- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.635
- 548
- 40
o zaman ümite nasıl gidiyoruzselamlar...
gülcan'dan ben bahsettim ama açıklayayım.
arkadaşlar ben gülcan a gitmedim. ümit aradı benimle ilgili birşey sormak için. her giden için arar mı bilmiyorum. biz çooook eskiden tanışıyoruz belki ondan aradı..
burada eski bir yazıda biri daha böyle bahsetmiş. o kişi için de aramış gülcanı ve o baktıran memnun kalmış. bir aratın bence forumda, belki o yazı da çıkar karşınıza.
iletişim bilgisi için soran arkadaşlar oldu bana mesajla, malesef ben de bilgisi yok gülcanın. ona hiç gitmedim de..
Alira ev yemekleri. Mutlaka buradaki arkadaşlardan baktıran olmuştur enfal eEnfal bakırköyde hangi kafe canım
Ben no vereyim. Demek istediğim şu her giden için hemen gülcanı arıyor diye bişey olmayabilir :)o zaman ümite nasıl gidiyoruz
Numarasını atma şansın var mı canım?Alira ev yemekleri. Mutlaka buradaki arkadaşlardan baktıran olmuştur enfal e
Banada please :)Ben no vereyim. Demek istediğim şu her giden için hemen gülcanı arıyor diye bişey olmayabilir :)
Yani ben böyle söyledim burda ama sonra sen dedin ama aramadı olmasın :)
Numarası yok.. internette almira ev yemekleri bakirkoy yaz çıkar o no yu ara canimNumarasını atma şansın var mı canım?
Bana söyledikleri çıkmadı. Senin için sevindim ama.Kızlar ii aksamlar cıkan fal haberiyle geldim zeynep ve gülistan iş için cıktı.. eylül demişlerdi erken oldu ve bugün dananın kuyrugu koptu.. ask için beklemedeyim.. zamanlar gecti ama bi kac ay daha bekliycem cıkmazsa ztn yazarım..
Özel hayat benimde henüz cıkmadı zamana takılma diyerek avunuyorum..Bana söyledikleri çıkmadı. Senin için sevindim ama.
PRENSES _88 evet aynı Zeynep, henüz söyledikleri çıkmadı
Bu arada tersimi cıktı? Yani dönme ihtimali varmı? Gülistan iş için durduk yere kendi söylemişti zeynebe ben sormustum sonucu bildi bu arada..Bana söyledikleri çıkmadı. Senin için sevindim ama.
PRENSES _88 evet aynı Zeynep, henüz söyledikleri çıkmadı
Özel hayat benimde henüz cıkmadı zamana takılma diyerek avunuyorum..
Çok uzun vadeli şeyler söylediler bir tanesi de ters çıktı direkt.Bu arada tersimi cıktı? Yani dönme ihtimali varmı? Gülistan iş için durduk yere kendi söylemişti zeynebe ben sormustum sonucu bildi bu arada..
Teşekkür ederim :)Numarası yok.. internette almira ev yemekleri bakirkoy yaz çıkar o no yu ara canim
Yani zeynep sizde gelecekle ilgili tutturdu?Bu arada tersimi cıktı? Yani dönme ihtimali varmı? Gülistan iş için durduk yere kendi söylemişti zeynebe ben sormustum sonucu bildi bu arada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?