İstanbul'da Fal - Falcılar

gülistanin cikmadigi bir arkadasim var mi?
Zeynep ve Gülistan nerede kızlar ? Gülistan’ın hep mi çıkıyor yani ? Bana acil lazım

Bu bakan falcı kim ?

Kızlar ya merak ettiğim bir şey var. Bu enerji bakımları ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Yani ben kendimce olumsuz bakıyorum ama sizinde düşüncelerinizi merak ettim. Bir şekilde aslında senelerdir yapılan bir şey bu ama yeni yeni iyice gündeme gelmeye başladı. Hani enerji bakımları yapanlar özel ritueller mi yapıyorlar nasıl oluyor bu? Konu hakkında bayağı bilgisizim ama merak etmiyor da değilim açıkçası :) mutlaka aramızda ya yaptıran ya da bilgisi sahibi olan arkadaşlar vardır..

enerji bakımı nedir ? yasemin beycan diye biri vardı bakırköy tarafında, baya biliniyor. onun yaptığı gibi bişiler mi ?

Benim fal baktırdıklarımdan biri yıldız yükseltme ve aşk hayatı şifalandırma yapalım sana demişti, farklı konularda şifalandırma işlemleri yapıyormuş falan da ben pek ciddiye almadım. Güvenim kalmadı sanırım hiç

evet canım..işte yok şifa, evrene olumlu enerji falan..çeşitli ritüeller ama öyle büyü falan değil..hiç bilginiz var mı?
ben pek inanmıyorum öyle şeylere. keza bu bahsettiğim yasemin'in bir tavrı da beni o tip şeylerden iyice soğuttu.
2 sene önce dek gelmiştik, telefonu kayıtlı kalmış. 1 ay önce sıkıntım olunca aradım ve dedim ki fal istemiyorum ama işte o zamanda dualar vermiştiniz okumuştum bana iyi gelmişti falan.
sonra tamam ben göndericem dedi ama her gün kusura bakmayın ücretini ödeyen sırada bekleyen müşterilerim var size gönderemedim demeler.
abla zaten atacağın whatsapptan foto, kimin hakkına giricen. kısacası para ver demeye getirdiğini hissettim.
bi de bana sürekli ben de evlenemedim ama yalnız mutluyum demişti 2 sene önce. ama her konuşmada.
kısacası aksine negatif yükledi beni..

yasemin falda bakıyor yani? onu hiç bilmiyordum. Ne kadara bakıyor canım?
hmm ayıp etmiş yahu, üstelik eski müşterisin aynı zamanda. Ama hemen hemen hepsi böyle ve ister istemez soğutuyorlar aslında farkında olmadan. Daha çok müşteri kazanmayı öteliyorlar temelde. Peki mesela dualar falan diyorsun canım, yani enerji bakımı aldın da o şunu oku, bunu oku mu diyor nasıl oluyor? İyi de gelmişti o dönem diyorsun çünkü

baktı da mı verdi
baktı da mı verdi, tesadüfen mi tuttu bilemiyorum ki. o zamanda çok güvenmemiştim. ben bi de çok sevgi pıtırcığı gibi konuşan insanı sevmem, samimi bulmam. her konuşmada canım güzel kalp falan diyodu, telefonu merhaba güzel kalp falan diye açıyodu. itici gelmişti.

Hangi Yaseminden bahsediyorsunuz?

hmm anladım canım, haklısın. İnsan zaten bir kere soğudu mu bir daha da baktırmıyor

owwww tam tersi oldu demek...o kadar kişi de övmüş ki kararsız kaldım bende
bilemiyorum.. bana tamamen bitti, geri dönüşü olmadan sırtını dönmüş dediği adam 2 gün sonra -kara kıştı- bahçesinde oturduğum mekana gelip üstümü örttü, benimle 2 saat oturdu ve hastalandı.

belki de o zaman öyle olacağı vardı, bilemem.

valla kime güveneceğiz, ne yapacağız bilmiyorum. Benim aklımda bir de gülistan kaldı valla..

valla kime güveneceğiz, ne yapacağız bilmiyorum. Benim aklımda bir de gülistan kaldı valla..
mesela o zaman olumsuz yorum yaparken ben üzülünce, siz çok istiyosunuz ve gerçekten üzgünsünüz bence düzelecek de demişti. yani nereye çeksen oraya gidecek bişi. ben bi süre baktırmıcam. zaten bana herkes aynı şeyi söylüyo kelimesi kelimesine. o nedenle sadece para ve zaman kaybı oluyo.

yok o zaman değmez, ki zaten size de herkes aynı şeyi söylüyorsa dediğiniz gibi anlamı yok bende kimisi farklı kimisi başka söylediği için karmaşadayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…