Üzülmeyin, çok zor bir durum ama er geç ortaya çıkardı zaten böyle bir şey.birde gittim ben vesile oldum. kendimi iyi hissetmiyorum. kız çok kötü durumda
Zaten siz vesile olmasanız başka türlü çıkardı belki geç çıkardı ama gene cikardi ortaya keşke öyle birşey olmasaydı üzüldüm arkadaşınız adına sizlik birşey yok bence siz kötü birşey yapmadinizÜzülmeyin, çok zor bir durum ama er geç ortaya çıkardı zaten böyle bir şey.
Aslında önemsenmeyecek bir konu da değil. Arkadaşınız konunun üzerinde durmadığı için Ramek de daha fazla bi şey söylememiş olabilir.Ben bi bayan arkadaşıma vesile oldum ve ramek e baktırdı suya 20 dk kadar baktı kızın bilgilerini aldı ve en son soruları cevapladı. herşey buraya kadar normal kız falı beğendi. Bazı sözlerini çok da önemsemedi.onlardan biri de şuydu.
Ramek bi cümlesinde eşin seni daha önce aldatmış , ileride de aldatabilir , eşin ile ilgili bir koz geçecek eline 8 vade var 8 hafta 8 ay filan dedi.
hatta bi ara bir çocuk sahibi daha olacaksın filan dedi. boşanma yok filan dedi.
arkadaşım bunu çok önemsemedi nedense . Onu geçtim hiç ihtimal bile vermedi.Biz aramızda faldan bahsederken bile orayı es geçti. Neyse aradan bir gün geçmedi ki bilgisayarda eşinin mailinin açık oldugunu görüp maillerden 2 gün önce bir kadına çiçek gönderildiğini bu kadınla eşi beraber olduğu ortaya çıktı. kadın ekran görüntülerini aldı kız ile alakalı bütün bilgileri aldı kendine. arkadaşım 3. kişinin işyerini bastı filan kadınla kavgalar kıyamet tabi. bi bakmış şimdiye kadar hiçbişeyi kurcalamamış yani denk geldi kadına aslında
Kısaca kadın aldatılmış.
ramek sen şuan aldatılıyorsun demedi. kadınla alakalı bilgi vs vermedi. o falda ve aradan 8 saat geçmeden böyle bir durum yaşandı.
şimdi ramek bilmiş oldu bence. Ama kadına pat diye aldatılıyorsun dememesi durumu yumuşatmış mı oldu? ama böyle ciddi bir meselenin daha fazla detaya ihityacı yok muydu? yada dikkati o yöne çevirmesi gerekmezmiydi.? o konuya yoğunlaşılması gerekirdi diye düşünüyorum.sadece 1 cümlede geçti ve başka bişeyler söylendi. Hayatın allak bullak filan olacak gibi bişeyde demedi. kadın şuan boşanmaya hazırlanıyor. Koz geçecek eline hatta çocuk falan demesi çok garip değil mi?
Bende hızlı konuştu ya, hiç araya giremedim. En son sorun varsa sor dedi.Gülistan ne kadara bakiyor
birde gittim ben vesile oldum. kendimi iyi hissetmiyorum. kız çok kötü durumda
Gülistan değil tabi Ramek’ten bahsediyorum. Yanlış oldu.Bende hızlı konuştu ya, hiç araya giremedim. En son sorun varsa sor dedi.
Ben baktırdım taban tabana zıt şeyler söyledilerBende baktırdım, tesadüf mü bilemem kimsenin günahını almıym ama Elmiranın bildiği şeyleri direk söyledi net, diğer konular havada kaldı hatta alakasız diyebilirim :))
Yalnız bişi dicem geçmişte olup gelecekle görme cümlesinin aynısını Elmira bana kurduÜzülmeyin, böyle bir şey ne kadar saklanabilir ki, geçmiş olsun
Ramek’e gelince bence bilmiş sayabiliriz çünkü ben baktırdığımda bana açıkça şunu söylemişti. Bazen zamanları karıştırabiliyorum, geçmişte olan birşeyi gelecekte olacak gibi anlatırsam beni düzelt demişti. Tersi de olabilir yani bu olayı eskiden olmuş gibi görmüştür belki.
2. ihtimal çok üstünde durmadan bahsedip biraz hazırlamak istemiş olabilir , şu an aldatılıyorsun demek istememiş olabilir çok ciddi bir itham çünkü bu kadar bodoslama olaya girmek istememiştir belki bilemiyorum.
Tekrar geçmiş olsun arkadaşınıza
Bilemiyorum ki ben hiç Elmira’ya baktırmadımYalnız bişi dicem geçmişte olup gelecekle görme cümlesinin aynısını Elmira bana kurdu
Bende ikisine baktirdi m hiç alakası yok sesleri benzemiyor ve ikiside farklı konuştu bana aynı cümleleri çoğu falcı kulanıyor zaten öyle birşey sezmedimBilemiyorum ki ben hiç Elmira’ya baktırmadımValla yorum yapamıyorum aynı kişi olduğunu mu düşünüyorsunuz? Seslerinden anlaşılırdı öyle bir şey olsa ama bilemedim ikisine baktıranlar daha iyi yorum yapabilir
Ben demin zeynepe baktırdım, aynı zeynep mi bilemiyorum ama sürekli mutlu olucaksın dedi. Sürekli bekle dedi. Herşey herşeyle dedi, herşeyin içinde herşey olmuş dedi. Başım yandı resmen..anlamak için inanılmaz çaba harcadım ama anlayamadım bir şey..araya girmek istiyorum müsade etmiyor sürekli devam ediyor konuşmaya. İnanılmaz gürültülü bir yerde zaten ne dediği bile anlaşılmıyordu..aynı zeynep mi acaba bu? Size başka neler dedi? Bana geçmiştekini unut bir şey olmaz ondan, yeni kişiyle mutluluk dedi. Yarım saatin 20 dakikası mutluluk dedi. Şuandaki anım içinde 10 dakika sıkıntılısın dedi. Zaten fal bittiEvet bir her şey çok güzel olacak daha geldi:)))) ilk defa konuştum ben ama dediklerinden hiç bir şey anlamadım zaten.ağzı içinde geveliyor falan. Ciddi zor anlaşması.sizler bugüne kadar anladıysanız onun ne dddiğini tebrikler cidden.
Bu zeynepten bir tek ben mi memnun kalmadım acaba?soran arkadaslar olmus.zeynep trans:zeynep su fali baktirdim,guzeldi.gecmis ve anlikta iyi gelecek beklemede,biraz zor anlaşiliyor soyledikleri ben falin yarisini anlamadim.güneş:bence farkli bir enerjisi var sacma oldugunu düsündüm mesela bazi soylediklerini gormedigim ve haber alamadigim birileriyle ilgili.ama soylediklerini arastirinca soyeldigi seylerin dogru oldugunu anladim ve emin oldum ki gercekten takir takir döküyor.
Merhaba,hiç ihtimal vermedi o konuya, beklemiyordu sanırım ki ciddiye bile almadı sorularda bile sormadı .
Sizinle aynı fikirdeyim çok baktırmak kafa karışıklığı yapar sadece ama aralarından bir kaç kişinin dediğini muhakak yaşamış oluruz zatenArkadaşlar
Sizce birden fazla fal baktırmak bir önceki bakılan falı etkiliyor mu ? Bu merak ettiğim bi konu aslında ama .. Benim hissiyatım bir cok kişiye baktırsan bile bunun bi enerji ve hissiyat işi olduğu . Siz ne düşünüyorsunuz ?
Bence çok sık fal baktırmak bizi de durumu da etkiliyor.Arkadaşlar
Sizce birden fazla fal baktırmak bir önceki bakılan falı etkiliyor mu ? Bu merak ettiğim bi konu aslında ama .. Benim hissiyatım bir cok kişiye baktırsan bile bunun bi enerji ve hissiyat işi olduğu . Siz ne düşünüyorsunuz ?
gülistan ilişki konusunda yanildi mi sende?Ben artık fallar çıkmadığı için sadece ayda bir
Terapi olarak gitmeyi dusunuorum. Sadece is le
İlgili gulistan ve handenin dediği çıktı sayılır gulistan tam ne iş olacağına kadar dedi. Ama sadece o işte. kimse tam birseyi bilemedi. Çok önemli olayları kimse demedi.
Arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?