İstanbul'da Fal - Falcılar

selamlar...
gülcan'dan ben bahsettim ama açıklayayım.

arkadaşlar ben gülcan a gitmedim. ümit aradı benimle ilgili birşey sormak için. her giden için arar mı bilmiyorum. biz çooook eskiden tanışıyoruz belki ondan aradı..

burada eski bir yazıda biri daha böyle bahsetmiş. o kişi için de aramış gülcanı ve o baktıran memnun kalmış. bir aratın bence forumda, belki o yazı da çıkar karşınıza.

iletişim bilgisi için soran arkadaşlar oldu bana mesajla, malesef ben de bilgisi yok gülcanın. ona hiç gitmedim de..

o zaman ümite nasıl gidiyoruz

Merhaba arkadaşlar,

Ben burdan sizlerin vasitasiyla Ramek'i aradim biraz once baktirdim.
Ben begendim gayet guzel bakti. gecmis ve ani cok iyi analiz etti.
Pembeci mi ? bence asla degil?

Birsey sorunca varsa var yoksa da direkt yok diyor.
Gelecekle ilgli vade biraz uzun benim ama genel olarak gayet iyiydi diyebilirim..

herkese selam,

arkadaşlar yardımcı olmak adına soran herkese ümit'in no.sunu iletmeye çalıştım. ancak ısrarla "neler çıktı sana" sorusunun gelmesi, anlatmak istemediğimde no. vermiş olmama rağmen bir teşekkür dahi edilmeden mesajın kesilmesi ve özellikle gülcan ile ilgili durum beni gerçekten rahatsız etti.

ben başka biri de yazdığı için "evet bende de gülcan'ı aradı dedim. ancak ümit'i de zorda bırakmak istemiyorum diye açıkladım. ısrarla gülcan'ın iletişim bilgileri için sıkıştırıldım.

belki de bana sadece yılların hatırı ve dostluğu için öyle bi güzellik yaptı, bilemem. belki de herkes için arar onu da bilemem.

neyse uzatmayacağım, ben kimsenin iletişim bilgisini burdan artık iletmek istemiyorum çünkü cidden bunaldım. herkes aynı şeyi yaptı diyemem ama gerçekten bunaltıldığımı da inkar edemem.

keza uzun bir süre ben de baktırmayı düşünmüyorum. yazarsam da sadece geyik maksatlı yazacağım bu başlığa.

kimseyi kırmak için yazmadım, anlayış göstereceğinizi düşünüyorum.

ben ümite baktiracagim pazar günü.acikcasi daha once bir kez baktirdim.dedikleri cikmadi...gülcan ablayi da benim icin aradi,sordu.ancak hala hayatima girecek kişi 8 aydir yok...birini sordugumda ise ayrilacaklar demişti onlar da 1 senedir beraber...yani işin özü bana cikmadi ümit.ama benimle ilgilendigi,gülcan ablayi aradigi sordugu icin de sevdim.belki ikincisi cikar veya vade uzamiştir,tekrar denemek istiyorum...

Kızlar ii aksamlar cıkan fal haberiyle geldim zeynep ve gülistan iş için cıktı.. eylül demişlerdi erken oldu ve bugün dananın kuyrugu koptu.. ask için beklemedeyim.. zamanlar gecti ama bi kac ay daha bekliycem cıkmazsa ztn yazarım..

Bana söyledikleri çıkmadı. Senin için sevindim ama.

PRENSES _88 evet aynı Zeynep, henüz söyledikleri çıkmadı

Bana söyledikleri çıkmadı. Senin için sevindim ama.

PRENSES _88 evet aynı Zeynep, henüz söyledikleri çıkmadı
Bu arada tersimi cıktı? Yani dönme ihtimali varmı? Gülistan iş için durduk yere kendi söylemişti zeynebe ben sormustum sonucu bildi bu arada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…