wuuuu o zaman güzel. çünkü eski bir yorumda farklı biri elmira ve ramekin birbirinden farklı seyler söylediğini yazmıstı. ondan seni de merak ettimikisi
ikisi hemen hemen ayniydi ama olaylarin seyrinde elmira net isim verdi
Telefonla aradımÖnceki sayfalarda kaçırmış olabilirim Güneş Hanım cafede mi bakıyor, telde mi?
Canım çok yakın zaman da dedi ben sorduğumda bir iki hafta içinde arayacak dedi. Bunu kaderde diyor bana ama başka birindende duymak iyi geldi.Size geleceğe yönelik vade verdi mi?
Canım bir iki hafta içinde arayacak dedi bunu kaderde söylüyor bana ama başka birinden de duymak iyi geldiSize geleceğe yönelik vade verdi mi?
Oo baya yakın. Umarım olur, çıkarsa yazarsanız çok sevinirimCanım çok yakın zaman da dedi ben sorduğumda bir iki hafta içinde arayacak dedi. Bunu kaderde diyor bana ama başka birindende duymak iyi geldi.
Yazmam mı canım ayrıldığım nerede ise bir ay olacak kader bu hafta cumaya kadar dedi güneş bir iki hafta . Hangisi çıkarsa yazarımOo baya yakın. Umarım olur, çıkarsa yazarsanız çok sevinirim
Kader dediğin bu telden bakan Hatay’lı Kader mi? Çıkarsa yaz canım mutlaka ben de aramayı düşünüyordum çünkü onu. Senden gelen yoruma göre arayayım bari bekleyeyim biraz daha:)Yazmam mı canım ayrıldığım nerede ise bir ay olacak kader bu hafta cumaya kadar dedi güneş bir iki hafta . Hangisi çıkarsa yazarım
Bi melek kafe sevgi bayağı iyi benceMerhabalar,
Uzun zamandır yorumlarınızı okuyorum. Ramek ve Gülistan için genelde olumlu şeyler yazılmış ama cafede arkadaşlarımla baktırmak istiyoruz. Biraz işin eğlencesi de olsun diye
Küba Cafe Esra ve Laf Cafe Canan için olumlu şeyler yazılmış diye düşündüm ama Bakırköy açıkcası çok ters diye istemiyoruz. Avrupa Yaksı'nda Taksim, Beşiktaş, Nişantaşı civarında öderebiliceğiniz cafe falcısı var mı?
hayatimda gırdugum en berbat falci bence de.bi kere cok saygisiz ve terbiyesizBi melek kafe sevgi bayağı iyi bence
neyden şüphelendiniz?Elmira ve Ramek birlikte çalışıyor olabilirler mi arkadaşlar
İkisine de baktıranlar var burada. En iyi onlar yorum yapabilir. Siz neden şüphelendiniz?Elmira ve Ramek birlikte çalışıyor olabilirler mi arkadaşlar
Ramekten memnun kaldınız mı ?Bende baktrdim ikisine fiyatları farklıydı ve ikisin de söylediği çok farklıydı çoğu falcı nin baktığı fal fiyatları aynı olabiliyor çok denk geldim böyle bir şüpheye düşmedim
Evet memnun kalmıştım hata buraya yazmıştım doğrudur bazıları yazmış memnun kalmadım diye ama kalan ve falı çıkanda var onların da yorumlarını okudunRamekten memnun kaldınız mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?