İstanbul'da Fal - Falcılar

NEslihan’a ben gittim ama çok kısa bakmıyor mu sizce de? Bir de nokta atışları oldu mu?
Bir şans daha mı versem diye düşünüyorum şu an...
O fiyata çok kısa bakıyor...su falı 100 tl , ama falı en fazla 10 dakika...ben de aynı düşüncedeyim, an için nokta atışları oluyor, ama gelecek için söylediği hiçbirşeyi yaşamadım ben

O fiyata çok kısa bakıyor...su falı 100 tl , ama falı en fazla 10 dakika...ben de aynı düşüncedeyim, an için nokta atışları oluyor, ama gelecek için söylediği hiçbirşeyi yaşamadım ben
Ben bir adam için 1,5 yıl kendisine gittim....çnce adam bana karşı boş değildi, ama net bir iletişim ya da gelecek de görmedi, ama en azından önemli başka bir bayandan da bahsetmedi, uzun bir süre...1 yıl sonra ben adamın benim ile ilgilenirken aslında başka bir bayandan da hoşlandığını öğrendim, bunu öğrenir öğrenmez Neslihan'a tekrar baktırdım, bu defa demez mi bana bun adam aslında hep o bayanla ilgilenmiş, sana karşı birşey hissetmemiş....eski falları ile çelişti, ama uzun aralarla baktırdığım için çeliştiğinin farkında değildi....ben böyle bir olay yaşadım, ama anda bildiği şeyler de olduğu için çok kötü diyemem, ama bizim fikirlerimiz değiştikçe onun fdalı da değşiyor, sanırım onun enrejileri biraz da beyin okuyorlar

Bu konuda katiliyorum. Bazen değiştirir bir öncekinin tam tersini der

ben şimdi buralarda defalarca konuşulan birini sorcam.. ataköy sarışın cansu... 3 kere gittim--12-13 ay içinde 3 kez gittim. ve ben ilk gittimde bana söylediği cümle sıralaması ne ise aynı sıralama ve aynı doğrultuda konuştu. sıfır çelişki. bazıları harf sayıyor dedi.. bana saymadı tarif etti (resme bakayım dedi galeriden açtım instadan değil) resme bakıp ismini verdi. bu çok önemli değil benim için. ama aynı ifadeleri kullandı.. beni hatırlaması mümkün değil. en son 8 ay önce gitmiştim. yani kaderin diyor bu adam.. olumsuz söyledği çok arkadaşım oldu.. var mı aklında hatrında kalan bu kadınla ilgili bir fal geçmişi

Selam canım , ismini söyledi derken direkt adamın ismini mi bildi yani?

Cansu benim gittiğim en saçma falcılardan biridir. İsim falan hiç bir şey bilemedi, ne anla ilgili söylediği şeyler doğruydu ne de gelecek çıktı. Gerçi gelecek dediği de saçma sapan bir senaryoydu zaten. İki sene önce 60 liraydı ücreti, o para karşılığında 10 dk konuştu bunun 6-7 dksında kendi hayatından bahsetti. Sözde benden nefret etmiş olan bir adamın çok yakında bir kutlama için beni arayacağını falan da iddia ederek bir de kendiyle çelişti saçma sapan. Parama acımama sebep olan 3-4 falcıdan biridir Cansu. Aynı cümleleri kurmasına çok şaşırma, falcıların çoğunda inanılmaz bir isim ve yüz hafızası var.

cansu ya bir arkadaşım gitmişti. ki kendisi inanmaz öyle şeylere, çok buhranlı (baba vefatı + boşanma + 4 aylık bebe) gitmiş. kadın ona çook uzak şeyler anlatmıştı. şu anki eşi, nasıl bir evde oturacağı, ikinci çocuğu için hamile kalmak için uğraşacağı vs.

ve aynı tarif ettiği evde, aynı tipte ve isimde adamla evli. ikinci bebek için doktor doktor geziyolar.

bence çok az fal baktıranlara daha çok çıkıyo.

sütlü kahvede 8-9 sene önce sema diye biri vardı. tesadüfen girip denemiştik kuzenimle. o dönem bi çocuk vardı görüştüğüm ama flört sadece. neyse, baya detay vermişti. doğumgününü kutlayacaksın bir anda karar verip bi yerde. bu çocuğu çağıracaksın. hediye alacak parası yok, utandığı için bi bahane ile sana gelemem dicek ama sen otururken arkanı dönüp bi anda onu göreceksin demişti. yalnız kimleri çağırdığına dikkat et, birine sinir olacak kıskanacak ve o yüzden iş bozulabilir diye eklemişti.

gerçekten 2 gün içinde kutlama kararı aldım. gelemem dedi. ve sırtım kapıya dönük otururken bişey dürttü döndüm baktım, o. ve çağırmadığım biri duyup geldi (benden hoşlanan bi çocuktu). o gelen çocuk herkesin içinde beni çekip sımsıkı sarıldı. ben kendimi çekene kadar asıl oğlan gördü. ve aramız bozuldu.

merhabalar janset hakkında bilgi alabilir miyim ve nerede bakıyor?
Nişantaşı’nda ofisi var orada bakıyor. Asla değmez bence, bir sürü insana aynı hikayeyi anlatıp durmuş. Olumsuzu duyup kızmış olduğumdan değil, tam aksine gerçek olamayacak kadar olumluydu.

Falcılar enerjileri de karıştırabiliyor bunu da görmüş oldum. Neslihan bana üç hafta sonra yazacak tersleyeceksin demişti ve bu olayı bire bir yaşadım fakat alakasız biriyle :)
Asmin Şenay birinden bahsederken şöyle bir özelliği olabilir demişti asla demiştim. O özelliği öğreneceksin dedi, öğrendim ama esas kişiye ait değildi :)

Bende bole dusunuorum bana da hep ole oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…