İstanbul'da Fal - Falcılar

memnun kaldin mi bana pek iyi şeyler demedi ama sürekli tekrarladığı cümleleri herkese mi diyor onu merak ettim işte hayatıma dair hiç birşey bilmiyorum hayatıma dair mutsuzum vs
O cümleleri genelde herkese söylüyor arada kendinle ilgili cumleler kuruyor bana bir anda takır takır yazmaya başlayacak dedi .Bende Mesajmi dedim evet dedi çıkarsa yazarım

O cümleleri genelde herkese söylüyor arada kendinle ilgili cumleler kuruyor bana bir anda takır takır yazmaya başlayacak dedi .Bende Mesajmi dedim evet dedi çıkarsa yazarım
zeynepten bahsediyorsanız kızlar hep aynı cümleleri kurdu bana beynim yandı hiçbir şey anlamadım ben o faldan

Her söylediği olmuyor kızlar... ben kaç aydır bekliyorum olacak diye...

valla kime güveneceğiz, ne yapacağız bilmiyorum. Benim aklımda bir de gülistan kaldı valla..
Gülistan çok farklı bir kafa onun gibi pek birileri yok. Şimdiyi anlatıyor çok yakin gele egi söyler söylerse. Kimse birsey bilemio çok sıkıldım artık bu işten. Her dedikleri yanlış cikio.

Zeynep te bilse keşke yarım saati kafam kafam üstüne çok mutsuzum çok kotuyum hayatıma dair herşey kötü diye diye bitirdi. Koca bir yarım saat bunları dinledim. Zaten birsey sordurmuo. Daha baktirmam onada

Zeynep te bilse keşke yarım saati kafam kafam üstüne çok mutsuzum çok kotuyum hayatıma dair herşey kötü diye diye bitirdi. Koca bir yarım saat bunları dinledim. Zaten birsey sordurmuo. Daha baktirmam onada
Ya Zeynebe kalsa bütün adamlar çok mutsuz zaten. Yalnız bende bildiği şeyler olmuştu hakkını yemeyeyim.

memnun kaldin mi bana pek iyi şeyler demedi ama sürekli tekrarladığı cümleleri herkese mi diyor onu merak ettim işte hayatıma dair hiç birşey bilmiyorum hayatıma dair mutsuzum vs
Ayrıca ara
Haklisin canim daha önce bir kere baktirdigimda bitmedi arayacak dedi aradı. Inşallah şimdide çıkar

Gülistan çok farklı bir kafa onun gibi pek birileri yok. Şimdiyi anlatıyor çok yakin gele egi söyler söylerse. Kimse birsey bilemio çok sıkıldım artık bu işten. Her dedikleri yanlış cikio.
Kimse gülistandan olumsuz bahsetmediği için benimde aklım onda kaldı. Diyorum baktırayım sonra diyorum olumsuz söylerse kafaya da takarım..bilemedim ne yapacağımı sizde çıktı mı gülistan mesela?

Ya Zeynebe kalsa bütün adamlar çok mutsuz zaten. Yalnız bende bildiği şeyler olmuştu hakkını yemeyeyim.
Ayrıca ara

Haklisin canim daha önce bir kere baktirdigimda bitmedi arayacak dedi aradı. Inşallah şimdide çıkar
Kızlar genel olarak nasıl, söylediklerinin çıktığı oldu mu ? Benim durumum çok vahim Sabahtan beri falcı arıyorum

Kızlar genel olarak nasıl, söylediklerinin çıktığı oldu mu ? Benim durumum çok vahim Sabahtan beri falcı arıyorum
Zeynep bende yarı olumlu yarı olumsuz konuşmuştu geçen sene. Olumsuz kısım çıktı diyebilirim. Ama çok negatif bir elektriği vardır, falı içini bayar insanın. Bir de hiç tutturamadığı da daha fazla sanırım. Dolayısıyla mutlaka tavsiye ediyorum diyemem. Ramek’in yakın gelecek için söyledikleri olmadı, uzak geleceğe hiç ihtimal vermiyorum. Gülistan’ı ise hiç bilmiyorum. Bunlardan fiyat olarak en uygunu sanırım Zeynep. Ama 30 dklık faldan 2 cümle belki çıkar diye o para verilir mi dersen, ben olsam bir daha vermem.

30 dakika süpermiş. Fiyatı yüksek mi acaba ? Ben Taksim’deki falcılar 5 dakika bakıp 40 ₺ alınca kendimi kötü hissediyorum bir de çıkmıyor.

30 dakika süpermiş. Fiyatı yüksek mi acaba ? Ben Taksim’deki falcılar 5 dakika bakıp 40 ₺ alınca kendimi kötü hissediyorum bir de çıkmıyor.
Zeynep en son 80’e bakıyordu, sonradan artırdı mı bilmiyorum. Yalnız 30 dkda sürekli kendisi konuşur cümleleri tekrarlar durur, sen zar zor 1-2 soru sorarsın ancak. Öyle gerçek bir diyalog bekleme birazcık tuhaf bir kadındır.

Nasıl ulaşabiliriz kendisine ? Nerede bakıyor, iletişim numarası var mı ?

merhaba kızlar
-Dün cafe bi melekte Sevgiye baktırdım.Genel hareketleri beni biraz korkuttu,fincanı kapatırken birine niyetlendiğimi,onun dengesiz ve beni suçlayarak ayrıldığını bildi genel olarak olumsuz konuşuyor.O kişiyle evliliğin yok dedi Kasım ayında ela gözlü başka birisi olacak hayatında dedi
çıkarsa eğer güncelleme yaparım ama bilemiyorum daha önce baktıran ve memnun kalan oldu mu?

-Birkaç hafta önce Asminde Eraya gitmiştim oda hayatına almanı tavsiye etmem seni yorar dedi ama başka birisini tarif edemiyorum çıkmıyor dedi geri gelecek ve ciddileşeceksiniz dedi.
çıkarsa paylaşacağım ama Sevgiye çok kafam takıldı daha önce baktıranlar ne düşünüyor sormak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…