- 15 Ağustos 2018
- 30
- 12
- 8
- 32
Hangisi çıktı acaba özel değilse tabi.Bana dediği hep olumsuz başka biri gelecek sana bende çok beğendim onu sen onunla ol falan dedi.Sevgi bana olumlu konuşmuştu ama çıkmıştı.
onu asla kale alma,beni de aglatti,kendisinin normal olmadigini dusunuyorum.Hangisi çıktı acaba özel değilse tabi.Bana dediği hep olumsuz başka biri gelecek sana bende çok beğendim on sen onunla ol falan dedi.
Neyseki yalnız değilmişim burnumdan geldi resmenonu asla kale alma,beni de aglatti,kendisinin normal olmadigini dusunuyorum.
Ramek cikmadi mi yani tersi fln mi oldu yoksa zaman olarak mı şaştı? ?Zeynep bende yarı olumlu yarı olumsuz konuşmuştu geçen sene. Olumsuz kısım çıktı diyebilirim. Ama çok negatif bir elektriği vardır, falı içini bayar insanın. Bir de hiç tutturamadığı da daha fazla sanırım. Dolayısıyla mutlaka tavsiye ediyorum diyemem. Ramek’in yakın gelecek için söyledikleri olmadı, uzak geleceğe hiç ihtimal vermiyorum. Gülistan’ı ise hiç bilmiyorum. Bunlardan fiyat olarak en uygunu sanırım Zeynep. Ama 30 dklık faldan 2 cümle belki çıkar diye o para verilir mi dersen, ben olsam bir daha vermem.
Gülistan oledirBen falda soru sormaktan yana diilim ben bişey sormadan döken falcınız varmı yeni birini deniyim:)
Tersi oldu diyebileceğim bir şey yok ama söylediği şey gerçekleşmediRamek cikmadi mi yani tersi fln mi oldu yoksa zaman olarak mı şaştı? ?
Belki zaman sasmiştir. Biraz daha bekleyelimTersi oldu diyebileceğim bir şey yok ama söylediği şey gerçekleşmedi
Beklemedeyim bu hafta içi bir şey olursa yazacağımSon zamanlar da falı çıkan birileri var mı?? Varsa belirtebilir mi??
sonucu burdan yazıcammedyum zamiryanı bekliyorum
bu ayşe istanbuldan mıVeeeee bir aydan sonra 2. Mesajı atti benimle konuşmak istiyor. Bir aydır buradanda öğrenip herkese baktirdim . Eskisehirdeyim ben. Burada mehmet var kaderle hep aynı gitti kader en son pazar günü 3 gun kaldı dedi mehmet gibi sabret. Güneş hanim 2 hafta demişti ramek 3hafta. Ayşe diye birine de baktirdim ekim dedi. Bu durumda en iyi bilen kader mehmet ve sonra güneş hanım. Darısı basiniza
Sanırım çok hızlı konuşuyor sonra soru sor diyor bitince konuşmasıbu ayşe istanbuldan mı
evet o. burda kimsenin dediği olmayıp sadece onun dediklerini yaşayanları çok okudum. beni işyerinden bi arkadaşım götürmüştü. ona mesela olmıcak bişi demişti kısa vadede ve pat diye olmuştu şok geçirdik.Sanırım çok hızlı konuşuyor sonra soru sor diyor bitince konuşması
Zeynep sana ne demişti bu durumla ilgili ?Veeeee bir aydan sonra 2. Mesajı atti benimle konuşmak istiyor. Bir aydır buradanda öğrenip herkese baktirdim . Eskisehirdeyim ben. Burada mehmet var kaderle hep aynı gitti kader en son pazar günü 3 gun kaldı dedi mehmet gibi sabret. Güneş hanim 2 hafta demişti ramek 3hafta. Ayşe diye birine de baktirdim ekim dedi. Bu durumda en iyi bilen kader mehmet ve sonra güneş hanım. Darısı basiniza
kimdir bu numarasi var mievet o. burda kimsenin dediği olmayıp sadece onun dediklerini yaşayanları çok okudum. beni işyerinden bi arkadaşım götürmüştü. ona mesela olmıcak bişi demişti kısa vadede ve pat diye olmuştu şok geçirdik.
bana da meme ile ilgili sorun olcak demişti. kötü değil ama sen çok panikliceksin dedi. gerçekten de oldu. boş bi kadın değil. sadece alışmak zaman alıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?