- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.635
- 548
- 40
ben gülcan ın yerini bilmiyorum. bir kez ümit bana bakarken onu aradı ekranı açtı bişiler sordu.gülcen nerde bakıyıor
şu anki konuda daha olmadı. ama zaten yolun uzun demişti.Peki Ümit'in sana dediklerinden çıkan oldu mu?
Merhaba,
Arkadaşınız ramek dışında da birilerine baktırmışmıydı Ramekten sonra?
EvetPeki Ümit'in sana dediklerinden çıkan oldu mu?
aa süper çok sevindim sizin adınıza :)
Bende bilmiorum bilsem giderim kesinben gülcan ın yerini bilmiyorum. bir kez ümit bana bakarken onu aradı ekranı açtı bişiler sordu.
ama burda eski yazılardan bir kızın aynı şekilde gülcanla tanıştığını, sonra evine gittiğini ve memnun kaldığını okudum.
Bende bilmiorum bilsem giderim kesin
şimdi bi de ramek çıktı. Daha1-2 gün önce bakılan fal hemen nasıl çıkıyor? Burada bir sürü insan falcı arayışında, onlara niye hemen çıkmıyor? Bugüne kadar asla adı geçmeyen Ramek’in bi anda bir sürü müşterisi nasıl adının geçtiğini öğrenip yorum yapabiliyor? Kafamda deli sorular.
Aynen Zeynep e bende birisinin beynine girsin die baktirdim. Insanın beynini yakıyor ancak aradaki 3 cümle de olayı anlattı. Zeynepi anlamak çok zorBen demin zeynepe baktırdım, aynı zeynep mi bilemiyorum ama sürekli mutlu olucaksın dedi. Sürekli bekle dedi. Herşey herşeyle dedi, herşeyin içinde herşey olmuş dedi. Başım yandı resmen..anlamak için inanılmaz çaba harcadım ama anlayamadım bir şey..araya girmek istiyorum müsade etmiyor sürekli devam ediyor konuşmaya. İnanılmaz gürültülü bir yerde zaten ne dediği bile anlaşılmıyordu..aynı zeynep mi acaba bu? Size başka neler dedi? Bana geçmiştekini unut bir şey olmaz ondan, yeni kişiyle mutluluk dedi. Yarım saatin 20 dakikası mutluluk dedi. Şuandaki anım içinde 10 dakika sıkıntılısın dedi. Zaten fal bitti
Aynı zeynepBu zeynepten bir tek ben mi memnun kalmadım acaba?biraz yorum yapabilir misin canım? Bana dakikalarca bekle mutlu olacaksın dedi, sürekli sıkıntıdasın dedi. E onu zaten bilioruz. Bir türlü soru sormama müsade etmedi. Hiçbir şey anlamadığım için aynı şeyleri sorar gibi oldum çünkü anlatamıyor bence. Herşey herşeyde diyor sürekli, her şeyin içinde herşey var diyor ne demekse o..acaba aynı zeynep bu mu? Merak açısından rahatladım bayadır ismini duyuyordum ama parama çok acıdım
Bunu yazalı oldu aslında bayağı :)benim gerçekten düşüncelerine saygı duydugum ve baktırdıklarına inandırğım bazı üyeler var. onları baz aldıgım çok oluyor. gerisi bana reklam gibi geliyor
Enfal bakırköyde hangi kafe canımÜmit konusunda katiliyorum
Asla parayla işi olmayan biridir. Diğerlerine
Göre iyi niyetli olduğunu düşünüyorum açıkçası. Çok doğal ve ictendir. 7 tl ye iskambil bakar. Bi
Sanirim adı Gülcan di hocası vardır onu arar. Yardımcı olmaya .çalışır. bakirkoyde ki enfal de mesela çok mesafelidir ama o da iyi bakar onuda severim. İşini hakkıyla yapanlardan biri de o dur benim için bakirkoy taraflarında. Enfal de .bakirkoyde benim için gidilebilecek bir isimdir ama randevu birgün önceden olduğu için zor oluo.
Size dedikleri çıktı mı peki?Aynen Zeynep e bende birisinin beynine girsin die baktirdim. Insanın beynini yakıyor ancak aradaki 3 cümle de olayı anlattı. Zeynepi anlamak çok zor
Çok memnun kaldım evet teşekkür ederim :)ben gidipte onu sevmeyen görmedim. :)
memnun kaldıysan ne mutlu ban a
Iliskim olduğu insanin ablası 'na mesaj atmistim. Ablasının beynine girmesini istedim .kadını tarif etti doğru. Ablasının ona kizarkenki cümlelerini bana aynı şekilde bağırarak söyledi hatta arada özür diledi ben degil o bağırıyor die. Sonra dönecek sana dedi bunlar cıktı. Hatta ablası izmirde bir hocaya gidiyormuş onu dedi onu bilmiyorum tam doğrumu çünkü sürekli izmire gitmem lazım üstünden bir parça lazim götürmem lazim diye en az 20 kere solediSize dedikleri çıktı mı peki?
yaa kimmiş bu ümit ben onu kaçır mışım :) nerede bakıyor? cafe değil sanırım? bana da numarasını veriri misin :)ben çok çok iyi dediğimiz ve tutturan falcıların kartmış, ırtmış zırtmış onlarla baktığını düşünmüyorum. ismini zikretmenin uygun olmadığı etkilerle gördüklerine inanıyorum.
tabi bu inançla da alakalı. yani ben dinen o tip mevzulara inandığımdan bana mantıklı geliyor öylesi.
o nedenle önlerine aldıkları malzemelerin sadece göstermelik olduğunu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?