- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.635
- 548
- 40
Bu Ümit telefondan da bakiyor mu peki??
Ayy tövbe est neremle okuduysam mesajını
Senin mesajından sonra ben de baktım hesaba, evren ilgimi çekti benim de
Mesaj attım ücretlerini sordum, kesin 100’den aşağı çıkmayacak
Dediğin gibi o yorumları kendi kendilerine de yapıyor olabilirler. Eğer baktırırsan yorumlarını bekliyorum
Ben de yazıştım , geçen hafta tarot baktırdığım için tarot istemiyorum kahve istiyorum ama aşk&ilişki isteyince tarota yönlendiriyorlar vazgeçtim. Sık tarot beni ürkütüyor, olacağı varsa da olmuyor gibi hissediyorumben bi kere mesaj atmıştım;
kahve 50, tarot 75, aşk tarotu 100, su falı 150 ve yıldızname 200 yazmışlar.
ben hesaplarında murat övünçle bi videolarını görünce vazgeçtim
Buraya gel deyip yerini söylememek kusura bakmayın kaba değil aynı zamanda salak bunlar.ben bu aslinin nosunu aldim ama cok saygisiz biri direkt buraya gelmen lazim iyi günler diyip yzuume kapatti ben cafenin ismini soracaktim tekrar aradim yuzume kapatti gitmeye gerek yok
süper olur paylaşırsanız :)Banada olumsuz konuştu anda ve geçmiş te iyidi çoğu şeyi bildi gelecek için olumlu söylediği birşey var onu bekliyorum olumlu olumsuz ne olursa zamanı gelince paylasacam
merhabalar gönderdimRamek in numarasını alabilirmiyim
Aman kalsın o zaman yaa, böylelerinin EGO’larını tatmin etmeye hiç gerek yok.ben bu aslinin nosunu aldim ama cok saygisiz biri direkt buraya gelmen lazim iyi günler diyip yzuume kapatti ben cafenin ismini soracaktim tekrar aradim yuzume kapatti gitmeye gerek yok
Bende telden bakan 3 kişinin numarası var özelden ileteyim istiyorsan ama aralarından sadece Ramek’i denedim, diğerleri nasıldır bilmiyorum yanlış yönlendirmek istememarkadaslar gercekten telefondan iyi bakim yapan birini onerir misiniz acil!gercekten krizdeyim şu an!
elmiraya baktırabilirsiniz bence. gerçi bende ramek ve elmira ters düşmüştü amaBirine daha baktırmak istiyorum. Kimi önerirsiniz. Son zamanlarda Güneş gülseren ve esra öne çıkıyor
Esra galiba Telde bakmıyor ama cafe numarasına da ulaşamıyorum. Açmıyorlar.
Önerebilieceğiniz kim var acaba ?
bayramdan diye açmamış olabilirler mi canım? ben ilk aradığımda ulaşmıştım.Birine daha baktırmak istiyorum. Kimi önerirsiniz. Son zamanlarda Güneş gülseren ve esra öne çıkıyor
Esra galiba Telde bakmıyor ama cafe numarasına da ulaşamıyorum. Açmıyorlar.
Önerebilieceğiniz kim var acaba ?
bence anlık biliyor, gelecek ile ilgili bana olumsuz konuşmuştuRamek 'e baktirdim baya bir bildi kizlar baktirabilirsiniz :).Anlik durumu sizce biliyormu düsünceleriniz neler ?
sende en son 1 ay gecikmeli de olsa bilen olmuştu ama dimi canım? kimdi onlar hatırlayamıyorum ama? diğerleri hiçbir şeyi bilemedi ama herhalde dimi? boşa gidiyor hem zamanımız hem paramız...battık resmenAdam kalmadi doğru dürüst birileri yüzüne kapat birileri yok bilemezsem gel gör bu işi bırakırım. Ama bak ekimin sonunda gidip diycem hepsine bırakın bu işi guya birakio dünü dicem. Hepsi çok bilmiş. Gerçekten nereden düştük bu çukura çıkılmio da valla biktim. Bi de kimsenin mi dediği çıkmaz bekle babam bekle yok birsey çok yoruldum cidden
bende merak ettim, bana bir sürü şey bildi an ve geçmişle ilgiliben aksam öznur diye birine baktiri
neyini begendin neyini begenmedin nmesela canim merak ettim
arıyorsunuz telefonda bakıyor. soru falan sorabiliyorsunuzRamek kendi bakıp yolluo mu yoksa arıyoruz soru fln sorabilir muyuz zeynep gulistan gibi fln gibi mi
naktadan bende hiç memnun kalmadım. çok acıdım parama. spesifik hiçbir şey söylemedi ve anımı da bilemedi.naktadan 2 kez 15 dklık yorum almıştım. hayatında kimse yok dediği dönem de adam sevgilisine yüzük bakıyormuş. online-tlfdan denediğim fazlaca yorumcu var. naktada onlardan biri. paylaşmak istedim.
sevgiler
ben baktırdım esraya. anda ve geçmişte isabetli yorumlar yaptı. gelecek için vade var. biraz pembe tablo çizdi gibi geldi, umutla beklediğim şey biraz imkansız gibi ama bekleyip göreceğiz. yine de diğer falcılardan bir tık daha iyi diye düşünüyorumPazar günü küba cafe esraya gitmek istiyorum sizce gidiyim mi baktıran varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?