Yok ben söyle sordum artık bölüp zeynep işle ilgili neler olucak dedim bi deişiklik görüomusun yer deiştiriyosun dedi büyük bi plazaya geciosun dedi bi masaya acık ofis evet bildi.. ki burda kendi odam var.. bunu gülistan hiçç sormadan kendiliğinden söyledi aylar önce.. ama ne yazıkki özel hayatım bekliorum hala inş o cıksın cok sıkıldım..Yani zeynep sizde gelecekle ilgili tutturdu?
Bana henüz çıkmadı, çıkarsa yazacağım beklemedeyim ağustos sonuna kadarRamek cidden çıkıyor mu fiyatlar çok yüksek değiyor mu
Hiiic kimseyi hepsi fos cikti!Yarın arkadasımla asmin cafeye gidicezzde kimi önerirsinizz arkadaşlarr ????
ZSize dedikleri çıktı mı peki?
evet bazen bazı kendini bilmez kibirli tipler var ama çok takma yeni üyelere şüpheyle yaklaşmalarının sebebi malum reklam vsBu yeni üyelerle ne alıp veremediğiniz var anlamadım burası eski üye olanlara mi ait yada iyi bir yorum yazılınca aklınıza niye art niyet doğuyor artı bir dünya falcı var şuan sizin bilmediğiniz bir dünya falcı var insanlar baktirip buraya yazıyor burası eski üyelerin elinde olan bir sitemi ben anlamadım takmissinz yeni üyelere biraz empati yapın sizde bir zaman yeni üyeydiniz bunlarla mi karşılaştınız şimdi yeni üyelere takiksinz
ZSize dedikleri çıktı mı peki?
zeynep nerede?Aynen Zeynep e bende birisinin beynine girsin die baktirdim. Insanın beynini yakıyor ancak aradaki 3 cümle de olayı anlattı. Zeynepi anlamak çok zor
Ben Ramek e baktırdım epey iyiydi başkalarından çok farklı şeyler söylemedi ama olay durum açıklamaları iyiydiBende aynı şeyi düşündüm birde hepsi yeni üye tuhaf
bana dediği küçük bişi oldu. asıl soruma verdiği vade dolmadı. bi gelişme yok o anlamda.Kizlar bakirkoydeki ahunun dedikleri cikan oldumu?
Aynen katiliyorum yazık parana sakin gitmeHiiic kimseyi hepsi fos cikti!
Inan hiç sormadım bir arkadaşım verdi telini bana . En son gene baktirdim biten iliskim için .Yalnız aradiginda kafan sağlam olsun anlayasiya kadar beynini yakıyorZ
zeynep nerede?
Aynen ben yazdım sadece gerekli cümleleri arada durup bana soru sorduğundaZeynep için ses kaydı alın beş altı kere de dinleyin yoksa birşey anlamazsınız hayatima dair hayatına dair den baska
Ses kaydı alınamıyor artık , siz nasıl aldınız ?Zeynep için ses kaydı alın beş altı kere de dinleyin yoksa birşey anlamazsınız hayatima dair hayatına dair den baska
ben gittim ahuya ama uzun vade verdi...bekliyorum. size nasıl baktı genel olarak?Kizlar bakirkoydeki ahunun dedikleri cikan oldumu?
Bakırköy Ahu hangi cafede ?bana dediği küçük bişi oldu. asıl soruma verdiği vade dolmadı. bi gelişme yok o anlamda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?