İstanbul'da Fal - Falcılar

Bana ay

Çokk sevindim.Bu mehmet daha önce beşiktaş cafe biasta mıydı acaba?bende orda bir mehmete baktırmış beğenmiştim bir daha baktıramadım sonra ordan ayrılıp eskişehiree gitmişti çünkü.

Çokk sevindim.Bu mehmet daha önce cafe biasta mıydı acaba?ordan ayrılıp eskişehiree gitmişti çünkü.
Çok tşk ederim az önce kadere baktirdim yüz yüze görüşme yapacaksınız affedeceksin dedi Bu hafta içinde. Çıkarsa yazarım. Mehmet konusun da yok değil sanirim urfalı iniş kendisi. Marpuç die bi cafede bakio burada simdi adı değişti cafenin. Ama mehmet kısa bakar 10 dk falan ben acaba kaderle aynımi diyecek die sağlama almak için baktiririm ona. Mehmet ilk seferde çok doyurucu gelmez ukaladir biraz. Soyadı gül. Isterseniz bi bakın face den falan aynı kisimi die

Tamam soyadı Gül'se odur şansa bak☺telefondan bakıyor mu acaba,numarası varsa özelden atar mısın?

Son düzenleme:
canım şu kaderin numarasını atar mısın bana...
Birde şu Mehmet nerde ne kadara bakıyor

Sen daha önce baktirdin sanirim tarzını bilion o zaman biraz ukala sanada cıkmışmiydi. Ben emin olayım die ararim onu bazen
Valla benim 3 seneden fazla oldu baktıralı o zamanlar hayatımdaki adam için kötü,yanında başka birisi var sana gelicek tekrar ama yine bitecek dedi.Başka birisi olacak sana dedi.Hepsi öyle oldu gerçekten.o cafeden ayrılınca bulamadım şanslıymışım.

Son düzenleme:
Hadi inşallah ya banada gelecek umursamaz olursan kazanırsın dedi ben bu gidişle cafe den hoslanmiom ama artık yüz yüze görüşme giderim onunla

bişi dicem. burda daha önce birkaç defa laf cafe serhat için iyi denmiş. yakın zamanda giden var mı?

şimdi mehmeti mi arıyoruz:)))) ben yine kader mehmet ayşe güneş.. yeni isimler okuyorum.. mehmet nerde bakıyor
Ben mehmet dedim ama şunu bilin kızlar. Mehmet öyle uzun falan bakmaz dier 3 sene önce baktiran ark sorun. Ben kadere Baktirip ondan da onay almak için arıyordum. Eskişehirde cafede teldende bakar. Tavsiye eder miyim size göreceli. Fazla soru soramazsın kendisine. Önce konuşur sonra 2 veya 3 soru alır yalnız tek donecekmi olayina kitlendigim için bana yetiyordu.pembe tablocu degil aldatıyorsa büyük zevkle söyler kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…