İstanbul'da Fal - Falcılar

Evet memnun kalmıştım hata buraya yazmıştım doğrudur bazıları yazmış memnun kalmadım diye ama kalan ve falı çıkanda var onların da yorumlarını okudun
Yaa bana neden denk gelmiyor neden enerjim tutmuyor anlamıyorum. Fal konusunda baya şanssızım. Peki tercih etmiş olsanız hangisini tercih edersiniz

Be
Evet memnun kalmıştım hata buraya yazmıştım doğrudur bazıları yazmış memnun kalmadım diye ama kalan ve falı çıkanda var onların da yorumlarını okudun
Ben falcilari artık kesinlikle söyle yorumluyorum ve artık bundan eminim de bende çok kişiye baktrdim karşisindakinde enerji almadimi fali kötü bakıyorlar ve her falcı nin enerjisi herkese tutmuyor ben bundan eminim çünkü övülen çoğu falcıya bende baktirdim iyi bakanda da oldu hiç hayatimda olmayan ve yaşama ihtimali olmayan şeyleri de söylediler

Ramek’in yıldızname baktığı söylentisi nerden çıktı onu ben de anlamadım. Bana fal fiyatlarını mesaj olarak attığında yıldıznamenin lafını bile etmedi. Zaten bildiğim kadarıyla yıldızname çok uzun ve detaylı bir yaşam haritasıdır, kahve fincanından ya da tarot kartından 10 dkda okunacak bir şey değildir.

Burda bir arkadaş yıldızname gibi kimle evleneceğini ne zaman olacağını söyledi demişti. Şuan hangi yorum olduğunu bulmam için Eski yorumları tekrar bakacağım. Araştırırken görmüştüm. Ama ben memnun kalmadım. Zaten nasıl baktığını söyledim.

Nasıl biriyle, ne zaman evleneceğimi falan bana da söyledi. Hatta aileden, sağlıktan falan da bahsediyor evet. Sanırım falın içinde aşk, iş, evlilik, sağlık vs diye bir sıralama belirlemiş her falda biraz söz ediyor bunlardan.

yani bende ramek hiç bir sıraya koymaksızın 10 dk konuştu. kişi bazlı sordum zaten belki ondandır. bir cok kişiye danışmışlığım olan konuda taban taban zıt konuştu. vade içinde bir durum gelişirse koşa koşa yazarım sizede.. 3 hafta demişti de bana

Adem hocanın numarasını bilen var mı? Google aramasında bir sürü internet siteleri var ama hangisi onun anlamadım. Daha önceden gitmiş, yerini bilen varsa aranızda kızlar keşke söyleseniz. Ona göre hangisi sitesiyse en azından oradan buluruz telefonunu diye düşündüm.

Diğerleri olumlu söylerken o olumsuz mu konuştu ?

Ramek in fali cikti diyen kardeslerime sesleniyorum cikan durum detayli bir sekilde mi cikti yani olaylari detayli bildimi yoksa sadece olur olmaz kismimi cikti?Bu onemli benim icin.
bana dediği iki şey anlattığı sekilde çıktı. şimdi iş için verdiği vadeyi bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…