- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.635
- 548
- 40
yani süreç için farklı yorumlar var ama sonuç herkeste aynı. en olumsuz pelin bilge bile sonucu olumlu veriyor. nasip.yok o zaman değmez, ki zaten size de herkes aynı şeyi söylüyorsa dediğiniz gibi anlamı yokbende kimisi farklı kimisi başka söylediği için karmaşadayım
ZeynepBu bakan falcı kim ?
O cümleleri genelde herkese söylüyor arada kendinle ilgili cumleler kuruyor bana bir anda takır takır yazmaya başlayacak dedi .Bende Mesajmi dedim evet dedi çıkarsa yazarımmemnun kaldin mi bana pek iyi şeyler demedi ama sürekli tekrarladığı cümleleri herkese mi diyor onu merak ettim işte hayatıma dair hiç birşey bilmiyorum hayatıma dair mutsuzum vs
zeynepten bahsediyorsanız kızlar hep aynı cümleleri kurdu bana beynim yandıO cümleleri genelde herkese söylüyor arada kendinle ilgili cumleler kuruyor bana bir anda takır takır yazmaya başlayacak dedi .Bende Mesajmi dedim evet dedi çıkarsa yazarım
Her söylediği olmuyor kızlar... ben kaç aydır bekliyorum olacak diye...O cümleleri genelde herkese söylüyor arada kendinle ilgili cumleler kuruyor bana bir anda takır takır yazmaya başlayacak dedi .Bende Mesajmi dedim evet dedi çıkarsa yazarım
Gülistan çok farklı bir kafa onun gibi pek birileri yok. Şimdiyi anlatıyor çok yakin gele egi söyler söylerse. Kimse birsey bilemio çok sıkıldım artık bu işten. Her dedikleri yanlış cikio.valla kime güveneceğiz, ne yapacağız bilmiyorum. Benim aklımda bir de gülistan kaldı valla..
Zeynep te bilse keşke yarım saati kafam kafam üstüne çok mutsuzum çok kotuyum hayatıma dair herşey kötü diye diye bitirdi. Koca bir yarım saat bunları dinledim. Zaten birsey sordurmuo. Daha baktirmam onadaHer söylediği olmuyor kızlar... ben kaç aydır bekliyorum olacak diye...
Ya Zeynebe kalsa bütün adamlar çok mutsuz zaten. Yalnız bende bildiği şeyler olmuştu hakkını yemeyeyim.Zeynep te bilse keşke yarım saati kafam kafam üstüne çok mutsuzum çok kotuyum hayatıma dair herşey kötü diye diye bitirdi. Koca bir yarım saat bunları dinledim. Zaten birsey sordurmuo. Daha baktirmam onada
Ayrıca aramemnun kaldin mi bana pek iyi şeyler demedi ama sürekli tekrarladığı cümleleri herkese mi diyor onu merak ettim işte hayatıma dair hiç birşey bilmiyorum hayatıma dair mutsuzum vs
Haklisin canim daha önce bir kere baktirdigimda bitmedi arayacak dedi aradı. Inşallah şimdide çıkarHer söylediği olmuyor kızlar... ben kaç aydır bekliyorum olacak diye...
Kimse gülistandan olumsuz bahsetmediği için benimde aklım onda kaldı. Diyorum baktırayım sonra diyorum olumsuz söylerse kafaya da takarım..bilemedim ne yapacağımıGülistan çok farklı bir kafa onun gibi pek birileri yok. Şimdiyi anlatıyor çok yakin gele egi söyler söylerse. Kimse birsey bilemio çok sıkıldım artık bu işten. Her dedikleri yanlış cikio.
Size kaç vade verdi? Yani üzerinden ne kadar geçti?Her söylediği olmuyor kızlar... ben kaç aydır bekliyorum olacak diye...
Siz kimi tavsiye ediyorsunuz ?Zeynep
Gülistan çok farklı bir kafa onun gibi pek birileri yok. Şimdiyi anlatıyor çok yakin gele egi söyler söylerse. Kimse birsey bilemio çok sıkıldım artık bu işten. Her dedikleri yanlış cikio.
Zeynep te bilse keşke yarım saati kafam kafam üstüne çok mutsuzum çok kotuyum hayatıma dair herşey kötü diye diye bitirdi. Koca bir yarım saat bunları dinledim. Zaten birsey sordurmuo. Daha baktirmam onada
Ya Zeynebe kalsa bütün adamlar çok mutsuz zaten. Yalnız bende bildiği şeyler olmuştu hakkını yemeyeyim.
Kızlar genel olarak nasıl, söylediklerinin çıktığı oldu mu ? Benim durumum çok vahimAyrıca ara
Haklisin canim daha önce bir kere baktirdigimda bitmedi arayacak dedi aradı. Inşallah şimdide çıkar
Zeynep bende yarı olumlu yarı olumsuz konuşmuştu geçen sene. Olumsuz kısım çıktı diyebilirim. Ama çok negatif bir elektriği vardır, falı içini bayar insanın. Bir de hiç tutturamadığı da daha fazla sanırım. Dolayısıyla mutlaka tavsiye ediyorum diyemem. Ramek’in yakın gelecek için söyledikleri olmadı, uzak geleceğe hiç ihtimal vermiyorum. Gülistan’ı ise hiç bilmiyorum. Bunlardan fiyat olarak en uygunu sanırım Zeynep. Ama 30 dklık faldan 2 cümle belki çıkar diye o para verilir mi dersen, ben olsam bir daha vermem.Kızlar genel olarak nasıl, söylediklerinin çıktığı oldu mu ? Benim durumum çok vahimSabahtan beri falcı arıyorum
30 dakika süpermiş. Fiyatı yüksek mi acaba ? Ben Taksim’deki falcılar 5 dakika bakıp 40 ₺ alınca kendimi kötü hissediyorum bir de çıkmıyor.Zeynep bende yarı olumlu yarı olumsuz konuşmuştu geçen sene. Olumsuz kısım çıktı diyebilirim. Ama çok negatif bir elektriği vardır, falı içini bayar insanın. Bir de hiç tutturamadığı da daha fazla sanırım. Dolayısıyla mutlaka tavsiye ediyorum diyemem. Ramek’in yakın gelecek için söyledikleri olmadı, uzak geleceğe hiç ihtimal vermiyorum. Gülistan’ı ise hiç bilmiyorum. Bunlardan fiyat olarak en uygunu sanırım Zeynep. Ama 30 dklık faldan 2 cümle belki çıkar diye o para verilir mi dersen, ben olsam bir daha vermem.
Zeynep en son 80’e bakıyordu, sonradan artırdı mı bilmiyorum. Yalnız 30 dkda sürekli kendisi konuşur cümleleri tekrarlar durur, sen zar zor 1-2 soru sorarsın ancak. Öyle gerçek bir diyalog bekleme birazcık tuhaf bir kadındır.30 dakika süpermiş. Fiyatı yüksek mi acaba ? Ben Taksim’deki falcılar 5 dakika bakıp 40 ₺ alınca kendimi kötü hissediyorum bir de çıkmıyor.
Nasıl ulaşabiliriz kendisine ? Nerede bakıyor, iletişim numarası var mı ?Zeynep en son 80’e bakıyordu, sonradan artırdı mı bilmiyorum. Yalnız 30 dkda sürekli kendisi konuşur cümleleri tekrarlar durur, sen zar zor 1-2 soru sorarsın ancak. Öyle gerçek bir diyalog bekleme birazcık tuhaf bir kadındır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?