Ben de naktadan hiç memnun kalmamayı dilerdim ama herkesin dönecek dediği adama o dönmez dedi, dönmedi denaktadan bende hiç memnun kalmadım. çok acıdım parama. spesifik hiçbir şey söylemedi ve anımı da bilemedi.
ben baktırdım yazıyorum sizeSiz baktırdınız mı ve memnun kaldınız mı acaba?
bende nakta olumsuz konuştu. Ki imkansız dediğim bir şeye zaten olumsuz konuşanlardan. Ama anımı bilemedi mesela, geçmişi bilemedi. Bir daha hiç görmeyeceksin dediği erkek arkadaşımı fal baktığının ertesi günü gördüm. O sebeple gelecek dediği çıkabilir ama anımı bilemeyince kafamda soru işareti oluştu..Ben de naktadan hiç memnun kalmamayı dilerdim ama herkesin dönecek dediği adama o dönmez dedi, dönmedi de
Şu an dönmeyecek diyen nakta ve yulee var , yeşilçingene de çok umut vermemişti gerçi.
Tabi söyledikleri yeni kişiler de karşıma çıkmıyor o da patlayan tarafları
evet zaman geçmesi sıkıntı değil bence. bir kişinin dediği 1-2 ay sonrada çıksa zaten tutturmuş demektir. yeri geliyor bazı falcıların dedikleri 3 ay sonra çıkıyorNe kadar geçti peki?? Bana da gulistan is konusunu herşeyle bildi Hande de ole bildi fakat ikisi de tarihı bir ay önceye verdiler. Belki sonuç ole olur ama zaman değişebilir.
Fallar hakikaten ciddiye alınmayı gerektirecek kadar çıkıyor olsaydı, inanın sadece bizim gibi küçük bir zümre bu işin peşine düşmezdi, herşey çok kolay olur, herkes fala başvururdu....çok geç de olsa falların sadece çok da mühim olmayan şeyleri bilmemize vesile olduğunu, falcıların bizim farkında olduğumuz şeyleri bize sattığını farkettim...bilmediğimizi onlar da bilemiyor maalesef...olan paramıza , enerjimize oluyor....yılların fal müdavi olarak fallar boş iş arkadaşlar...bizim bildiğimizi veya bizim kendi düşüncemizi bize tekrar söylememenin anlamı ne?...kafamızda herşey olumluyken onlar da olumlu görüyor, biz ne zamanki olmayacağını anladığımızda onlar da ağız birliği etmişçesine olumsuz konuşuyor.....bu durum defalarca sınandıAdam kalmadi doğru dürüst birileri yüzüne kapat birileri yok bilemezsem gel gör bu işi bırakırım. Ama bak ekimin sonunda gidip diycem hepsine bırakın bu işi guya birakio dünü dicem. Hepsi çok bilmiş. Gerçekten nereden düştük bu çukura çıkılmio da valla biktim. Bi de kimsenin mi dediği çıkmaz bekle babam bekle yok birsey çok yoruldum cidden
ahunun dediği çıkarsa yazar mısınız? ahuya bende baktırdım ama uzun bir vadesi var.bakırköyde de kim ?
beyaz melek ahu çok övüldü, vadesi geçti, mevzu olmadı. gerçi ben vadeye takılmam ama..
laf cafe zaten canan gittikten sonra bana bişey ifade etmiyo. andaç'a bir kez baktırdım. hakkını yemiyim, kimseyle paylaşmadığım işle ilgili bir düşüncemi şak diye söyledi. hatta bazı gelişmelerle düşüncem tam onun anlattığı şekilde evrildi.
laf'ta yine serhat iyi diyorlar. bir kez baktırdım, fena değildi ama gelecek ne derece olur bilmiyorum.
kilise'nin arkasındaki cafelerin hiçbirine güvenmem. sokaktan insan çeviren yerler..
valla dediği olursa yazarım. ben kimse gitsem bana herkes aynı şeyi söylüyor. o nedenle bi parametrem yok.ahunun dediği çıkarsa yazar mısınız? ahuya bende baktırdım ama uzun bir vadesi var.
başka bakırköyde önereceğiniz kim var?
bende gittim ümite ve çok beğendim. gelecek vadesini bekliyorum..sanırım gruptan bir arkadaş numarasını sizden almıştı, bende kendisinden aldım..diğer falcılardan fiyatı çok daha uygun üstelik...bakırköy ümit'i benden duydun büyük ihtimal
benim kendi adıma başarılı. beni ona yıllaaaar önce götüren arkadaşımda hala gider vs. hatta o arkadaşıma senin vaden çok uzun diyip uzuun aralıklarla bakıyor, kabul etmiyo yani ayda 1 gitmesini.
ama daha öncede demiştim, sonuçta bu fal. kimse kimseye kefil olamaz.
burda daha önce ümitle ilgili yazılan bişey vardı: biri gitmiş, onu benim hocamdır diyerek gülcan diye bi kadına götürmüş ve o gülcan efsaneymiş. o ümit bu ümit işte.. belki eski yazılardan bulursun diye eklemek istedim.
hepimizin dileklerinin olması için dua ediyorum :)
çok teşekkür ederim :)valla dediği olursa yazarım. ben kimse gitsem bana herkes aynı şeyi söylüyor. o nedenle bi parametrem yok.
laf cafe serhat iyi diyenler var. istersen onu dene. burda da hakkında kötü bi yorum okumadım.
valla dediği olursa yazarım. ben kimse gitsem bana herkes aynı şeyi söylüyor. o nedenle bi parametrem yok.ahunun dediği çıkarsa yazar mısınız? ahuya bende baktırdım ama uzun bir vadesi var.
başka bakırköyde önereceğiniz kim var?
aa sevindim beğenmenize :)bende gittim ümite ve çok beğendim. gelecek vadesini bekliyorum..sanırım gruptan bir arkadaş numarasını sizden almıştı, bende kendisinden aldım..diğer falcılardan fiyatı çok daha uygun üstelik...
size ümit beyin söylediği neler çıktı? ya da arkadaşınıza?
yok yüz yüzeBu Ümit telefondan da bakiyor mu peki??
Hay ağzını opiyim hande ve gulistan işi bildi bir ay gecikmeli. Ama diğer konuda kimsenin dediği daha ortada yok. Battık ki ne battık yoruldum artiksende en son 1 ay gecikmeli de olsa bilen olmuştu ama dimi canım? kimdi onlar hatırlayamıyorum ama? diğerleri hiçbir şeyi bilemedi ama herhalde dimi? boşa gidiyor hem zamanımız hem paramız...battık resmen
AYNEN ole kimse ben iyiyse tersini demio sonra işler sarap sarınca onlarda kötü demeye baslio ama simdo benim aklımda adam yok ısrarla hepsi eylül ekim dio hepsi ole dio. İlla bekle ama ne aklımda var ne fikrinden zaten şu an o kafada bile değilim. Ben zaten o tarif edilen adamı görebileceğimi hiç ama hiç sanmiorum cooook zengin cooook yakışıklı ve cooook seven. Hatta dünyada ole birinin varlığına bile inanmiorum. Neden bana bunu dediklerini bile anlamiorumFallar hakikaten ciddiye alınmayı gerektirecek kadar çıkıyor olsaydı, inanın sadece bizim gibi küçük bir zümre bu işin peşine düşmezdi, herşey çok kolay olur, herkes fala başvururdu....çok geç de olsa falların sadece çok da mühim olmayan şeyleri bilmemize vesile olduğunu, falcıların bizim farkında olduğumuz şeyleri bize sattığını farkettim...bilmediğimizi onlar da bilemiyor maalesef...olan paramıza , enerjimize oluyor....yılların fal müdavi olarak fallar boş iş arkadaşlar...bizim bildiğimizi veya bizim kendi düşüncemizi bize tekrar söylememenin anlamı ne?...kafamızda herşey olumluyken onlar da olumlu görüyor, biz ne zamanki olmayacağını anladığımızda onlar da ağız birliği etmişçesine olumsuz konuşuyor.....bu durum defalarca sınandı
ben son 2 diye diye yine baktırdım 1 kişiye daha. kendimde sınır koymaya çalışıyorum ama burda da ben şundan bundan memnun kaldım diyince dayanamıyorumHay ağzını opiyim hande ve gulistan işi bildi bir ay gecikmeli. Ama diğer konuda kimsenin dediği daha ortada yok. Battık ki ne battık yoruldum artik
Ramek de bana baba tarafından büyü demişti. Hepimizin ailesinde de bir büyücü var sanırımKüba Cafe Esra ile ilgili yazılanları okudum ve anladım ki herkese hemen hemen aynı şeyleri söylemiş ya da canı istemediğinde klasiğe bağlıyor
Kardeş ya da dayı, ölüm, miras, anne tarafından büyü vs. vs.
Yazık boşa ne paralar dökmüşüz...
Bu çook zengin, çok yakışıklı adamı ne kadar süredir söylüyor falcılar sana ? kimler söyledi bir de ? onu merak ettimAYNEN ole kimse ben iyiyse tersini demio sonra işler sarap sarınca onlarda kötü demeye baslio ama simdo benim aklımda adam yok ısrarla hepsi eylül ekim dio hepsi ole dio. İlla bekle ama ne aklımda var ne fikrinden zaten şu an o kafada bile değilim. Ben zaten o tarif edilen adamı görebileceğimi hiç ama hiç sanmiorum cooook zengin cooook yakışıklı ve cooook seven. Hatta dünyada ole birinin varlığına bile inanmiorum. Neden bana bunu dediklerini bile anlamiorum
Esra bana büyüRamek de bana baba tarafından büyü demişti. Hepimizin ailesinde de bir büyücü var sanırım
şuanda bayağı düştü modum çünkü esra anda bayağı bilmişti bana.Küba Cafe Esra ile ilgili yazılanları okudum ve anladım ki herkese hemen hemen aynı şeyleri söylemiş ya da canı istemediğinde klasiğe bağlıyor
Evet ya moreller alt ust oldu bızımmKüba Cafe Esra ile ilgili yazılanları okudum ve anladım ki herkese hemen hemen aynı şeyleri söylemiş ya da canı istemediğinde klasiğe bağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?