İstanbul'da Fal - Falcılar

Mahkemeyi benle arkadasımadaa dedi herkese mahkeme diyo herhalde :))) bende okudum hatta sıradayken sordum ordakilerede esraa tabikide falan dediler. Orda ıkı kısı var eda ve esra orda calısan bayan edaya almak ıstedı ama bız esra ıcın gıtmıstıkk bıde ordakıler Esraya geldıgı ıcınn merak ettik ama bana gore fıss yani ne dedi derseniz hiçbiri aklımda bile kalmadı

Yani okuduğum kadarıyla da uzun zamandır müşterileri var, sürekli gidenler var. Dediğiniz gibi orada en dolu da oydu bu arada.
Ama bu kadar kişiye aynı şeyi söylemesi de enteesan ya tam ümit bağlayalım diyoruz negatif bir şey çıkıyor yine..

Edaya hiç baktırmadınız ama dimi? Önceden de yani?

Bana olumsuz konustuu arkadasımada aynı sekilde ama celiskili konusuyor zatenn biz demiyoruz herseyı bılıcekk diye ama tatmin olmadım inanın mahalle falcısı gibi bile baksa vakte kadar sole olcak boyle olcak onada razıydım biz arkadasımla cıktık ztn verdigim paraya uzuldum o kadar yol gittik. Soru soruyo erkek kardesın varmı hayır diyorum he dayın ozaman. Ali ve Ahmet isimli biri varmı diyo hayır diyorum yok gercektende bişiler uyduruyo o an hep ali ahmet isimleri gündemde falcıların cünkü o isimler baya cogunlukta oldugu ıcın ordan tutturmaya calısıyolar

Ben de gitmiştim Esra’ya Temmuz’un sonuydu sanırım. Bana da ev ile ilgili bir gelişme olacak demişti acaba size de böyle bir şey dedi mi? Ama ilginç bir şekilde bana bu dediği olmuştu. İletişim kurmak istediğin kişiyle önce karşılaşmalar var dedi. Ekim ayında kadersel bir olay olacak dedi. Size de bu tarz cümleler kurdu mu merak ettim. Ben beğenmiştim çünkü gerçekten aynı şeyleri söylediyse üzücü.

Bu çook zengin, çok yakışıklı adamı ne kadar süredir söylüyor falcılar sana ? kimler söyledi bir de ? onu merak ettim
Ocak ayından beri soluolar işte 8 ay geçti yok ole biri en son ekim sonu dediler bir ara temmuz da kararliydilar. Ama temmuz da bitti şimdi en son ekim oldu. Çıkmazbiliorum

Moralinizi bozmayayım ama Ali kim? Ayşe kim diye sorduğu da oldu. Hatta en klasik isimleri soruyor demiştim içimden
Ayrıca mahkeme olayını da söyledi Küba Esra.
Belki beni salmak istemiştir başından ama bakmayacağım deyip gönderse daha iyi.
Bir tek hak verdiğim Avrupa Yakasında olan kişi çok tehlikeli demişti onun ben de farkındayım.
İleride eşinden ayrılıp, koca parası yiyeceksin dedi ki bunu da iyi bir şeymiş gibi söyledi :)

Nerdeyse hepsi sadece gulistan ve nur abla demedi. Diğer hepsi dedi. Zaten 31 ekimdeekimde sonra usenmeyip hepsini yazicam.
Şimdiden de yazabilirsin canım kimlerin söylediğini....Çünkü Gülistan demediyse ben çok olasılık vermiyorum olacağına, yine de inşallah olur diyorum ama olacak olsaydı Gülistan da görürdü bence, kaçmazdı ondan böyle bir şey

Ben de 2 yıl önce Küba Esra’ya gitmiştim dediği hiçbir şey olmadı

Yeşilçingene ‘yi beğeniyorum yine bir nebze diğerlerinden iyi.Ramek’i ben de merak ettim.

Gülistan bana çok garip şeyleri dedi Allah var yukarda mesela bu ağustosta butun arkadaşlarından uzaklasacaksin çok kötü bir ağustos seni beklio dedi dediği gibi de oldu. Aslında ben kimseyi beklemiorum zengin yakışıklı fln ole birinin çıkmasını bile istemiorum. Zaten ole bir imkanı yok. Sadece neden bole diolar onu anlamiorum. Yani olmayacak birsey. Evden is işten ev. İş desem en gec çalışanın benim kadar kızı var herkes amca abi. Dışarı çıkan biri değilim arkadaslarimla . Gülistanın dediği gibi tamamen koptük ve geri dönüşü yok. Çok büyük bir mucize olması lazım. Zaten istemiorum da iki arada kalmak. O da tarzim degil.

Soyleyenleri de yaziyim neslihan hande kuba cafe esra kuba cafe eda melekler gamze daha niceleri en az bir on kişi daha var. Soylemeyenler cafe34 nur abla gulistan tutku bunlar gormuorum birini dedi.

Baktırdım da genel görüşleri merak ediyorum :) bu kişilere çok fazla baktıran var çünkü
bana 3 hafta içinde sorduğun adamla haberleşme var ama nikahınız bir değil yeni biri tanışacaksın dedi.4 gün önce baktırdım. olursa yazarım(ramek)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…