olacakları demedi. Şimdi de bir zaman verdi. Zor gerçekten bu işler kimse bilmio nolucak sadece geçmiş ve şimdiki zamani biliorum. Gelecekle ilgili çok küçük şeyler biliolar o da çok yetersiz asıl konular hep yanlisgülistan ilişki konusunda yanildi mi sende?
ZATEN bir olur bir olmaz var. Kimi olmaz kimi olur diyor . Birinin ki illa çıkacak. Ama gerçekten en çok ayda bir baktırmak lazim. Bazıları iki yılda bir baktiriomus ne guzelSizinle aynı fikirdeyim çok baktırmak kafa karışıklığı yapar sadece ama aralarından bir kaç kişinin dediğini muhakak yaşamış oluruz zaten
Ben 1,5 yıl öncesine kadar toplam 3-4 kere baktırmıştım tüm hayatım boyunca, hiç bu taraklarda bezim yoktu işte derdinin seni çok zorladığı noktada terapi niyetine başlıyorsun sanırım , bir noktada azalarak biteceğini umuyorumZATEN bir olur bir olmaz var. Kimi olmaz kimi olur diyor . Birinin ki illa çıkacak. Ama gerçekten en çok ayda bir baktırmak lazim. Bazıları iki yılda bir baktiriomus ne guzel
Artmasına da inşallah hepimiz istediklerinizi kavuşur bu yoldan kurtulurukurtulur ok kötü bir bağımlılık bi de maddi kulfet. Çok ama çok zor. Hergün yeni biri cikio. Kimsenin dedigi de tam cikmio boşuna hem zaman hem paraBen 1,5 yıl öncesine kadar toplam 3-4 kere baktırmıştım tüm hayatım boyunca, hiç bu taraklarda bezim yoktu işte derdinin seni çok zorladığı noktada terapi niyetine başlıyorsun sanırım , bir noktada azalarak biteceğini umuyorum
Numarasını iletirmisinMerhaba dün yazacaktım tatil yolunda fırsatım olmadı. Ilk defa begendıgım dedıgım tüm falcıların üstüne cızgı cektıren bir teyze buldum iş Gonul teyze. Arkadaşımın annesı yıllar önce ılk gelın gittiği siirtte tanımış bu kişiyi haliyle suan yaşlı konuşmakta güçlük cekıyor zorla akraba komşu aratıp bulduk kendısını kızı bakıyor telefona öyle randevu durumu yok sımdı ıstanbul gultepedeymıs kızı aynı zamanda asıstanı gıbı baya yardımıyla baktırabıldım kızının telıne evlılık parmağının resimini ıstıyor kader baht falı gıbı bısey baktı artık ne baktığının önemı yokcocuklugumdakı hastalıktan başladı suankı ılıskımın durumu ve adamın nasıl karaktersız olduğunu anlattı sok gecırdım sankı aıleden bırıymıs gıbı yarı da yoruldu kızı ses kaydı arada yaza yaza devam ettı sagolsun ama dınledıgım en ıyı faldı evlılık zamanı çocuk saglık gelebılecek kötülükler gecmıste yaşadığım kımsenın bılmedıgı durumlar herseyı söyledı teyze. Olurda işiniz düşerseGültepe ye Siirtli Gönül teyze Ama söyle bir konuda var herkese bakmaya açık değil şansınızı denerseniz red alabilirsiniz bende binbir güçlükle baktırabildim haberiniz olsun kozları
Valla ben ümiti çok beğendim, tarzı da farklı adamın zaten. Paracı da değil en önemlisi de oArkadaşlar ümit nasıl baktırmak istiyorum ama kararsız kaldim
Ben kesinlikle tavsiye etmiyorum.Bu zeynep iyi mi kötümü tavsiye ediyormusunz
Bende aynı şeyi düşündüm birde hepsi yeni üye tuhafşimdi bi de ramek çıktı. Daha1-2 gün önce bakılan fal hemen nasıl çıkıyor? Burada bir sürü insan falcı arayışında, onlara niye hemen çıkmıyor? Bugüne kadar asla adı geçmeyen Ramek’in bi anda bir sürü müşterisi nasıl adının geçtiğini öğrenip yorum yapabiliyor? Kafamda deli sorular.
Numarası varsa alabilirmiyimValla ben ümiti çok beğendim, tarzı da farklı adamın zaten. Paracı da değil en önemlisi de o
aa bu benim dediğim ümit mi ? bugün gittim ben de, ümit candır ya. 70 verdim, dedim üstünü sen verirsin. saçmalama 5 tl hesabımı yapıcam, yürü git diye kovaladı.Valla ben ümiti çok beğendim, tarzı da farklı adamın zaten. Paracı da değil en önemlisi de o
Evet canım senin dediğin. Sen bir arkadaşa söylemiştin, benden ondan almıştım numarasını. İçten baktığı çok belli bence :)aa bu benim dediğim ümit mi ? bugün gittim ben de, ümit candır ya. 70 verdim, dedim üstünü sen verirsin. saçmalama 5 tl hesabımı yapıcam, yürü git diye kovaladı.
insan bu samimiyet için bile gitmek istiyor :)
Ümit konusunda katiliyorumEvet canım senin dediğin. Sen bir arkadaşa söylemiştin, benden ondan almıştım numarasını. İçten baktığı çok belli bence :)
Evet canım senin dediğin. Sen bir arkadaşa söylemiştin, benden ondan almıştım numarasını. İçten baktığı çok belli bence :)
evet, gülcan da çok sağlam. ben gülcan ı ilk burdan okumuştum. kim gitse çıkmış. ve o da çok dobradır. uzun uzun anlatmaz. laf salatası yapmaz. söyler geçer. zaten insan o netliği bekliyo.Ümit konusunda katiliyorum
Asla parayla işi olmayan biridir. Diğerlerine
Göre iyi niyetli olduğunu düşünüyorum açıkçası. Çok doğal ve ictendir. 7 tl ye iskambil bakar. Bi
Sanirim adı Gülcan di hocası vardır onu arar. Yardımcı olmaya .çalışır. bakirkoyde ki enfal de mesela çok mesafelidir ama o da iyi bakar onuda severim. İşini hakkıyla yapanlardan biri de o dur benim için bakirkoy taraflarında. Enfal de .bakirkoyde benim için gidilebilecek bir isimdir ama randevu birgün önceden olduğu için zor oluo.
gülcen nerde bakıyıorevet, gülcan da çok sağlam. ben gülcan ı ilk burdan okumuştum. kim gitse çıkmış. ve o da çok dobradır. uzun uzun anlatmaz. laf salatası yapmaz. söyler geçer. zaten insan o netliği bekliyo.
bana aslında şöyle de ondan böyle diye anlattı mı bi süre sonra bayıyo. oldu olmadı net ol.
Ümit konusunda katiliyorum
Asla parayla işi olmayan biridir. Diğerlerine
Göre iyi niyetli olduğunu düşünüyorum açıkçası. Çok doğal ve ictendir. 7 tl ye iskambil bakar. Bi
Sanirim adı Gülcan di hocası vardır onu arar. Yardımcı olmaya .çalışır. bakirkoyde ki enfal de mesela çok mesafelidir ama o da iyi bakar onuda severim. İşini hakkıyla yapanlardan biri de o dur benim için bakirkoy taraflarında. Enfal de .bakirkoyde benim için gidilebilecek bir isimdir ama randevu birgün önceden olduğu için zor oluo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?