Vade vermedi zeynep ama adam bir anda takır takır yazacak yazacak yazacak.... bilirsin tekrarlar bende Mesajmi dedim evet dediZeynep sana ne demişti bu durumla ilgili ?
Ben arkadaşımla beraber gidiyorum hep.kimdir bu numarasi var mi
Attim sana telini aysenin özeldenBen arkadaşımla beraber gidiyorum hep.
Sen memnun kaldın mı peki, çıktı mıAttim sana telini aysenin özelden
Sen memnun kaldın mı peki, çıktı mı
[/QUOTE
Açıkçası ayrıldığım kişi için aradim ekimde arayacak seni dedi onla olmayacak dedi başkası girecek die söyledi. Bu yüzden cıktı diyemem. Isle ilgili birşeyler dedi Ama yoğunluğum ayrıldığım kişide olduğu için hatırlamıyorumSen memnun kaldın mı peki, çıktı mı
Çokk sevindim.Bu mehmet daha önce beşiktaş cafe biasta mıydı acaba?bende orda bir mehmete baktırmış beğenmiştim bir daha baktıramadım sonra ordan ayrılıp eskişehiree gitmişti çünkü.Veeeee bir aydan sonra 2. Mesajı atti benimle konuşmak istiyor. Bir aydır buradanda öğrenip herkese baktirdim . Eskisehirdeyim ben. Burada mehmet var kaderle hep aynı gitti kader en son pazar günü 3 gun kaldı dedi mehmet gibi sabret. Güneş hanim 2 hafta demişti ramek 3hafta. Ayşe diye birine de baktirdim ekim dedi. Bu durumda en iyi bilen kader mehmet ve sonra güneş hanım. Darısı basiniza
Çok tşk ederim az önce kadere baktirdim yüz yüze görüşme yapacaksınız affedeceksin dedi Bu hafta içinde. Çıkarsa yazarım. Mehmet konusun da yok değil sanirim urfalı iniş kendisi. Marpuç die bi cafede bakio burada simdi adı değişti cafenin. Ama mehmet kısa bakar 10 dk falan ben acaba kaderle aynımi diyecek die sağlama almak için baktiririm ona. Mehmet ilk seferde çok doyurucu gelmez ukaladir biraz. Soyadı gül. Isterseniz bi bakın face den falan aynı kisimi dieÇokk sevindim.Bu mehmet daha önce cafe biasta mıydı acaba?ordan ayrılıp eskişehiree gitmişti çünkü.
Belki ekimde başkası çıkar karşınaBana ay
Tamam soyadı Gül'se odur şansa bak☺telefondan bakıyor mu acaba,numarası varsa özelden atar mısın?Çok tşk ederim az önce kadere baktirdim yüz yüze görüşme yapacaksınız affedeceksin dedi Bu hafta içinde. Çıkarsa yazarım. Mehmet konusun da yok değil sanirim urfalı iniş kendisi. Marpuç die bi cafede bakio burada simdi adı değişti cafenin. Ama mehmet kısa bakar 10 dk falan ben acaba kaderle aynımi diyecek die sağlama almak için baktiririm ona. Mehmet ilk seferde çok doyurucu gelmez ukaladir biraz. Soyadı gül. Isterseniz bi bakın face den falan aynı kisimi die
Ben cafeye 2 kere gittim ortamını sevmedigim için telefondan baktiriom atiyorumTamam soyadı Gül'se odur şansa bak☺telefondan bakıyor mu acaba,numarası varsa özelden atar mısın?
Sen daha önce baktirdin sanirim tarzını bilion o zaman biraz ukalaTamam soyadı Gül'se odur şansa bak☺telefondan bakıyor mu acaba,numarası varsa özelden atar mısın?
Hayırlısı Ama inş. Bu ayrildigim kişi ile olacakBelki ekimde başkası çıkar karşına
aminnn :)Hayırlısı Ama inş. Bu ayrildigim kişi ile olacak
canım şu kaderin numarasını atar mısın bana...Çok tşk ederim az önce kadere baktirdim yüz yüze görüşme yapacaksınız affedeceksin dedi Bu hafta içinde. Çıkarsa yazarım. Mehmet konusun da yok değil sanirim urfalı iniş kendisi. Marpuç die bi cafede bakio burada simdi adı değişti cafenin. Ama mehmet kısa bakar 10 dk falan ben acaba kaderle aynımi diyecek die sağlama almak için baktiririm ona. Mehmet ilk seferde çok doyurucu gelmez ukaladir biraz. Soyadı gül. Isterseniz bi bakın face den falan aynı kisimi die
Valla benim 3 seneden fazla oldu baktıralı o zamanlar hayatımdaki adam için kötü,yanında başka birisi var sana gelicek tekrar ama yine bitecek dedi.Başka birisi olacak sana dedi.Hepsi öyle oldu gerçekten.o cafeden ayrılınca bulamadım şanslıymışım.Sen daha önce baktirdin sanirim tarzını bilion o zaman biraz ukalasanada cıkmışmiydi. Ben emin olayım die ararim onu bazen
Hadi inşallah ya banada gelecek umursamaz olursan kazanırsın dedi ben bu gidişle cafe den hoslanmiom ama artık yüz yüze görüşme giderim onunlaValla benim 3 seneden fazla oldu baktıralı o zamanlar hayatımdaki adam için kötü,yanında başka birisi var sana gelicek tekrar ama yine bitecek dedi.Başka birisi olacak sana dedi.Hepsi öyle oldu gerçekten.o cafeden ayrılınca bulamadım şanslıymışım.
Ben mehmet dedim ama şunu bilin kızlar. Mehmet öyle uzun falan bakmaz dier 3 sene önce baktiran ark sorun. Ben kadere Baktirip ondan da onay almak için arıyordum. Eskişehirde cafede teldende bakar. Tavsiye eder miyim size göreceli. Fazla soru soramazsın kendisine. Önce konuşur sonra 2 veya 3 soru alır yalnız tek donecekmi olayina kitlendigim için bana yetiyordu.pembe tablocu degil aldatıyorsa büyük zevkle söyler kendisişimdi mehmeti mi arıyoruz:)))) ben yine kader mehmet ayşe güneş.. yeni isimler okuyorum.. mehmet nerde bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?