İstanbul'da Fal - Falcılar

ramek mesala... bir çoğumuz bir gaz baktırdık. hiç vakti vadesi dolan yok mu acaba.. haftaya vadesi doluyor benim. adamdan ses soluk bir nefes belirtisi yok yani....
Aynen, o kadar baktıran var. Olumlu/olumsuz, çıktı/çıkmadı yorumları yok mu?

ramek mesala... bir çoğumuz bir gaz baktırdık. hiç vakti vadesi dolan yok mu acaba.. haftaya vadesi doluyor benim. adamdan ses soluk bir nefes belirtisi yok yani....
Bana Ramek demeyin, çok üzülüyorum Benim durumumu olumsuz olarak görmüştü, ama yine de 2 hafta içinde iletişim demişti. Üzülmüştüm ama en azından yine konuşacakmışız diye de avunmuştum. En ufak bir iletişim olmadı. Bence hem süreç hem de sonuç olumsuz bende. Zaten baktırdığım tüm fallar uzun vadede parasız kalmam ve hayalkırıklığı yaşamam dışında hiç bir işe yaramadı. Umarım ben sabırsız davranıyorumdur da gelip burada yazabilirim Ramek’e haksızlık etmişim diye. Zaten her dönem bir ya da iki falcının rüzgarı deli gibi esiyor forumda. Hepimiz gaza gelip peşpeşe baktırıyoruz, onlar da tutturamayınca isimleri birden kaybolup gidiyor, biz de yeni falcıların peşine düşüyoruz

aynı cümlelerin 3 hafta içinde olacak şekilde söyledi. olmayacak ama haberleşme var dedi..

aynı cümlelerin 3 hafta içinde olacak şekilde söyledi. olmayacak ama haberleşme var dedi..
Zaten çoğu kişiye olumsuz konuşuyor sanırım, bizi çok soğutmamak için de mevcut kişiyle iletişim, daha sonra da yeni bir adam vs diyor. Uzun vade konusunda bende zaten çok yüksekten attı Arayacak dediği adam geçen Hafta ortak wp grubumuza bir sticker attı, acaba Ramek’in iletişim dediği bu muydu :)

Gerçekten bazı konular çok uzuyor. Kimi beğenir kimi beğenmez. Bu kadar basit. Herkes de hür iradesiyle fal baktırıyor.
Beğenilmeyen falcıların da çok müşterisi oluyor, her olumsuz yorumda ortaya çıkmanın ne anlamı var, ben de bunu anlamıyorum.

Purringcim alıntılayarak yazarsan kime cevap yazdığın daha net belli olur. Kimse üzerine alınmamış olur.

Alıntı yapmama gerek yok, alınanlar belli ediyor zaten kendisini. :)
Polemiğe de gerek yok.

Neyse, şu Kader’e baktıranlar varsa buraya yorum yapabilir mi? Anda nasıl, fal bakma tarzı nasıl?

Alıntı yapmama gerek yok, alınanlar belli ediyor zaten kendisini. :)
Polemiğe de gerek yok.
Medeni bir iletişimde forum kullanıcısı alıntı yaparak cevaplar canım :) Benim yorumumum hemen altına alıntı yapmadan yazarak polemiğe girmeye çalışan sensin. Demek ki sen alındın üzerine ben değil.

Gelecek söylemlerinden bağımsız tavsiye edebileceğiniz bir fal mıydı peki?
ben tavsiye ederim demek istemiyorum kimse için. herkesin beklentisi farklı. bana iyi geldi. anlamlı buldum. siz hoşlanmayabilirsiniz tarzından.
ben de burada yazan üye tavsiye ediyor diye değil çıktı dediği için denemek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…