Ben yazayım sizeNasıl ulaşabiliriz kendisine ? Nerede bakıyor, iletişim numarası var mı ?
telefonla bakıyor telefonun ayarlarından ses kaydı al dedım oyle kaydettımSes kaydı alınamıyor artık , siz nasıl aldınız ?
VErdiği vade yarın doluyor, birkaç gün gecikmeyle çıkarsa yazarım. Ama ne bileyim 6 ay sonra olursa bu durumda bilmiş de sayılmaz yaniRamek de bilemedi demek
Sevgi'nin ruh hastası olduğunu düşünüyorum.Cafe bi melekteki sevgiyle ilgili yorumu olan var mı açıkcası beni söyledikleri mutsuz etti herkese böyle mi ne düşünüyorsunuz?
Sevgiye daha öncede gitmiştim ağlatmıştı bayağı dünde ağladım hareketleri ve bakışları beni rahatsız etti anı bildi doğru ama bilemiyorum.Kasım ayı dediği önceden miydi çıktı mı?Sevgi'nin ruh hastası olduğunu düşünüyorum.
Anı biliyor ve ben olumlu konuştuğunu duymadım hiç. Bana da Kasım demişti yeni kişi için.
Eray'da herkese aynı konuşmuyormuş demek ki. Bana yeni kişiyi en ince ayrıntısına kadar tarif etmişti.
Sen o zaman bide kaderi denesene. Süre sorunu hiç yok aklındaki tüm soruları cevaplar.30 dakika süpermiş. Fiyatı yüksek mi acaba ? Ben Taksim’deki falcılar 5 dakika bakıp 40 ₺ alınca kendimi kötü hissediyorum bir de çıkmıyor.
Kader nasıl,nerde bakıyor?Sen o zaman bide kaderi denesene. Süre sorunu hiç yok aklındaki tüm soruları cevaplar.
Kasım'ı bu ay söylemişti. Bana falcılar aşağı yukarı aynı şeyler söyledi zaten ama Sevgi'nin tavırları çok iticiydi. Böyle ellerini bağlayıp, karşısında çocuk varmış gibi azarlar tavırda konuşması falan inanılmaz sinir bozucu. Ayrıca okuduğum kadarıyla herkese hemen hemen aynı şeyleri söylüyor. İki dünya bir araya gelse olmaz. Uzun zamandır planladığın şeyleri hayata geçiriyorsun falan filan. Ben kaç kişiye baktırdım, sayısını bilmiyorum. Tutan var tutmayan var. Bir tek Sevgi'ye göndermem arkadaşımı. O da ülkenin kaderini kendisi belirliyormuş sandığı ve bizim mutsuzluğumuzdan garip bir keyif aldığını düşündüğüm için.Sevgiye daha öncede gitmiştim ağlatmıştı bayağı dünde ağladım hareketleri ve bakışları beni rahatsız etti anı bildi doğru ama bilemiyorum.Kasım ayı dediği önceden miydi çıktı mı?
Eray cidden iyiydi kötü biri asla değil ama seni yorar o yüzden bence almamalısın ama yeni biri yok gözükmüyor sana dedi.
Hatayda kendi evinde bakıyor. Iskambil su tarot . Bana en iyi gelen iskambil ama bildiğimiz iskambil olduğunu sanmıyorum. Ancak aramadan tüm sorularınızı yazın ve mümkün olduğunca merak ettiklerinizi sorunKader nasıl,nerde bakıyor?
Aynen öyle ben ağlarken tırnak etlerini kestiKasım'ı bu ay söylemişti. Bana falcılar aşağı yukarı aynı şeyler söyledi zaten ama Sevgi'nin tavırları çok iticiydi. Böyle ellerini bağlayıp, karşısında çocuk varmış gibi azarlar tavırda konuşması falan inanılmaz sinir bozucu. Ayrıca okuduğum kadarıyla herkese hemen hemen aynı şeyleri söylüyor. İki dünya bir araya gelse olmaz. Uzun zamandır planladığın şeyleri hayata geçiriyorsun falan filan. Ben kaç kişiye baktırdım, sayısını bilmiyorum. Tutan var tutmayan var. Bir tek Sevgi'ye göndermem arkadaşımı. O da ülkenin kaderini kendisi belirliyormuş sandığı ve bizim mutsuzluğumuzdan garip bir keyif aldığını düşündüğüm için.
Eray da olumlu konuşmamıştı mesela ama adamım tavrı en azından kötü değildi. İş için söylediklerini bekliyorum.
bu Asminde ki Eray eskiden çalışan Eray mı ayrı bir odada bakıyor aşağı katta doğru mu?merhaba kızlar
-Dün cafe bi melekte Sevgiye baktırdım.Genel hareketleri beni biraz korkuttu,fincanı kapatırken birine niyetlendiğimi,onun dengesiz ve beni suçlayarak ayrıldığını bildi genel olarak olumsuz konuşuyor.O kişiyle evliliğin yok dedi Kasım ayında ela gözlü başka birisi olacak hayatında dedi
çıkarsa eğer güncelleme yaparım ama bilemiyorum daha önce baktıran ve memnun kalan oldu mu?
-Birkaç hafta önce Asminde Eraya gitmiştim oda hayatına almanı tavsiye etmem seni yorar dedi ama başka birisini tarif edemiyorum çıkmıyor dedi geri gelecek ve ciddileşeceksiniz dedi.
çıkarsa paylaşacağım ama Sevgiye çok kafam takıldı daha önce baktıranlar ne düşünüyor sormak istiyorum.
Kader evde bakiyorKader nasıl,nerde bakıyor?
Sevgi bana olumlu konuşmuştu ama çıkmıştı.merhaba kızlar
-Dün cafe bi melekte Sevgiye baktırdım.Genel hareketleri beni biraz korkuttu,fincanı kapatırken birine niyetlendiğimi,onun dengesiz ve beni suçlayarak ayrıldığını bildi genel olarak olumsuz konuşuyor.O kişiyle evliliğin yok dedi Kasım ayında ela gözlü başka birisi olacak hayatında dedi
çıkarsa eğer güncelleme yaparım ama bilemiyorum daha önce baktıran ve memnun kalan oldu mu?
-Birkaç hafta önce Asminde Eraya gitmiştim oda hayatına almanı tavsiye etmem seni yorar dedi ama başka birisini tarif edemiyorum çıkmıyor dedi geri gelecek ve ciddileşeceksiniz dedi.
çıkarsa paylaşacağım ama Sevgiye çok kafam takıldı daha önce baktıranlar ne düşünüyor sormak istiyorum.
Ne kadara bakıyor? Çıkıyor mu söyledikleri?Hatayda kendi evinde bakıyor. Iskambil su tarot . Bana en iyi gelen iskambil ama bildiğimiz iskambil olduğunu sanmıyorum. Ancak aramadan tüm sorularınızı yazın ve mümkün olduğunca merak ettiklerinizi sorun
50 tl yaaa nasi desem eskiden tam zamanı bilirdi ayrildigimda ama en son batırdım tutmadı vade dediği zaman yalnız iyi olmasada dün gece mesaj atarak bir aydan sonra suskunlugunu bozdu. Kader hem falcı hem arkadaştır zaman sorunu olmayanNe kadara bakıyor? Çıkıyor mu söyledikleri?
Çalışan olarak görmedim onu diğer falcıların yanında bakıyor içerde ama arada paravan varbu Asminde ki Eray eskiden çalışan Eray mı ayrı bir odada bakıyor aşağı katta doğru mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?