İstanbul'da Fal - Falcılar

büyük zevkle ahhaahhaha

merhaba ,

Mehmet'in numarsini alabilir miyim?

Bir de ne kadara bakiyor?

şimdi mehmeti mi arıyoruz:)))) ben yine kader mehmet ayşe güneş.. yeni isimler okuyorum.. mehmet nerde bakıyor

ben beşiktaşta bias kafe baktırmıştım sonra eskişehire gitmişti bulamamıştım.Çok müşteri kaybetme korkusu yoktu,olumsuz neyse söylerdi 10- 12 dakika anca bakar,aklımda ki her şeyi söylediği içinde ben soru sormamıştım.

Aynen beni

Bu arada aynı fikirde olduğumuza sevindim demekki doğru kişiden sağlama yapmisim

Cafe46da Arman diye esmer bir erkek falcıya fal baktıran oldu mu? Kazıklanmış olabilirim iskambil falı bakıyor

Kızlar benden mehmet ve kaderin telini isteyen herkese verdim. Baktiranlar yorumlarını yazabilirmi acaba rica etsem

Bu aradaaaa bir ay önce ayrıldığım kişi yeniden bu sabah mesaj atarak benimle görüşmek istediğini ve yeniden ona sans vermemi istedi. Bana kader tuttu arkadaşlar. Buradan kadere baktiran bir arkadaş daha var benim gibi. Kader hayatimdaki en önemli detay yazmis bana özelden. Aynen ayşe dediğin gibi en önemli detay. Allah herkesin yardımcısı olsun. Uzun bir süreçti benim için .

Ramek ne durumda kizlar vadeler doluyornu benim 1 ay filan daha var sanirim eylul sonu soylecegim.Yumurtaci nazife diye bir kadin vardi eskilerde konusulmus ,varmi dir nosu buralarda ?No su olan yollaybilir mi?

Ramek ne durumda kizlar vadeler doluyornu benim 1 ay filan daha var sanirim eylul sonu soylecegim.Yumurtaci nazife diye bir kadin vardi eskilerde konusulmus ,varmi dir nosu buralarda ?No su olan yollaybilir mi?
nazife 200-250 civarı 3-5 kişilik gruplar oluştuğunda baktığını söylemişti.7-8 ay önce bir aramıştım. bulursam atarım

Benim de Ekim gibi belli olacak sanırım. Fazla ihtimal vermiyorum çıkmasına, bi gelişme olursa durum güncellemesi yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…