İstanbul'da Fal - Falcılar

Üzülmeyin, çok zor bir durum ama er geç ortaya çıkardı zaten böyle bir şey.
Zaten siz vesile olmasanız başka türlü çıkardı belki geç çıkardı ama gene cikardi ortaya keşke öyle birşey olmasaydı üzüldüm arkadaşınız adına sizlik birşey yok bence siz kötü birşey yapmadiniz

Aslında önemsenmeyecek bir konu da değil. Arkadaşınız konunun üzerinde durmadığı için Ramek de daha fazla bi şey söylememiş olabilir.
Geçenlerde fal baktırdığım birisi sorduğum soruya yalnızca başını sallayarak cevap verdi ve konuyu direkt kapattı.

Bana aldatılacaksın denseydi ben biraz daha irdelerdim konuyu.
Umarım arkadaşınız en kısa zamanda atlatır bu durumu ve bugünleri unutturacak kadar güzel şeyler yaşar.

birde gittim ben vesile oldum. kendimi iyi hissetmiyorum. kız çok kötü durumda

Üzülmeyin, böyle bir şey ne kadar saklanabilir ki, geçmiş olsun

Ramek’e gelince bence bilmiş sayabiliriz çünkü ben baktırdığımda bana açıkça şunu söylemişti. Bazen zamanları karıştırabiliyorum, geçmişte olan birşeyi gelecekte olacak gibi anlatırsam beni düzelt demişti. Tersi de olabilir yani bu olayı eskiden olmuş gibi görmüştür belki.
2. ihtimal çok üstünde durmadan bahsedip biraz hazırlamak istemiş olabilir , şu an aldatılıyorsun demek istememiş olabilir çok ciddi bir itham çünkü bu kadar bodoslama olaya girmek istememiştir belki bilemiyorum.

Tekrar geçmiş olsun arkadaşınıza

Yalnız bişi dicem geçmişte olup gelecekle görme cümlesinin aynısını Elmira bana kurdu

Yalnız bişi dicem geçmişte olup gelecekle görme cümlesinin aynısını Elmira bana kurdu
Bilemiyorum ki ben hiç Elmira’ya baktırmadım Valla yorum yapamıyorum aynı kişi olduğunu mu düşünüyorsunuz? Seslerinden anlaşılırdı öyle bir şey olsa ama bilemedim ikisine baktıranlar daha iyi yorum yapabilir

Bende ikisine baktirdi m hiç alakası yok sesleri benzemiyor ve ikiside farklı konuştu bana aynı cümleleri çoğu falcı kulanıyor zaten öyle birşey sezmedim

Ben demin zeynepe baktırdım, aynı zeynep mi bilemiyorum ama sürekli mutlu olucaksın dedi. Sürekli bekle dedi. Herşey herşeyle dedi, herşeyin içinde herşey olmuş dedi. Başım yandı resmen..anlamak için inanılmaz çaba harcadım ama anlayamadım bir şey..araya girmek istiyorum müsade etmiyor sürekli devam ediyor konuşmaya. İnanılmaz gürültülü bir yerde zaten ne dediği bile anlaşılmıyordu..aynı zeynep mi acaba bu? Size başka neler dedi? Bana geçmiştekini unut bir şey olmaz ondan, yeni kişiyle mutluluk dedi. Yarım saatin 20 dakikası mutluluk dedi. Şuandaki anım içinde 10 dakika sıkıntılısın dedi. Zaten fal bitti

Bu zeynepten bir tek ben mi memnun kalmadım acaba? biraz yorum yapabilir misin canım? Bana dakikalarca bekle mutlu olacaksın dedi, sürekli sıkıntıdasın dedi. E onu zaten bilioruz. Bir türlü soru sormama müsade etmedi. Hiçbir şey anlamadığım için aynı şeyleri sorar gibi oldum çünkü anlatamıyor bence. Herşey herşeyde diyor sürekli, her şeyin içinde herşey var diyor ne demekse o..acaba aynı zeynep bu mu? Merak açısından rahatladım bayadır ismini duyuyordum ama parama çok acıdım

Arkadaşlar

Sizce birden fazla fal baktırmak bir önceki bakılan falı etkiliyor mu ? Bu merak ettiğim bi konu aslında ama .. Benim hissiyatım bir cok kişiye baktırsan bile bunun bi enerji ve hissiyat işi olduğu . Siz ne düşünüyorsunuz ?

Sizinle aynı fikirdeyim çok baktırmak kafa karışıklığı yapar sadece ama aralarından bir kaç kişinin dediğini muhakak yaşamış oluruz zaten

Bence çok sık fal baktırmak bizi de durumu da etkiliyor.

Aslında şöyle, enerjisini bilmediğimiz bir sürü insana kendi enerjimizi de açıyoruz. Hangi duygularla bakıyorlar, ne düşünerek bakıyorlar, o sırada ruh halleri nasıl vs.

Bir de arka arkaya baktırınca enerjiler de karışıyor olabilir.

Bilmiyorum garip bir şey ama ben çok sık baktırdıkça olabilecek şeyleri de engellediğimizi düşünüyorum. Din kısmına girmek istemiyorum ama sonuçta bu Allah’ın hiç sevmediği bir şey. İlla ki olumsuz bir etkisi oluyordur bize.

gülistan ilişki konusunda yanildi mi sende?

Bence olumlu bir durum yaratmadığı kesin, vadelerimizin sürekli atmasının nedeni bu olabilir. Mesela olumlu geçen bir faldan sonra sabretmeyip tekrar baktırınca belki bir öncekini baltalıyoruz, olacağı varsa da olmuyor. O iradeye sahip olmamız lazım. Ben ayda bir baktırırken bu ay 3 kez baktırdım. İlkinde beni mutlu edecek şeyleri duydum, ikincisi daha orta karardı, sonuncusu olmayacak diye bitirdi ilkinden sonra sabretmemek ve doyumsuzca ikinciyi baktırmak gereksizdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…