İstanbul'da Fal - Falcılar

ikisi
ikisi hemen hemen ayniydi ama olaylarin seyrinde elmira net isim verdi
wuuuu o zaman güzel. çünkü eski bir yorumda farklı biri elmira ve ramekin birbirinden farklı seyler söylediğini yazmıstı. ondan seni de merak ettim bende ramek e baktırmıştım. ondan sonra kimseye baktırma ihtiyacı da duymadım.

Yazmam mı canım ayrıldığım nerede ise bir ay olacak kader bu hafta cumaya kadar dedi güneş bir iki hafta . Hangisi çıkarsa yazarım
Kader dediğin bu telden bakan Hatay’lı Kader mi? Çıkarsa yaz canım mutlaka ben de aramayı düşünüyordum çünkü onu. Senden gelen yoruma göre arayayım bari bekleyeyim biraz daha:)

Merhabalar,
Uzun zamandır yorumlarınızı okuyorum. Ramek ve Gülistan için genelde olumlu şeyler yazılmış ama cafede arkadaşlarımla baktırmak istiyoruz. Biraz işin eğlencesi de olsun diye
Küba Cafe Esra ve Laf Cafe Canan için olumlu şeyler yazılmış diye düşündüm ama Bakırköy açıkcası çok ters diye istemiyoruz. Avrupa Yaksı'nda Taksim, Beşiktaş, Nişantaşı civarında öderebiliceğiniz cafe falcısı var mı?

Bi melek kafe sevgi bayağı iyi bence

Ben de emin değilim . Ama ikisine de herkes aynı baktı yazmış fiyatlar aynı bilmiyorum öyle sezdim. Belki de değiller

Bir de ben ramekten hiç memnun kalmadım. Söylenenler gibi yıldızname felan bakmadı. Ve anlık durumu da bilemedi. Hiç beraber olmadığım kişiye ayrılmışsınız dedi. Evlenip boşanmış yüzük atmış felan dedi. Hayır deyince o zaman ciddi düşündüğü birinden ayrılmış dedi. Maddi sıkıntı içinde dedi o da yalan. Ne anı ne de geçmişi bildi. Zaten gelecek hakkında da çok salladı. Sürekli aynı şeyleri tekrarladı. 10 dk dolsun diye.

Bende baktrdim ikisine fiyatları farklıydı ve ikisin de söylediği çok farklıydı çoğu falcı nin baktığı fal fiyatları aynı olabiliyor çok denk geldim böyle bir şüpheye düşmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…