu ama dimi canım? kimdi onlar hatırlayamıyorum ama? diğerleri hiçbir şeyi bilemedi ama herhalde dimi? boşa gidiyor hem zamanımız hem paramız...battık resmen

naktadan 2 kez 15 dklık yorum almıştım. hayatında kimse yok dediği dönem de adam sevgilisine yüzük bakıyormuş. online-tlfdan denediğim fazlaca yorumcu var. naktada onlardan biri. paylaşmak istedim.

sevgiler
naktadan bende hiç memnun kalmadım. çok acıdım parama. spesifik hiçbir şey söylemedi ve anımı da bilemedi.

Pazar günü küba cafe esraya gitmek istiyorum sizce gidiyim mi baktıran varmı
ben baktırdım esraya. anda ve geçmişte isabetli yorumlar yaptı. gelecek için vade var. biraz pembe tablo çizdi gibi geldi, umutla beklediğim şey biraz imkansız gibi ama bekleyip göreceğiz. yine de diğer falcılardan bir tık daha iyi diye düşünüyorum

Küba cafe esra hanıma gidicemi söylemiştim burda bugün arkadaşımla gittik. 2 saat bekledik sıra vardı ben tatmin olmadım şahsen bazı isimler söyledi o isimler hayatımda yok erkek kardesın varmı dıyo hayır diyorum dayın ozmaan dedi ama ne için söyledi anlamadm o anda. Ayrıldıgım kısının resmını gosterdım bisiler soyledı etti ama onla olmayacak sonu n ile biten birisiye tanısıcaksn yurtdısı bağlantılı falanflan gecmıste pek bise demedi gelecek içinde yani anlamadıgım bi faldı. Arkadasım evli ve esiyle sıkıntıları var suan ayrılar. Aklındaki cocuk kim ikinci bir isim daha var diyo. Eşinle birbirinizi cok seviodunuz ama eylülde kesin bosanma kararı alcasknz falan dedi ve evli oldugunu bilene kadar o kadar sacma seyler soylemıskı en sonunda arkadasım evliyim esımle sorunlarım var dedi. 70 tl ye degmez valla acayip pişman olduk. Enerji meselesi gerci ama ıkımızde begenmedk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…