- 21 Ekim 2018
- 18
- 8
- 6
YaaEvet memnun kalmıştım hata buraya yazmıştım doğrudur bazıları yazmış memnun kalmadım diye ama kalan ve falı çıkanda var onların da yorumlarını okudun
Ben falcilari artık kesinlikle söyle yorumluyorum ve artık bundan eminim de bende çok kişiye baktrdim karşisindakinde enerji almadimi fali kötü bakıyorlar ve her falcı nin enerjisi herkese tutmuyor ben bundan eminim çünkü övülen çoğu falcıya bende baktirdim iyi bakanda da oldu hiç hayatimda olmayan ve yaşama ihtimali olmayan şeyleri de söyledilerEvet memnun kalmıştım hata buraya yazmıştım doğrudur bazıları yazmış memnun kalmadım diye ama kalan ve falı çıkanda var onların da yorumlarını okudun
Ramek’in yıldızname baktığı söylentisi nerden çıktı onu ben de anlamadım. Bana fal fiyatlarını mesaj olarak attığında yıldıznamenin lafını bile etmedi. Zaten bildiğim kadarıyla yıldızname çok uzun ve detaylı bir yaşam haritasıdır, kahve fincanından ya da tarot kartından 10 dkda okunacak bir şey değildir.Bir de ben ramekten hiç memnun kalmadım. Söylenenler gibi yıldızname felan bakmadı. Ve anlık durumu da bilemedi. Hiç beraber olmadığım kişiye ayrılmışsınız dedi. Evlenip boşanmış yüzük atmış felan dedi. Hayır deyince o zaman ciddi düşündüğü birinden ayrılmış dedi. Maddi sıkıntı içinde dedi o da yalan. Ne anı ne de geçmişi bildi. Zaten gelecek hakkında da çok salladı. Sürekli aynı şeyleri tekrarladı. 10 dk dolsun diye.
Burda bir arkadaş yıldızname gibi kimle evleneceğini ne zaman olacağını söyledi demişti. Şuan hangi yorum olduğunu bulmam için Eski yorumları tekrar bakacağım. Araştırırken görmüştüm. Ama ben memnun kalmadım. Zaten nasıl baktığını söyledim.Ramek’in yıldızname baktığı söylentisi nerden çıktı onu ben de anlamadım. Bana fal fiyatlarını mesaj olarak attığında yıldıznamenin lafını bile etmedi. Zaten bildiğim kadarıyla yıldızname çok uzun ve detaylı bir yaşam haritasıdır, kahve fincanından ya da tarot kartından 10 dkda okunacak bir şey değildir.
Nasıl biriyle, ne zaman evleneceğimi falan bana da söyledi. Hatta aileden, sağlıktan falan da bahsediyor evet. Sanırım falın içinde aşk, iş, evlilik, sağlık vs diye bir sıralama belirlemiş her falda biraz söz ediyor bunlardan.Burda bir arkadaş yıldızname gibi kimle evleneceğini ne zaman olacağını söyledi demişti. Şuan hangi yorum olduğunu bulmam için Eski yorumları tekrar bakacağım. Araştırırken görmüştüm. Ama ben memnun kalmadım. Zaten nasıl baktığını söyledim.
yani bende ramek hiç bir sıraya koymaksızın 10 dk konuştu. kişi bazlı sordum zaten belki ondandır. bir cok kişiye danışmışlığım olan konuda taban taban zıt konuştu. vade içinde bir durum gelişirse koşa koşa yazarım sizede.. 3 hafta demişti de banaNasıl biriyle, ne zaman evleneceğimi falan bana da söyledi. Hatta aileden, sağlıktan falan da bahsediyor evet. Sanırım falın içinde aşk, iş, evlilik, sağlık vs diye bir sıralama belirlemiş her falda biraz söz ediyor bunlardan.
Diğerleri olumlu söylerken o olumsuz mu konuştu ?yani bende ramek hiç bir sıraya koymaksızın 10 dk konuştu. kişi bazlı sordum zaten belki ondandır. bir cok kişiye danışmışlığım olan konuda taban taban zıt konuştu. vade içinde bir durum gelişirse koşa koşa yazarım sizede.. 3 hafta demişti de bana
evet evet..baya sıkılmıştım yanii tlfnu kapatırkenDiğerleri olumlu söylerken o olumsuz mu konuştu ?
niko vardı ordakadıköy sığınak cafede çalışan bernis ‘e fal baktıranınız oldu mu ? O dikkatimi çekti bu ara
Falı çıkan kardeşlerimiz var mı?Ramek in fali cikti diyen kardeslerime sesleniyorum cikan durum detayli bir sekilde mi cikti yani olaylari detayli bildimi yoksa sadece olur olmaz kismimi cikti?Bu onemli benim icin.
Yok onu demiyorum , bernis yeni başlamış galibaniko vardı orda
Bana küçük bir detay bildi. Bir beklentim vardı olumlu görünüyordu olacak mı dedim 3aydan önce olmaz dedi dediği gibi ertelendi.Falı çıkan kardeşlerimiz var mı?
O zaman beklemedeyiz hepimiz harika e hadi o zaman bana 6 haftalik bir sure verdi güncellerim. Ciktimi cikmadimi :))).Falı çıkan kardeşlerimiz var mı?
Hep beklemedeyiz zaten :))O zaman beklemedeyiz hepimiz harika e hadi o zaman bana 6 haftalik bir sure verdi güncellerim. Ciktimi cikmadimi :))).
bana dediği iki şey anlattığı sekilde çıktı. şimdi iş için verdiği vadeyi bekliyorum :)Ramek in fali cikti diyen kardeslerime sesleniyorum cikan durum detayli bir sekilde mi cikti yani olaylari detayli bildimi yoksa sadece olur olmaz kismimi cikti?Bu onemli benim icin.
Detayli sekilde mi ?bana dediği iki şey anlattığı sekilde çıktı. şimdi iş için verdiği vadeyi bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?