- 22 Nisan 2018
- 514
- 408
- 53
- 31
büyük zevkle ahhaahhahaBen mehmet dedim ama şunu bilin kızlar. Mehmet öyle uzun falan bakmaz dier 3 sene önce baktiran ark sorun. Ben kadere Baktirip ondan da onay almak için arıyordum. Eskişehirde cafede teldende bakar. Tavsiye eder miyim size göreceli. Fazla soru soramazsın kendisine. Önce konuşur sonra 2 veya 3 soru alır yalnız tek donecekmi olayina kitlendigim için bana yetiyordu.pembe tablocu degil aldatıyorsa büyük zevkle söyler kendisi
Baktirdinmi sonunda . Ne dedi????büyük zevkle ahhaahhaha
Ben mehmet dedim ama şunu bilin kızlar. Mehmet öyle uzun falan bakmaz dier 3 sene önce baktiran ark sorun. Ben kadere Baktirip ondan da onay almak için arıyordum. Eskişehirde cafede teldende bakar. Tavsiye eder miyim size göreceli. Fazla soru soramazsın kendisine. Önce konuşur sonra 2 veya 3 soru alır yalnız tek donecekmi olayina kitlendigim için bana yetiyordu.pembe tablocu degil aldatıyorsa büyük zevkle söyler kendisi
şimdi mehmeti mi arıyoruz:)))) ben yine kader mehmet ayşe güneş.. yeni isimler okuyorum.. mehmet nerde bakıyor
Attım özele numarasınımerhaba ,
Mehmet'in numarsini alabilir miyim?
Bir de ne kadara bakiyor?
ben beşiktaşta bias kafe baktırmıştım sonra eskişehire gitmişti bulamamıştım.Çok müşteri kaybetme korkusu yoktu,olumsuz neyse söylerdi 10- 12 dakika anca bakar,aklımda ki her şeyi söylediği içinde ben soru sormamıştım.
[/QUOTEaynen yaaa beni remziye abla diye bir falcı gönderdi size dedim mehmete ilk gittigimde. Bana remziyede kim ben eskisehirde tekim diyecek kadarda ukalamüşteri kaybetme korkusu yok
Bu arada aynı fikirde olduğumuza sevindim demekki doğru kişiden sağlama yapmisimben beşiktaşta bias kafe baktırmıştım sonra eskişehire gitmişti bulamamıştım.Çok müşteri kaybetme korkusu yoktu,olumsuz neyse söylerdi 10- 12 dakika anca bakar,aklımda ki her şeyi söylediği içinde ben soru sormamıştım.
Evet iyidir ben de sevindim,baktırıp detayları paylaşıcam inşallahBu arada aynı fikirde olduğumuza sevindim demekki doğru kişiden sağlama yapmisim
Peki bu mehmet telefonda mı yoksa yüzyüze mi bakıyo acabaEvet iyidir ben de sevindim,baktırıp detayları paylaşıcam inşallah
Eskişehirde cafe de baktirabilirsin gelme sansin olursa teldende bakioPeki bu mehmet telefonda mı yoksa yüzyüze mi bakıyo acaba
nazife 200-250 civarı 3-5 kişilik gruplar oluştuğunda baktığını söylemişti.7-8 ay önce bir aramıştım. bulursam atarımRamek ne durumda kizlar vadeler doluyornu benim 1 ay filan daha var sanirim eylul sonu soylecegim.Yumurtaci nazife diye bir kadin vardi eskilerde konusulmus ,varmi dir nosu buralarda ?No su olan yollaybilir mi?
ramek mesala... bir çoğumuz bir gaz baktırdık. hiç vakti vadesi dolan yok mu acaba.. haftaya vadesi doluyor benim. adamdan ses soluk bir nefes belirtisi yok yani....Kader’e, Mehmet’e vs baktıranlar özelden değil de buradan yorum yaparsa daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
Benim de Ekim gibi belli olacak sanırım. Fazla ihtimal vermiyorum çıkmasına, bi gelişme olursa durum güncellemesi yapacağım.Ramek ne durumda kizlar vadeler doluyornu benim 1 ay filan daha var sanirim eylul sonu soylecegim.Yumurtaci nazife diye bir kadin vardi eskilerde konusulmus ,varmi dir nosu buralarda ?No su olan yollaybilir mi?
bende de bir numara yokramek mesala... bir çoğumuz bir gaz baktırdık. hiç vakti vadesi dolan yok mu acaba.. haftaya vadesi doluyor benim. adamdan ses soluk bir nefes belirtisi yok yani....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?