- 22 Eylül 2018
- 34
- 51
- 38
- 42
Kader’e ben de baktirdim. Anlik analiz iyiydi, tek konu odakli baktirdim. Gelecekle ilgili soyledigi hakkinda beklemedeyim ama zaten kisa vade vardi insallah cikarNeyse, şu Kader’e baktıranlar varsa buraya yorum yapabilir mi? Anda nasıl, fal bakma tarzı nasıl?
Ben de almıştım numarasını ama üst üste olduğu için baktırmadım. Nasıldır bilmiyorumŞu Ankara’daki Zehra’ya baktıran oldu mu...bende bir sürü kişiye numarasını verdim..baktıran varsa yorum yapabilir mi??
Tam da Eylül’de Ümit’e giderim diyordumSelam kızlar. Ben de bugün ümit e baktırdım. Anla ilgili 1 2 şey tutturdu, mekan olarak. Örn beylikdüzünde kim var? X isimli kişi kim gibi. Ama söylediği isim Mustafa Ayşe gibi çok sıradan ve bolca bulunan bir isim olduğu için etkilenmedim. Baktırdığım kişi ile ilgili söylediği şeyler doğru değildi. Örn hayatında biri yok diyor ama var biliyorum. Telefondan bir kadını aradı o da yurtdışına gidecek bu adam dedi ama kendisi devlette çalışıyor zaten pek bir ihtimal yok. Ümit Çok genel geçer tavsiyelerde bulundu vade vermedi olumlu konuştu. Ben tarzını da sevmedim azarlar gibi konuşuyor. Açıkçası hiç hoşuma gitmedi paylaşmak istedim.
Daha sonra hazır bakırköydeyken Neslihan a gideyim dedim bu sefer su falı baktırdım. Kim ne derse desin bu kadın anda muhteşem. Gelecekle ilgili söylediği şeyler tutar mı bakacağız uzun zaman verdi. Daha önce kahve+tarot baktırmıştım ve beğenmiştim. Bu sefer su denemek istedim ama su falı da olsa yine çok uzun sürmüyor belirteyim.inş dedikleri çıkar
Sana katılıyorum. Ayrıldığım kişiyle yeniden ilişkimize bir şans verdik bugün. Bir aydır denemediğim falcı kalmadı. Tutanlar oldu ve ben yeniden beraberim.bundan sonrası artik benim elimde. Umarım yeniden falcı arayışına düşmem. Allah herkese güzel seyler yaşatsınYıllardır profesyonel olarak sürdürdüğüm fal baktırıcılığını bu akşam itibariyle sonlandırmış bulunmaktayım
Çok falcıya baktırdım. Nihal, Ramek, Ahmet, Ebru, Kader, Nakta vs. Hepsi asıl konu ile ilgili birbirinden farklı şeyler söyledi. Çoğu anı geçmişi iyi bilse de gelecek için söyledikleri birbirlerinden tamamen farklı. Kiminin söylediği pek mümkün değil, kiminin enerjisini sevmedim.
Hayatımın bir nebze huzurlu ve istikrarlı gitmesi için falı komple bırakıyorum. Fal için burada kalp kırmayı da saçma buluyorum. Olacak şeyleri illa öğrenmeme gerek yok, zaman zaten her şeyi öyle ya da böyle gösteriyor.
Umarım buradaki herkes fal baktırmayı unutturacak kadar güzel şeyler yaşar. Konuyu takipteyim yine de, kalbim sizinle.
Neslihan sütlü kahve cafede bakıyor. Bu benim ikinci gidişim oldu ilk nisanda gitmiştim ilk falıyla hiç çelişmedi. Beni hatırlaması zor diye düşünüyorum. Adamın hayatı ile ilgili öyle atıp da tutturacağı türden şeyler demedi bana nokta atışları var daha önceki falında da bilmişti. Zaten farklı enerjilerle bakıyor geçmişi anı iyi bilir o yüzden bence.Tam da Eylül’de Ümit’e giderim diyordumBakırköy tarafını ve oradaki isimleri hiç bilmiyorum. Neslihan dediğiniz hangi cafe? Çok spesifik olayları bilip nokta atışı mı yapıyor? Karakter analizlerinden çok etkilenmiyorum ben , net bir şey bildiği oldu mu?
mesela bana daha çok zaten sonuç gerçekleşmiş benim ondan sonra nasıl davranmam gerektiğini anlattı bir süre. gayet emindi hatta..Kader’e ben de baktirdim. Anlik analiz iyiydi, tek konu odakli baktirdim. Gelecekle ilgili soyledigi hakkinda beklemedeyim ama zaten kisa vade vardi insallah cikar
Ay gitme bende beğenmedim Ümit’i sürekli soru sorarak ilerliyor..2018 de ne oldu..iş yerinde sana problem çıkaran kim..seni 2015 te ne yıktı...pardonda cevabı ben verdikten sonra sen niye fal bakıyorsun ki..ben zaten biliyorum...bende sevmedim tarzın...gitmeye değecek bi falcı değil...belkide adamına göre muamele yapıyordur..anı yalap şap yorumladı..gelecekle ilgili de çok bişey söylemedi..geçer not veremiyorum üzgünümTam da Eylül’de Ümit’e giderim diyordumBakırköy tarafını ve oradaki isimleri hiç bilmiyorum. Neslihan dediğiniz hangi cafe? Çok spesifik olayları bilip nokta atışı mı yapıyor? Karakter analizlerinden çok etkilenmiyorum ben , net bir şey bildiği oldu mu?
Yıllardır profesyonel olarak sürdürdüğüm fal baktırıcılığını bu akşam itibariyle sonlandırmış bulunmaktayım
Çok falcıya baktırdım. Nihal, Ramek, Ahmet, Ebru, Kader, Nakta vs. Hepsi asıl konu ile ilgili birbirinden farklı şeyler söyledi. Çoğu anı geçmişi iyi bilse de gelecek için söyledikleri birbirlerinden tamamen farklı. Kiminin söylediği pek mümkün değil, kiminin enerjisini sevmedim.
Hayatımın bir nebze huzurlu ve istikrarlı gitmesi için falı komple bırakıyorum. Fal için burada kalp kırmayı da saçma buluyorum. Olacak şeyleri illa öğrenmeme gerek yok, zaman zaten her şeyi öyle ya da böyle gösteriyor.
Umarım buradaki herkes fal baktırmayı unutturacak kadar güzel şeyler yaşar. Konuyu takipteyim yine de, kalbim sizinle.
İşte farklı enerjilerle baktığı için anı geçmişi biliyor, ama maalesef o enerjiler geleceği göremediği için orda çuvallıyor.... bir dönem müdavimiydim, dün de kendisine baktırmak için gittim , ama 21:00den sonra çıkıyormuş, yakalayamadım, ben de karşı cafeye girdim, orda da arman vardı, eh işte diyorum ama pahalıydı....Neslihan geleceği kesinle bilmiyor , ama bilen de yok zatenNeslihan sütlü kahve cafede bakıyor. Bu benim ikinci gidişim oldu ilk nisanda gitmiştim ilk falıyla hiç çelişmedi. Beni hatırlaması zor diye düşünüyorum. Adamın hayatı ile ilgili öyle atıp da tutturacağı türden şeyler demedi bana nokta atışları var daha önceki falında da bilmişti. Zaten farklı enerjilerle bakıyor geçmişi anı iyi bilir o yüzden bence.
ahahah bi bana mı çıkmış ya :) gerçi ben burda da okumuştum geçmiş yazılardan, baya öven vardı. hayırlısı :)Ay gitme bende beğenmedim Ümit’i sürekli soru sorarak ilerliyor..2018 de ne oldu..iş yerinde sana problem çıkaran kim..seni 2015 te ne yıktı...pardonda cevabı ben verdikten sonra sen niye fal bakıyorsun ki..ben zaten biliyorum...bende sevmedim tarzın...gitmeye değecek bi falcı değil...belkide adamına göre muamele yapıyordur..anı yalap şap yorumladı..gelecekle ilgili de çok bişey söylemedi..geçer not veremiyorum üzgünüm
Ah canım senden almıştım zaten numarasınıahahah bi bana mı çıkmış ya :) gerçi ben burda da okumuştum geçmiş yazılardan, baya öven vardı. hayırlısı :)
Ah canım senden almıştım zaten numarasınısanada söyledim beğenmedim diye...
Yine bana Ayşe abla ve Zehra’nın yollarıçokta dağılmaya gerek Yok
Zehra Ankaralı Zehra mı canım? Baktırdın mı sen ona hiç? nasıldı?Ah canım senden almıştım zaten numarasınısanada söyledim beğenmedim diye...
Yine bana Ayşe abla ve Zehra’nın yollarıçokta dağılmaya gerek Yok
NEslihan’a ben gittim ama çok kısa bakmıyor mu sizce de? Bir de nokta atışları oldu mu?Neslihan sütlü kahve cafede bakıyor. Bu benim ikinci gidişim oldu ilk nisanda gitmiştim ilk falıyla hiç çelişmedi. Beni hatırlaması zor diye düşünüyorum. Adamın hayatı ile ilgili öyle atıp da tutturacağı türden şeyler demedi bana nokta atışları var daha önceki falında da bilmişti. Zaten farklı enerjilerle bakıyor geçmişi anı iyi bilir o yüzden bence.
Sakin arkadaşım adam birsey bilmio falci fln degil biz kız arkadaslarla gittik bi de asıldıCafe46da Arman diye esmer bir erkek falcıya fal baktıran oldu mu? Kazıklanmış olabilirimiskambil falı bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?