Baya film gibi bi olay yalnız bu çok ilginç.eminim ya.cunku ona gonderdigim foto kadinin profil fotosuydu bunu bildi mesela isim falan da verdi kim tarafindan numarasini aldigini soyledi.o kadar uydurmuş olamaz.
Bana evle ilgili ve kadersel vb. şeyler söylemedi. Gelecekle ilgili söyledikleri çıkacak mı bilmiyorum ama ciddi ciddi kendinden bayağı emin konuştu. 2-3 kere de üsteledim zaten. Açıkçası bende beğendim en azından anımla ilgili şeyleri tutturduğu için ama burda bir sürü arkadaşta hepimize aynı şeyleri söyledi diyorlar bilemedimBen de gitmiştim Esra’ya Temmuz’un sonuydu sanırım. Bana da ev ile ilgili bir gelişme olacak demişti acaba size de böyle bir şey dedi mi? Ama ilginç bir şekilde bana bu dediği olmuştu. İletişim kurmak istediğin kişiyle önce karşılaşmalar var dedi. Ekim ayında kadersel bir olay olacak dedi. Size de bu tarz cümleler kurdu mu merak ettim. Ben beğenmiştim çünkü gerçekten aynı şeyleri söylediyse üzücü.
Bende neslihanı çok beğenmiştim yaSoyleyenleri de yaziyim neslihan hande kuba cafe esra kuba cafe eda melekler gamze daha niceleri en az bir on kişi daha var. Soylemeyenler cafe34 nur abla gulistan tutku bunlar gormuorum birini dedi.
Kızlar ben merak ettim nedir bahsettiğiniz olay?eminim ya.cunku ona gonderdigim foto kadinin profil fotosuydu bunu bildi mesela isim falan da verdi kim tarafindan numarasini aldigini soyledi.o kadar uydurmuş olamaz.
gönderiyorumRamek in numarasini bana da yollar misiniz lutfen
gönderiyorum
Tuğçe Işınsu tarzında, yani bana sıcak gelmedi ben konustum:)bir de yasemin beycan var, hiç ona baktıran yada görüşen oldu mu
sadece fal değil, dualar falan da veriyor
onunla ilgili kafam karışık
Gitme arkadas zaten kahve yalan öylesine açıyor, tarotta da salıyor... Beraber bakıyor ama inan değmez...Madam Denis kahve tarot 70 TL demişler. Sadece tarot olunca fiyat değişiyor mu, bilen var mı :)
Rica etsem şu Adem Hoca nosunu bize de atsanız:)Bana özelden atarmısın tlf numarasını çok eskiden gitmiştim. Birde orda Şakir hoca vardı öldü yuvamızı kurtarmıştı
ikisi de aynı şeyleri söyledi mi pekiramek de iyi elmirada iyi ama elmiranin nokta atislari daha dogru arkadaslar baska dusuncesi olan var mi .
Bende ikisi de aynı şeyleri söyledi nerdeyse.ikisi de aynı şeyleri söyledi mi peki
ikisi hemen hemen ayniydi ama olaylarin seyrinde elmira net isim verdiikisi de aynı şeyleri söyledi mi peki
Hangi yiğit bu?Yiğit te iyi en azından anlık durumu biliyor bir kere baktirdim vade çıkarsa yazarım ama anda duygu ve düşüncelerde şu iki kadından daha iyi. Yasemin bana maddi sıkıntı gördü anlık ama şu anda hayatımın maddiyat anlamında en iyi noktasindayim.Daha önce evlilik ya da yüzük attın mı hayır deyince ciddi beraberliğe döndü uzun süreli beraberlik mi evet deyince o da evet öyle görüyorum onun başından evlilik geçmiş mi evet görüyorum şeklinde faldı.Yelizi sevmedim zaten konuşma tarzından dolayı.Ama Yiğit başladı bekarsın diyerek bana soru sormadan olumsuzsa onu da söylüyor soru soran falcı sevmiyorum hissettiğini söyleyecek tutar tutmaz enerji öyle belli olur zaten bana soru sorarak ona göre konuşmayacak benim tercihim bu
Bugün bende baktirdim güneş hanıma enerjisi çok iyi ve tatlı bir bayan. Yakın zamanda ayrildigim kişi dönecek dedi. Eğer olursa kesin tekrar arayacağım çünkü falla beraber söylediği şeyler çok güzelHanımlar iyi akşamlar güneş hanıma baktıran var mı diye sorup duruyordum. Ben baktırdım merak eden varsa diye yazayım dedim, çok tatlı bir kadın anlık durumu ve geçmişte kritik olan noktaları bildi. Karakter analizi de güzeldi geleceğe yönelik çok kesin konuşmadı olabilitesi çok yüksek bir durum dedi vakit vermedi
Önceki sayfalarda kaçırmış olabilirim Güneş Hanım cafede mi bakıyor, telde mi?Bugün bende baktirdim güneş hanıma enerjisi çok iyi ve tatlı bir bayan. Yakın zamanda ayrildigim kişi dönecek dedi. Eğer olursa kesin tekrar arayacağım çünkü falla beraber söylediği şeyler çok güzel
Size geleceğe yönelik vade verdi mi?Bugün bende baktirdim güneş hanıma enerjisi çok iyi ve tatlı bir bayan. Yakın zamanda ayrildigim kişi dönecek dedi. Eğer olursa kesin tekrar arayacağım çünkü falla beraber söylediği şeyler çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?