Teşekkürlerbana 3 hafta içinde sorduğun adamla haberleşme var ama nikahınız bir değil yeni biri tanışacaksın dedi.4 gün önce baktırdım. olursa yazarım(ramek)
Evet banada seytan gıbı bı kadın var vs aynı seylerrr hepp :))Moralinizi bozmayayım ama Ali kim? Ayşe kim diye sorduğu da oldu. Hatta en klasik isimleri soruyor demiştim içimden
Ayrıca mahkeme olayını da söyledi Küba Esra.
Belki beni salmak istemiştir başından ama bakmayacağım deyip gönderse daha iyi.
Bir tek hak verdiğim Avrupa Yakasında olan kişi çok tehlikeli demişti onun ben de farkındayım.
İleride eşinden ayrılıp, koca parası yiyeceksin dedi ki bunu da iyi bir şeymiş gibi söyledi :)
Moralinizi bozmayayım ama Ali kim? Ayşe kim diye sorduğu da oldu. Hatta en klasik isimleri soruyor demiştim içimden
Banada aynı seyler solemeye gerek bıle duymuyormm :)))Bu bana şeyi hatırlattı, Bir kere birine gitmiştim, etrafında Yengeç, İkizler ya da Aslan kim var diye sormuştu (burçlar temsilidir hatırlamıyorum ama 3 tane saymıştı :) kimse yok demiştim hımmm o zaman Akrep, Oğlak ya da vıdıvıdıvıdı kim var? 12 burcu saysaydın biri tutar zaten demiştim içimden yahu cidden her yer falcı doldu herkes falcı oldu, bu piyasayı bizler bu kadar beslediğimiz için de çoğalmaya devam ediyorlar, akıllanırız bir noktada inşallah
Bana da 2 hafta içinde haberleşme var dedi, bu adamla birbirinizin geleceğinde yoksunuz sen 7 ay sonra başka bir adamla tanışacaksın dedi. Falcılara sorsak hiç birimiz yalnız ve mutsuz ölmeyeceğiz, ne zaman fal baktırsak hayatımızın aşkı bizi bulmak üzere.bana 3 hafta içinde sorduğun adamla haberleşme var ama nikahınız bir değil yeni biri tanışacaksın dedi.4 gün önce baktırdım. olursa yazarım(ramek)
Selam. Bakırköy Ümit in telefon numarasını bana gönderir misin?:)bakırköy ümit'i benden duydun büyük ihtimal
benim kendi adıma başarılı. beni ona yıllaaaar önce götüren arkadaşımda hala gider vs. hatta o arkadaşıma senin vaden çok uzun diyip uzuun aralıklarla bakıyor, kabul etmiyo yani ayda 1 gitmesini.
ama daha öncede demiştim, sonuçta bu fal. kimse kimseye kefil olamaz.
burda daha önce ümitle ilgili yazılan bişey vardı: biri gitmiş, onu benim hocamdır diyerek gülcan diye bi kadına götürmüş ve o gülcan efsaneymiş. o ümit bu ümit işte.. belki eski yazılardan bulursun diye eklemek istedim.
hepimizin dileklerinin olması için dua ediyorum :)
yok artık şaka gibiymiş..peki bu hayatdaki kadını kim tavsiye etti...neye bakıyo..tavsiye eder misinaz once hatayli bir bayana fal baktirdim.abla guzel bakti sag olsun kisilik analizleri falan da oldukca iyiydi.ve sonrasi tam bir şok.eski erkek arkadasimin annesinin fotografini istedi gonderdim.kadin ne dese begenirsiniz?ben bu kadina daha once fal baktim adi bilmem ne hatta. oglu icin baktirdi üstelik!ogluma biri yapisti ondan ayrilmasi icin her yolu denedim haci hoca vs her seyi yaptirdim ama ayrilmadi sonlari ne olacak diye sormuş.yani kizlar dünya cok kücük o kadar falci varken kadinla denk geldik ve şükür ki kadinin kötülük yaptigi zaten bana soyluyorlardi inanmiyordum ama bir kez daha emin oldum.Allah hepimizi bu fal cukurundan gecmisin kalintilarindan kurtarsin,arkamiza bakmadan yepyeni ve mutlu yasacagimiz hayatlarimiz olsun...
yüzyüze mi tlfdan mı?az once hatayli bir bayana fal baktirdim.abla guzel bakti sag olsun kisilik analizleri falan da oldukca iyiydi.ve sonrasi tam bir şok.eski erkek arkadasimin annesinin fotografini istedi gonderdim.kadin ne dese begenirsiniz?ben bu kadina daha once fal baktim adi bilmem ne hatta. oglu icin baktirdi üstelik!ogluma biri yapisti ondan ayrilmasi icin her yolu denedim haci hoca vs her seyi yaptirdim ama ayrilmadi sonlari ne olacak diye sormuş.yani kizlar dünya cok kücük o kadar falci varken kadinla denk geldik ve şükür ki kadinin kötülük yaptigi zaten bana soyluyorlardi inanmiyordum ama bir kez daha emin oldum.Allah hepimizi bu fal cukurundan gecmisin kalintilarindan kurtarsin,arkamiza bakmadan yepyeni ve mutlu yasacagimiz hayatlarimiz olsun...
yok artık şaka gibiymiş..peki bu hayatdaki kadını kim tavsiye etti...neye bakıyo..tavsiye eder misin
tavsiye ederim kader ismi ben begendimyok artık şaka gibiymiş..peki bu hayatdaki kadını kim tavsiye etti...neye bakıyo..tavsiye eder misin
telefondanyüzyüze mi tlfdan mı?
Canım kadının doğru söylediğine emin misin? Ben bu kadına fal baktım deyip seni kendine bağlıyor olmasın bu falcı? Sen tatmin oldun mu bu konuda.az once hatayli bir bayana fal baktirdim.abla guzel bakti sag olsun kisilik analizleri falan da oldukca iyiydi.ve sonrasi tam bir şok.eski erkek arkadasimin annesinin fotografini istedi gonderdim.kadin ne dese begenirsiniz?ben bu kadina daha once fal baktim adi bilmem ne hatta. oglu icin baktirdi üstelik!ogluma biri yapisti ondan ayrilmasi icin her yolu denedim haci hoca vs her seyi yaptirdim ama ayrilmadi sonlari ne olacak diye sormuş.yani kizlar dünya cok kücük o kadar falci varken kadinla denk geldik ve şükür ki kadinin kötülük yaptigi zaten bana soyluyorlardi inanmiyordum ama bir kez daha emin oldum.Allah hepimizi bu fal cukurundan gecmisin kalintilarindan kurtarsin,arkamiza bakmadan yepyeni ve mutlu yasacagimiz hayatlarimiz olsun...
yani bana söyledikleri tutarlıydı ama yeni baktırdım henüz çıkıp çıkmadı diyemiyorum :)O cafeyi ben de biliyorum ama adı değişti sanırım. Arzu var orada ona baktırmıştım ben de, geçmiş an iyiydi. Aslı diye biri de vardı açık kumral değil mi? Memnun kaldınız mı ondan?Tabi aynı cafeden bahsediyorsak
Evet aynı ihtimal benim de aklıma geldiCanım kadının doğru söylediğine emin misin? Ben bu kadına fal baktım deyip seni kendine bağlıyor olmasın bu falcı? Sen tatmin oldun mu bu konuda.
Bende ayni seyi diorum işte hep biri gelecek ama gelen giden yok olanla da birşey olduğu yok. Ama buna rağmen arada kalacakmis im. Aslında hiç gitmemek lazim gerçekten olumsuz birseyler dese bu sacmaliklari an daha iyi. Çoook zengin cooook yaKısıklı bi de cooook iyi seven biri aşık olacak biri. Gerçekten sinirlerim bozuluo. Olan kişiyi de istemiycekmisim o kadar iyi biriymis ki bütün kadınların hayaliymis çok komik yaa. Sürekli zaman değiştirilir. Temmuz dediler .o geçti şimdi ekim kesin diolar. Asla inanmiorum.Bana da 2 hafta içinde haberleşme var dedi, bu adamla birbirinizin geleceğinde yoksunuz sen 7 ay sonra başka bir adamla tanışacaksın dedi. Falcılara sorsak hiç birimiz yalnız ve mutsuz ölmeyeceğiz, ne zaman fal baktırsak hayatımızın aşkı bizi bulmak üzere.
eminim ya.cunku ona gonderdigim foto kadinin profil fotosuydu bunu bildi mesela isim falan da verdi kim tarafindan numarasini aldigini soyledi.o kadar uydurmuş olamaz.Canım kadının doğru söylediğine emin misin? Ben bu kadına fal baktım deyip seni kendine bağlıyor olmasın bu falcı? Sen tatmin oldun mu bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?