İstanbul'da Fal - Falcılar

gülcen nerde bakıyıor
ben gülcan ın yerini bilmiyorum. bir kez ümit bana bakarken onu aradı ekranı açtı bişiler sordu.
ama burda eski yazılardan bir kızın aynı şekilde gülcanla tanıştığını, sonra evine gittiğini ve memnun kaldığını okudum.

Merhaba,

Arkadaşınız ramek dışında da birilerine baktırmışmıydı Ramekten sonra?

bu drumdan son 3 defa daha baktırdı farklı zamanlarda ramek e. en son ramek te dedi seni suçluyor hep senin yüzünden gitmiş gibi davranıyor kuyruğu dik tutuyor filan tarzı konuşmuş.Bende dedim bütün erkekler ben suçluyum demez sende de hata var diye bakar vicdanını rahatlatmak için. Demiş senin ailen de senin arkanda durmuyor arkanda dursalar hemen ayrılırsın filan gibi konuşmuş. ben bakıyorum annesi babası çok destek oluyorlar normalde ama konuyu bilmiyorlar.

zeynep de ona eşinin çevresinde birileri var aldatma yok demiş.eski ortağı var dedi galiba kavgalı ayrılmışlar büyü yapmış buna sırf evliliği bitsin diye demiş. Hıncını alabilmek için demiş. yanlış anlama ben hoca değilim git okut kendini filan demiş. Gerçekten 4 ay önce bir ortagı vardı problemli ayrılmışlardı.

tutku konuya dair bişe söylememiş. tutkuya baktıracak yine bakalım o ne dıycek konuya dair.

benim gerçekten düşüncelerine saygı duydugum ve baktırdıklarına inandırğım bazı üyeler var. onları baz aldıgım çok oluyor. gerisi bana reklam gibi geliyor

Aynen Zeynep e bende birisinin beynine girsin die baktirdim. Insanın beynini yakıyor ancak aradaki 3 cümle de olayı anlattı. Zeynepi anlamak çok zor

Aynı zeynep

benim gerçekten düşüncelerine saygı duydugum ve baktırdıklarına inandırğım bazı üyeler var. onları baz aldıgım çok oluyor. gerisi bana reklam gibi geliyor
Bunu yazalı oldu aslında bayağı :)
Daha sonra ben de baktırdım Ramek’e. Reklamı dönüyor mu bilmiyorum açıkçası ama memnun kalmıştım.

ben çok çok iyi dediğimiz ve tutturan falcıların kartmış, ırtmış zırtmış onlarla baktığını düşünmüyorum. ismini zikretmenin uygun olmadığı etkilerle gördüklerine inanıyorum.
tabi bu inançla da alakalı. yani ben dinen o tip mevzulara inandığımdan bana mantıklı geliyor öylesi.
o nedenle önlerine aldıkları malzemelerin sadece göstermelik olduğunu düşünüyorum.

Enfal bakırköyde hangi kafe canım

Size dedikleri çıktı mı peki?
Iliskim olduğu insanin ablası 'na mesaj atmistim. Ablasının beynine girmesini istedim .kadını tarif etti doğru. Ablasının ona kizarkenki cümlelerini bana aynı şekilde bağırarak söyledi hatta arada özür diledi ben degil o bağırıyor die. Sonra dönecek sana dedi bunlar cıktı. Hatta ablası izmirde bir hocaya gidiyormuş onu dedi onu bilmiyorum tam doğrumu çünkü sürekli izmire gitmem lazım üstünden bir parça lazim götürmem lazim diye en az 20 kere soledi

yaa kimmiş bu ümit ben onu kaçır mışım :) nerede bakıyor? cafe değil sanırım? bana da numarasını veriri misin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…