- 17 Nisan 2015
- 172
- 201
- 103
Evet birisi söylesin bari internet sitesinden bulalım telefonunuAdem hocaya giden biri bana bilgi verebilir mi acabainternette bir web sayfası çıkıyor. Aynı kişi mi burada bahsedilen acaba
Bilmiyorum ama ramek e baktirdim 150 tl su falı . Fiatina göre bence yetersizdi 50 tl ye daha güzel Baktiriyorum merakımdan denedim ama begenmedimElmira ve Ramek birlikte çalışıyor olabilirler mi arkadaşlar
Bana 3 hafta içinde ayrıldığın kişi arayacak veya ayın 3 ude olabilir dediO zaman beklemedeyiz hepimiz harika e hadi o zaman bana 6 haftalik bir sure verdi güncellerim. Ciktimi cikmadimi :))).
evet canım.Detayli sekilde mi ?
Bende baktırdım ama ters düştülerramek de iyi elmirada iyi ama elmiranin nokta atislari daha dogru arkadaslar baska dusuncesi olan var mi .
ramek bende de diğer iyi dediğim falcılardan taban tabana zıt konuştu. Keşke olmasa dediğim şeyler söyledi ama bilemiyorum..yani bende ramek hiç bir sıraya koymaksızın 10 dk konuştu. kişi bazlı sordum zaten belki ondandır. bir cok kişiye danışmışlığım olan konuda taban taban zıt konuştu. vade içinde bir durum gelişirse koşa koşa yazarım sizede.. 3 hafta demişti de bana
bende 2 kişi hakkında sormuştum. onların doğum bilgilerini istedi bi de ismini. biri hakkında dediği şey harfi harfine çıktı. artık o kişiyle konusmuyoruz. diğer esas oğlana gelirsek hayırlı evlilik dediyani bende ramek hiç bir sıraya koymaksızın 10 dk konuştu. kişi bazlı sordum zaten belki ondandır. bir cok kişiye danışmışlığım olan konuda taban taban zıt konuştu. vade içinde bir durum gelişirse koşa koşa yazarım sizede.. 3 hafta demişti de bana
Ramek çok hızlı konuşuyo hatta sana fırsat vermiyo konuşman için nerdeyse. Arkadaşınız sonra sorsaydı belki detay verirdi. Tabi tesadüf de olabilir bu durum bilemeyizBen bi bayan arkadaşıma vesile oldum ve ramek e baktırdı suya 20 dk kadar baktı kızın bilgilerini aldı ve en son soruları cevapladı. herşey buraya kadar normal kız falı beğendi. Bazı sözlerini çok da önemsemedi.onlardan biri de şuydu.
Ramek bi cümlesinde eşin seni daha önce aldatmış , ileride de aldatabilir , eşin ile ilgili bir koz geçecek eline 8 vade var 8 hafta 8 ay filan dedi.
hatta bi ara bir çocuk sahibi daha olacaksın filan dedi. boşanma yok filan dedi.
arkadaşım bunu çok önemsemedi nedense . Onu geçtim hiç ihtimal bile vermedi.Biz aramızda faldan bahsederken bile orayı es geçti. Neyse aradan bir gün geçmedi ki bilgisayarda eşinin mailinin açık oldugunu görüp maillerden 2 gün önce bir kadına çiçek gönderildiğini bu kadınla eşi beraber olduğu ortaya çıktı. kadın ekran görüntülerini aldı kız ile alakalı bütün bilgileri aldı kendine. arkadaşım 3. kişinin işyerini bastı filan kadınla kavgalar kıyamet tabi. bi bakmış şimdiye kadar hiçbişeyi kurcalamamış yani denk geldi kadına aslında
Kısaca kadın aldatılmış.
ramek sen şuan aldatılıyorsun demedi. kadınla alakalı bilgi vs vermedi. o falda ve aradan 8 saat geçmeden böyle bir durum yaşandı.
şimdi ramek bilmiş oldu bence. Ama kadına pat diye aldatılıyorsun dememesi durumu yumuşatmış mı oldu? ama böyle ciddi bir meselenin daha fazla detaya ihityacı yok muydu? yada dikkati o yöne çevirmesi gerekmezmiydi.? o konuya yoğunlaşılması gerekirdi diye düşünüyorum.sadece 1 cümlede geçti ve başka bişeyler söylendi. Hayatın allak bullak filan olacak gibi bişeyde demedi. kadın şuan boşanmaya hazırlanıyor. Koz geçecek eline hatta çocuk falan demesi çok garip değil mi?
Alalaaa ramek bende hiç hızlı konuşmadı. Ara ara hep soru sordum tereddütte kaldığım nokta net cevap vermemesi idiRamek çok hızlı konuşuyo hatta sana fırsat vermiyo konuşman için nerdeyse. Arkadaşınız sonra sorsaydı belki detay verirdi. Tabi tesadüf de olabilir bu durum bilemeyiz
Gülistan ne kadara bakiyorBen artık fallar çıkmadığı için sadece ayda bir
Terapi olarak gitmeyi dusunuorum. Sadece is le
İlgili gulistan ve handenin dediği çıktı sayılır gulistan tam ne iş olacağına kadar dedi. Ama sadece o işte. kimse tam birseyi bilemedi. Çok önemli olayları kimse demedi.
Ramek çok hızlı konuşuyo hatta sana fırsat vermiyo konuşman için nerdeyse. Arkadaşınız sonra sorsaydı belki detay verirdi. Tabi tesadüf de olabilir bu durum bilemeyiz
Alalaaa ramek bende hiç hızlı konuşmadı. Ara ara hep soru sordum tereddütte kaldığım nokta net cevap vermemesi idi
tesadüfte olabilir tabii ki de bu da kaderin bir gerçeğihiç ihtimal vermedi o konuya, beklemiyordu sanırım ki ciddiye bile almadı sorularda bile sormadı .
tesadüfte olabilir tabii ki de bu da kaderin bir gerçeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?