İstanbul'da Fal - Falcılar

Cafe bi melekteki sevgiyle ilgili yorumu olan var mı açıkcası beni söyledikleri mutsuz etti herkese böyle mi ne düşünüyorsunuz?

Cafe bi melekteki sevgiyle ilgili yorumu olan var mı açıkcası beni söyledikleri mutsuz etti herkese böyle mi ne düşünüyorsunuz?
Sevgi'nin ruh hastası olduğunu düşünüyorum.
Anı biliyor ve ben olumlu konuştuğunu duymadım hiç. Bana da Kasım demişti yeni kişi için.
Eray'da herkese aynı konuşmuyormuş demek ki. Bana yeni kişiyi en ince ayrıntısına kadar tarif etmişti.

Sevgiye daha öncede gitmiştim ağlatmıştı bayağı dünde ağladım hareketleri ve bakışları beni rahatsız etti anı bildi doğru ama bilemiyorum.Kasım ayı dediği önceden miydi çıktı mı?
Eray cidden iyiydi kötü biri asla değil ama seni yorar o yüzden bence almamalısın ama yeni biri yok gözükmüyor sana dedi.

Bu arada Iyi bir mesaj olmasada ayrıldığım kişi bir aydan sonra ilk defa mesaj attı. Içim beyin okuduğu için zeyneple rahatlamıştı vadeyi de kader tutturdu sonundaaaa. Bundan sonra adımları gelecekmiş.... paylaşayım dedim

Kasım'ı bu ay söylemişti. Bana falcılar aşağı yukarı aynı şeyler söyledi zaten ama Sevgi'nin tavırları çok iticiydi. Böyle ellerini bağlayıp, karşısında çocuk varmış gibi azarlar tavırda konuşması falan inanılmaz sinir bozucu. Ayrıca okuduğum kadarıyla herkese hemen hemen aynı şeyleri söylüyor. İki dünya bir araya gelse olmaz. Uzun zamandır planladığın şeyleri hayata geçiriyorsun falan filan. Ben kaç kişiye baktırdım, sayısını bilmiyorum. Tutan var tutmayan var. Bir tek Sevgi'ye göndermem arkadaşımı. O da ülkenin kaderini kendisi belirliyormuş sandığı ve bizim mutsuzluğumuzdan garip bir keyif aldığını düşündüğüm için.
Eray da olumlu konuşmamıştı mesela ama adamım tavrı en azından kötü değildi. İş için söylediklerini bekliyorum.

Aynen öyle ben ağlarken tırnak etlerini kestianlamak istemiyorsun herhalde anlıyorum seviyorsun ama evliliğin yok diyor herkese mi böyle onu merak ettim

bu Asminde ki Eray eskiden çalışan Eray mı ayrı bir odada bakıyor aşağı katta doğru mu?

Sevgi bana olumlu konuşmuştu ama çıkmıştı.

Hatayda kendi evinde bakıyor. Iskambil su tarot . Bana en iyi gelen iskambil ama bildiğimiz iskambil olduğunu sanmıyorum. Ancak aramadan tüm sorularınızı yazın ve mümkün olduğunca merak ettiklerinizi sorun
Ne kadara bakıyor? Çıkıyor mu söyledikleri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…