Mahkemeyi benle arkadasımadaa dedi herkese mahkeme diyo herhalde :))) bende okudum hatta sıradayken sordum ordakilerede esraa tabikide falan dediler. Orda ıkı kısı var eda ve esra orda calısan bayan edaya almak ıstedı ama bız esra ıcın gıtmıstıkk bıde ordakıler Esraya geldıgı ıcınn merak ettik ama bana gore fıss yani ne dedi derseniz hiçbiri aklımda bile kalmadıEsra bana büyü
şuanda bayağı düştü modum çünkü esra anda bayağı bilmişti bana.
Bana mahkeme dedi, hastalık dedi ama büyü demedi..kartları kendi çekiyor falan ya o bir farklı bakıyor demiştim içimden ama bilemedim.
Ona burada baktırıp memnun olanda bir sürü arkadaş var galiba öyle okumuştum sanki..off bilemedim bir cenderenin içindeyiz
İşte
Yani okuduğum kadarıyla da uzun zamandır müşterileri var, sürekli gidenler var. Dediğiniz gibi orada en dolu da oydu bu arada.Mahkemeyi benle arkadasımadaa dedi herkese mahkeme diyo herhalde :))) bende okudum hatta sıradayken sordum ordakilerede esraa tabikide falan dediler. Orda ıkı kısı var eda ve esra orda calısan bayan edaya almak ıstedı ama bız esra ıcın gıtmıstıkk bıde ordakıler Esraya geldıgı ıcınn merak ettik ama bana gore fıss yani ne dedi derseniz hiçbiri aklımda bile kalmadı
Edaya hiç baktırmadınız ama dimi? Önceden de yani?Yani okuduğum kadarıyla da uzun zamandır müşterileri var, sürekli gidenler var. Dediğiniz gibi orada en dolu da oydu bu arada.
Ama bu kadar kişiye aynı şeyi söylemesi de enteesan yatam ümit bağlayalım diyoruz negatif bir şey çıkıyor yine..
Bana olumsuz konustuu arkadasımada aynı sekilde ama celiskili konusuyor zatenn biz demiyoruz herseyı bılıcekk diye ama tatmin olmadım inanın mahalle falcısı gibi bile baksa vakte kadar sole olcak boyle olcak onada razıydım biz arkadasımla cıktık ztn verdigim paraya uzuldum o kadar yol gittik. Soru soruyo erkek kardesın varmı hayır diyorum he dayın ozaman. Ali ve Ahmet isimli biri varmı diyo hayır diyorum yok gercektende bişiler uyduruyo o an hep ali ahmet isimleri gündemde falcıların cünkü o isimler baya cogunlukta oldugu ıcın ordan tutturmaya calısıyolarYani okuduğum kadarıyla da uzun zamandır müşterileri var, sürekli gidenler var. Dediğiniz gibi orada en dolu da oydu bu arada.
Ama bu kadar kişiye aynı şeyi söylemesi de enteesan yatam ümit bağlayalım diyoruz negatif bir şey çıkıyor yine..
Nerdeyse hepsi sadece gulistan ve nur abla demedi. Diğer hepsi dedi. Zaten 31 ekimdeekimde sonra usenmeyip hepsini yazicam.Bu çook zengin, çok yakışıklı adamı ne kadar süredir söylüyor falcılar sana ? kimler söyledi bir de ? onu merak ettim
burdaki yorumlrı okuyup esraya gitmeye karar verdim ama enerji mi diyim yada herkese aynı seyleri söylüyor ama o kişiyemi denk geliyor diyim bilmiyorum ama gitmem asla birdaha o kesin :))))Edaya hiç baktırmadınız ama dimi? Önceden de yani?
Yani okuduğum kadarıyla da uzun zamandır müşterileri var, sürekli gidenler var. Dediğiniz gibi orada en dolu da oydu bu arada.
Ocak ayından beri soluolar işte 8 ay geçti yok ole biri en son ekim sonu dediler bir ara temmuz da kararliydilar. Ama temmuz da bitti şimdi en son ekim oldu. ÇıkmazbiliorumBu çook zengin, çok yakışıklı adamı ne kadar süredir söylüyor falcılar sana ? kimler söyledi bir de ? onu merak ettim
Şimdiden de yazabilirsin canım kimlerin söylediğini....Çünkü Gülistan demediyse ben çok olasılık vermiyorum olacağınaNerdeyse hepsi sadece gulistan ve nur abla demedi. Diğer hepsi dedi. Zaten 31 ekimdeekimde sonra usenmeyip hepsini yazicam.
Ben de 2 yıl önce Küba Esra’ya gitmiştim dediği hiçbir şey olmadıKüba Cafe Esra ile ilgili yazılanları okudum ve anladım ki herkese hemen hemen aynı şeyleri söylemiş ya da canı istemediğinde klasiğe bağlıyor
Kardeş ya da dayı, ölüm, miras, anne tarafından büyü vs. vs.
Yazık boşa ne paralar dökmüşüz...
Ramek’e baktırmamış mıydın sen?Merhaba,
Ramek, Gülistan ve güneş hn. Hakkında ne düşünüyorsunuz ? merak ettiğim kişiler bunlar
Gülistan bana çok garip şeyleri dedi Allah var yukarda mesela bu ağustosta butun arkadaşlarından uzaklasacaksin çok kötü bir ağustos seni beklio dedi dediği gibi de oldu. Aslında ben kimseyi beklemiorum zengin yakışıklı fln ole birinin çıkmasını bile istemiorum. Zaten ole bir imkanı yok. Sadece neden bole diolar onu anlamiorum. Yani olmayacak birsey. Evden is işten ev. İş desem en gec çalışanın benim kadar kızı var herkes amca abi. Dışarı çıkan biri değilim arkadaslarimla . Gülistanın dediği gibi tamamen koptük ve geri dönüşü yok. Çok büyük bir mucize olması lazım. Zaten istemiorum da iki arada kalmak. O da tarzim degil.Şimdiden de yazabilirsin canım kimlerin söylediğini....Çünkü Gülistan demediyse ben çok olasılık vermiyorum olacağına, yine de inşallah olur diyorum ama olacak olsaydı Gülistan da görürdü bence, kaçmazdı ondan böyle bir şey
Baktırdım da genel görüşleri merak ediyorum :) bu kişilere çok fazla baktıran var çünküRamek’e baktırmamış mıydın sen?
bana 3 hafta içinde sorduğun adamla haberleşme var ama nikahınız bir değil yeni biri tanışacaksın dedi.4 gün önce baktırdım. olursa yazarım(ramek)Baktırdım da genel görüşleri merak ediyorum :) bu kişilere çok fazla baktıran var çünkü
Ha tamam, ben de çıkıp çıkmadığını merak ettim :)Baktırdım da genel görüşleri merak ediyorum :) bu kişilere çok fazla baktıran var çünkü
Bende :))Ha tamam, ben de çıkıp çıkmadığını merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?